kızlar dr.a gittim..kızım 37+6 da 3063gr.47cm. kafası biraz büyükmüş;dr.nasıl doğum istediğimi sordu??normal dedim.ntsden sonra çatı muayenem yapıldı..biraz garip bi duygu hiç acı yok ama parmaklandıktan sonra yüzyüze bakmak değişik :)
normal doğum yapabilirsin kemik biraz sınırda ama deneriz dedi..
haftayada randevu verdi..
kızlar benım gıbı hala dogurmayan var mı yarın 40 hafta oluyor bende tık yok
cok stres oldum ben,normal dogum ıstıyorum ıns.ama hergun bugun derken bugun de olmuyor.doktor gecen hafta 3 cm acık var bugun yarın ol demıstı ama hala beklıyorum[/QUOTE
suyun gelmedimi hiç bu kadar acıklığa
benim bir bardak kadar gelmişti gittik 3 cm dedi ve suni verdi direk
emın ol gıtmedıgım gezmedıgım yer kalmadı her gun aksama kadar gezıyorum sadece eve gelınce bıraz fazla kımıldıyor mınık bır agrı ardından yıne hersey normale donuyor.yarın tekrar doktora gıdecegım dogum sonrası ıznı uzatacaklar sanırım.belkı yarın doktor kesın bırsey soyler.o da gec dolas yorul dedı.bebek de baya buyudu masallah.4 kılo olursa ne yapacagım?
canım bende cok gezmiştim ama merdiven dedi biri gecen burda 27 defa inip cıkmış 5 katı bence denemene değer o kadar yapamasandaaptığın kadar işte ben maydanoz cok yemişitim bide ama nasip hepsi onun saati gelmemiştir daha y
bizde hala bekleyenlerdeniz.. kızım çok nazlı çıktı. 3 gün var 40 hafta dolmasına dün gittik yine dr a çarşamba gel bakalım tekrar eğer hala böyleyse cumaya alırız bebeği dedi suyu falan iyi bebeğin ama beklemicez galiba bende çok yoruldum çünkü normal istiyorum ama şimdi kızım için de benim için de hayırlısı neyse o olsun diyorum..
doktor sezaryen mi yapacak cumaya yoksa suni sancı mı verecek bir de senin bebiş kaç kg şu an?
buraları bayaa ıssızlaştı artık önceden bölemiydi herkes bebişlerinin telaşında haklı olarak benim gibi hala doğuramayan kaç kişi kaldık???