2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ne desek boş,nasıpte ne varsa o olcak.sağlıkla sıhhatle alaım kucagumuza da normal sezaryen farketmıcek artık,sezaryen olanlar bıle ııleştı artık bızımkılerden hala ses yok:),pearll hastane çıkısı için anakucagını mı göturdun öle dıyordun,bu arada serpıl dogum yapmıs mıydı,benım kafa yerınde dııl:))

merhaba canım ben daha doğurmadım :) çarşamba günü sezeryan olucam Allah kısmet ederse saat 9 da :) sen nasılsın

merhabalar kızlar su perisinin selamı var asyasına kavustu :nazar:
serbulo sen neden sezeryan yapıyosun zorunlulukmu var

bende hala doğurmadım ama bugün biraz hareket edince karnımın alt kısmında iğne batar gibi sancı oluyor. hem yavrum geliyodur diye seviniyorum sonra doğumu düşünüp korkuyorum :) bu arada bana hala doktor çatı muayenesi yapmadı. herhalde doğumda bakıcak artık. en son perşembe doktora gittim. Gıda zhirlenmesi yaşadım. NST ye bağladılar onda aslında baya sancım çıksada oğlan gelmiyor.. açıklık varmı yokmu bilmiyorumda. ebe hemşiler bile dikkat et şu durumlar olursa hemen geliceksin dedi. ama oğlan tembel :) rahatı yerinde:)
kızlar sizlerde de sarı sümüksü bir şey geliyormu?

kızlaarrr sesiniz çıkmıo vala ne güzel..biz oğlumla sıkılıoruz evde vala napalım gurbetteyiz gelenimiz gidenimiz olmuyo..:97:babamızda yoğun çalışıo sabah gidio akşam geliyo..ananemiz gelmişti o da gidiyo sıkıldı kadıncağız napsın..yarın doktor kontrolümüz var 10 günlük olucaz..ondan sonra akşamüstleri çıkıcaz gezmeye işala..napalım 40 ı bu şekilde bekleyemicez..:KK31:

kızlaarrr sesiniz çıkmıo vala ne güzel..biz oğlumla sıkılıoruz evde vala napalım gurbetteyiz gelenimiz gidenimiz olmuyo..:97:babamızda yoğun çalışıo sabah gidio akşam geliyo..ananemiz gelmişti o da gidiyo sıkıldı kadıncağız napsın..yarın doktor kontrolümüz var 10 günlük olucaz..ondan sonra akşamüstleri çıkıcaz gezmeye işala..napalım 40 ı bu şekilde bekleyemicez..:KK31:

Hava güzelken al bebeğini gez tabi. Hem biraz güneşte almış olur :) Eşim hafta sonları evde olduğundan ben pek internete giremiyorum anca o uyurken kaçamak yapıyorum.
:nazar:

:84::84::84::84:selam kizlar yaaaaaa bende daha doguramadim hadi sizin ya son gunlariniz yada dogumunuza benim gunum geldide gecti bile halada gecmekte daha tik yokbunalima girdim resmen pisikopata bagladim durup durmadan sinirleniorum herseye benim durumum ne olacak ya ne olursunuz benim icin dua edinde suni sanciya kalmadan kendiliginden gelsin kizim ya:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:84::84::84::84:selam kizlar yaaaaaa bende daha doguramadim hadi sizin ya son gunlariniz yada dogumunuza benim gunum geldide gecti bile halada gecmekte daha tik yokbunalima girdim resmen pisikopata bagladim durup durmadan sinirleniorum herseye benim durumum ne olacak ya ne olursunuz benim icin dua edinde suni sanciya kalmadan kendiliginden gelsin kizim ya:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

canim bende 39+5 teyim bugun de tik yok gene!suni sanci almak istemiyorum.Zaten gecen hafta cok agrim oldu miyomum cok buyumus 6cm olmus.Agri kesicilerle durdum.Hayirlisiyla gelsinler artik...Son 15 gune kadar cok rahattim ama su 15 gun cok sikintili oldu.Insallah kendiliginden gelsin bebislerimiz!

bende hala doğurmadım ama bugün biraz hareket edince karnımın alt kısmında iğne batar gibi sancı oluyor. hem yavrum geliyodur diye seviniyorum sonra doğumu düşünüp korkuyorum :) bu arada bana hala doktor çatı muayenesi yapmadı. herhalde doğumda bakıcak artık. en son perşembe doktora gittim. Gıda zhirlenmesi yaşadım. NST ye bağladılar onda aslında baya sancım çıksada oğlan gelmiyor.. açıklık varmı yokmu bilmiyorumda. ebe hemşiler bile dikkat et şu durumlar olursa hemen geliceksin dedi. ama oğlan tembel :) rahatı yerinde:)

canim asagida benimde igneler batiyo 39+5 teyim tamam diyorum geliyo ama tik yok.NTS de ben de de sanci cikiyo gecen hafta 1,5 cm aciklik vardi ama beyefendi gelmiyor.Sari akinti bende de var.Gecmis olsun bu arada gida zehirlenmesi gecirmissin...

arkadslar bebek çikolatalarınızı nerden aldınız,ne önerirsiniz?

