sağol canım. bende 39+0 dayım çarşamba günü doktora gidicem bakalım beyfedi ne durumda.canim asagida benimde igneler batiyo 39+5 teyim tamam diyorum geliyo ama tik yok.NTS de ben de de sanci cikiyo gecen hafta 1,5 cm aciklik vardi ama beyefendi gelmiyor.Sari akinti bende de var.Gecmis olsun bu arada gida zehirlenmesi gecirmissin...
ne güzel eşin gelmiş ama gitmiş. sen doktora gidicektin ne oldu? doktor ne dedi? ben evde yanlızları oynuyorum yarın kaynanam gelicek ama allah sabır versin bana :)Günaydın güzeller :):):) Bende hala doğurmadımcumartesi günü babamız geldi :):):) 15 gün sonra aşkıma sarılıp uyumak çok güzel oldu..ama az önce onu gene uğurladım yarın ablamla yeğenim geliyolar..haftayada annemle kız kardeşim..kızım ne zaman gelicek bilmiyorum ama :):):) dün ilk defa baya bi sancım oldu..zor yürüdüm ama yatınca geçti;heralde hazırlık sancıları bunlar...Foruma girip-çıkıp duruyorum ama pek hareket kalmadı artık...Allahım tez zamanda bizide meleklerimize kavuştursun inşallah...
inşallah güzel bir haber verir :)kızlar günaydın hepinize nasılsınız bakalım benimde bugun 14.00 doktor kontrolüm var bakalım ne diycek bebiş nasıl heycanlıyımmm
bende oyle sen gun falanmi aldin canim sezeryan icin
az kaldi cok az canim sabret
allah kavustursun canim
hayirli haberlerle gel ins. cnm
sanirim bende senin gibi olacagim son kontrolumde hafta gelebilir demisti dr tk yok bende dei
ne güzel eşin gelmiş ama gitmiş. sen doktora gidicektin ne oldu? doktor ne dedi? ben evde yanlızları oynuyorum yarın kaynanam gelicek ama allah sabır versin bana :)
evet canım gün aldım perşembe sabah inşallah benmkide
canım işitme testi yaptırcakmısınız mutlaka yapılmassımı gerek acaba testlerden korkar oldum zarar veriyoruz bebişlere sanki bi suru test
evet ben kontrole gittim..tam 37hafta+6 da kızım 3063gr.47cm..kafası biraz büyükmüş..dr.doğum şeklini sordu..normal istediğimi söyledim..çatı muayenesi yapıldıilk kez olduğum için biraz garipti;ama öyle acı falan yok..hiç acımıyo..sadece adamın yüzüne bakmak garip oluyo sonrasında normal doğum yapabileceğimi kemiğin sınırda olduğunu söyledi.acil bişey olursa sezeryana öyle deneriz dedi..hayırlısı inşallah..
sanada kolay gelsin şimdiden
Allahım sağ salim nasip etsin kucağımıza almayı inşallah
evet canım gün aldım perşembe sabah inşallah benmkide
merhaba canım ben daha doğurmadım :) çarşamba günü sezeryan olucam Allah kısmet ederse saat 9 da :) sen nasılsın
arkadslar bebek çikolatalarınızı nerden aldınız,ne önerirsiniz?
saglicakla al bebegini kucagina ins canim ben normal dogum istiyorum ama hic gelesi yok bebegimin herkes daha doguramadinmi diyo artik yaa
oooh canım hayırlı olsun inş.
sağlıkla al kucagına bebişini
canım
kızlarr şimdi bebek bezini 2 tane hastane çıkışını çorap ıslak mendilini ağız bezini battaniyesini koydum bebeğin bide biberon koydum kendimede 2 tane pijama tacımı çorap 1 tane sütyen 3 tane kilot hasta bezi büyük orkidlerden koydum unuttuğum bişey varmı kii :44: sezeryan olanlar 2-3 gün arası kalıyor diolar başka exra bişeye falan ihtiyaç varmıki alt açmasını falan koymadım ama bilemedim ne koyacam başka
canım yeterli bunlar lohusa tacını koy tarak diş fırcası
hast.cıkısı abartma 1 tane yeter senin hast.bilmem ama
benim hast.hep orda degiştirdiler bi cıkınca istediler benden
tulum o kadar
eminönüden canım mehmetefendi kahveci varya
onun sokagından girdin mi sağlı sollu sekerciler
var bu arada istanbuldamısın sen
o zaman çıkarıyım 1 tanesini canım ne bilim panik oluo insan herkesler doğurduu ben daha hastane çantasıyla uğraşıom
layydycım terlık,emzık ve kendıne kuçuk bı havlu koy ıstersen çok sıcak belkı duş alma durumun olur.
kızlarr şimdi bebek bezini 2 tane hastane çıkışını çorap ıslak mendilini ağız bezini battaniyesini koydum bebeğin bide biberon koydum kendimede 2 tane pijama tacımı çorap 1 tane sütyen 3 tane kilot hasta bezi büyük orkidlerden koydum unuttuğum bişey varmı kii :44: sezeryan olanlar 2-3 gün arası kalıyor diolar başka exra bişeye falan ihtiyaç varmıki alt açmasını falan koymadım ama bilemedim ne koyacam başka