canım eminönünde kuruhahveci mehmet efendinin sokağında elit çikolata var.bence istanbulda en uygun ve güzel çeşitler bulunan yer orası.tüm pastaneler de ordan alıyor, bu işin merkezi.o sokak zaten bebek süslerinin şekerlerinin vs. sokağı.başka ihtiyaçlarını da temin edebilirsin.

evet bikaç kişi kaldık ve epey farketti ıssızlaştı topiğin son gözde hamişleri bizler olacağız ki benim sata göre 30 temmuz ben artık gideyim ağustos annelerine üye olayım barii...son anlarımı onlarla paylaşayım gerçi onlarda bile 6-7 kişi doğum yaptı...

haklısın yavaş yavaş kayalım bari ağustosa benim doktor 27 sini beklemez gibi görünüyo dedi ama bende tık yok ne ağrı ne sızı bugün merdiven turu yapiyim dedim artık bu koca göbekle yapılacak iş değilmiş ölüyodum bekleyelim bakalım bizim nazlılar ne zaman teşrif edecek ...

evet canım bende de üç günden beri var o dediğin akıntı...
yarın doktora soracağım neden diye???

ben de hala bekliyorum ama ne gelen var ne giden???

4-5 kişi kaldık doğurmayan...inşallah bizler de hayırlı bi şekilde doğururuzz...

canim bende 39+5 teyim bugun de tik yok gene!suni sanci almak istemiyorum.Zaten gecen hafta cok agrim oldu miyomum cok buyumus 6cm olmus.Agri kesicilerle durdum.Hayirlisiyla gelsinler artik...Son 15 gune kadar cok rahattim ama su 15 gun cok sikintili oldu.Insallah kendiliginden gelsin bebislerimiz!

bende insllh kendi kendine biran once saglikli sihhatli gelsin die dua ediorum ama daha vakti zamani var demekki gelmio, bende su son 3 haftadir cok kotuyum benim ic karnim kucuk zaten vicudumda kucuk ve dar o yuzden bebek hareket ettikce cok kotu canim yanio ve alt bolgemde varisler cikti surekli kramplar girip duruo bende dalga geciorum kendimle sanclarida varis krampi sanicam ve evde dpgurucam sanirim bu gidiste die neyse insllh rabbim biran once saglikli sihhatli kolay ve cabuk dogumlar nasip eyler cumlemize.......

Günaydın güzeller :):):) Bende hala doğurmadım :KK49: :KK49: cumartesi günü babamız geldi :):):) 15 gün sonra aşkıma sarılıp uyumak çok güzel oldu..ama az önce onu gene uğurladım :KK43::KK43::KK43: yarın ablamla yeğenim geliyolar..haftayada annemle kız kardeşim..kızım ne zaman gelicek bilmiyorum ama :):):) dün ilk defa baya bi sancım oldu..zor yürüdüm ama yatınca geçti;heralde hazırlık sancıları bunlar...Foruma girip-çıkıp duruyorum ama pek hareket kalmadı artık...Allahım tez zamanda bizide meleklerimize kavuştursun inşallah...

kızlar günaydın hepinize nasılsınız bakalım benimde bugun 14.00 doktor kontrolüm var bakalım ne diycek bebiş nasıl heycanlıyımmm

günaydın kızlar bende uyuyamıyorum artık bugun tam 40 haftam doldu.ama bende hala ses yok.senın yazını okuyunca gozlerım doldu esının yanında olmaması cok zordur emınım.Allah yardımcın olsun sanırım ıslerınden dolayı yanında olamıyor.

günaydın şekerlerr artık heyecandan uyuyamıom :KK52:
bende oyle sen gun falanmi aldin canim sezeryan icin

benim bel ve sırt ağrılarım var birkaç gündür, ondan uyuyamıyorum. :KK43:
az kaldi cok az canim sabret

Günaydın güzeller :):):) Bende hala doğurmadım :KK49: :KK49: cumartesi günü babamız geldi :):):) 15 gün sonra aşkıma sarılıp uyumak çok güzel oldu..ama az önce onu gene uğurladım :KK43::KK43::KK43: yarın ablamla yeğenim geliyolar..haftayada annemle kız kardeşim..kızım ne zaman gelicek bilmiyorum ama :):):) dün ilk defa baya bi sancım oldu..zor yürüdüm ama yatınca geçti;heralde hazırlık sancıları bunlar...Foruma girip-çıkıp duruyorum ama pek hareket kalmadı artık...Allahım tez zamanda bizide meleklerimize kavuştursun inşallah...
allah kavustursun canim

kızlar günaydın hepinize nasılsınız bakalım benimde bugun 14.00 doktor kontrolüm var bakalım ne diycek bebiş nasıl heycanlıyımmm
hayirli haberlerle gel ins. cnm

günaydın kızlar bende uyuyamıyorum artık bugun tam 40 haftam doldu.ama bende hala ses yok.senın yazını okuyunca gozlerım doldu esının yanında olmaması cok zordur emınım.Allah yardımcın olsun sanırım ıslerınden dolayı yanında olamıyor.
sanirim bende senin gibi olacagim son kontrolumde hafta gelebilir demisti dr tk yok bende de:KK50:i

doktor ne kadar bekletecek daha seni.. benimde 40 hafta dolmak üzere ama en geç bu cumaya kadar bekletecek sanırım doktorum..

X