2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben ne zaman doğurcam yaa
aaa 40 hafta olmuşşş... 40 hafta geldi geçti işte bak acık daha sabret... Şu son günler geçmek bilmiyor ama allah hayırlısını versin.Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Bi kaç gün daha sabret gelir yakında :)

elı kulagındadır senınkının,40haftalık olmus masaallah,normal düşnyosun heralde?

41 i geçirmicem dio doktor. son bi haftam ya. bu kadar bekleyip sezeryan olmak istemiorum. yoksa 38 de filan olurdum. herşeyin hayırlısı ama moralim bozukk. gelmio paşa:26:

41 i geçirmicem dio doktor. son bi haftam ya. bu kadar bekleyip sezeryan olmak istemiorum. yoksa 38 de filan olurdum. herşeyin hayırlısı ama moralim bozukk. gelmio paşa:26:

bence de geçmesin... Tehlikeli sonuçlar olabiliyor.Anlatıp iyice moralini bozmayım. Sen bi araştır oku internette, doktorunun dediğine kulak ver. Normal ya da sezeryan sen kendine düşeni yapıyorsun 41 e kadar bekliyorsun sonra sezeryan ya da normal ne olursa olsun önemli olan bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmen.

tabi canım orası öle. sezeryan olmak istemiorum derken gönül ister normal olsun bu kadar beklemişken o açıdan. yoksa bebişimin sağlığı önemli tabi başta. bu hafta geldi geldi artık. zıplasam doğar mı ki.

teşekkür ederim canım

kızlar bugun doktora gıttım ve 5 cm acılma oldugunu soyledı.yarın sabah ınsallah doguma gıdecegım hıc sancım yok sunı sancı verecek ınsallah.bana dua edın.hem korku hem heyecan bır arada bende

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım, güzel haberlerle gel bize inşallah

Amin canım, inşallah. Bi ağrım sızım olsa geliyo diye sevineceğim de o bile doğru düzgün yok. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Sıkma canını, inşallah normal doğumla kucağına alırsın meleğini canım ama sezeryan olursa da üzülme, en azından bebeğinin gelmek istediği zamana çok yakın bi zamanda kucağına almış olursun meleğini, yine şanslısın o bakımdan

bol bol merdiven in çık...

İşe yarıyosa ben de başlayayım inip çıkmaya

Bu arada, herkese iyi geceler kızlar

kızlar bugun doktora gıttım ve 5 cm acılma oldugunu soyledı.yarın sabah ınsallah doguma gıdecegım hıc sancım yok sunı sancı verecek ınsallah.bana dua edın.hem korku hem heyecan bır arada bende

canım ben bile heyecanlandım :):) Allahım sağ salim bi avazda kurtarsın inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz.dualarım seninle

iyi geceler çıtır annecikler...
ya aslında ben şimdi buraya kendim için yazmıyorum. Erkek arkadaşımın ablası hamile deeee. işte 15-19 arasında arasında her an gelebilir hazılıklı olun demişti doktoru...19 una kadar gelmezsen suni sancı verillicekmiş,olmadı sezeryan falan. vee yarın saat 11 de hastaneye gidecek canım ablacım... heyecandan uyuyamıyorum... Hiç gelecek gibi hissetmiyorum diyor... çok sakin diyor... offfffff.... Allah'ım gelsin huzuryla sağlığıyla artık bebeğimiz lütfen... doğal yollarla... Bir de 4 sene beklediler bebiş için.. o yüzden sanırım ekstra hassasız Allah korusun......
Kızlar,şimdi zamanını doldurup gelmeyen bebekler için bi durum yoktur di mi??
off nasıl da geçmiyor vakit.......................... ......yok geçmiyor.....

serpilcim heyecan kaç derece?
çok az kaldı kızını kucağına almaya

canım heyecan değilde korku var biraz..ameliyattan değilde uyanınca başıma geliceklerden korkuyorum biraz.. ama napalıım bi şekilde doğurmnamız gerekiyo canım sağol bu arada hatırladığın ilgilendiğin için :)

ay canım benim aldın mı gun hayırlı olsun
en sonunda karar verdin yani sezeryana
allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
inş.

aldık canım yaa bugünde hastaneye gidip kan felan vericem, anestezi ile ilgili tetkikler yapılacak bakalım.. hayırlısı artık..yarında sabah 9 da Allahın ziiniyle doğuma giricem .. sen oğluşu büyüttün biz doğurana kadar canım yaa maşallah Allah nazarlardan korusun ikinizide..

canım gögüs kremini ve kalkanı unutma her emzirmeden sonra kremi ve kalkanı kullan mutlaka ki yara olmasın

kızlarr

yarın 9 da sezeryana giricem ne olur dualarınızı eksik etmeyin...şimdiden hepinizden Allah razı olsun

Kızlar bebeğimi nasıl giydirsem de içim rahat etmiyr ya cok sıcakladı diyorum ya cok üşüdü taktım kıyafet konusuna siz neler yapıyorsunuz bu sıcaklarda kıyafet konsunda?

bende sen gibiyim.. 41 i de beklemicek benim doktor sanırım.. yarın 40 hafta doluyo en fazla cuma günü alırız dedi bana da gerçekten bu kadar normal yapmak isteyip sezeryan olmak üzüyo insanı ama hayırlısı.. ama artık doğuralııııııımmmm....

kızlarr

yarın 9 da sezeryana giricem ne olur dualarınızı eksik etmeyin...şimdiden hepinizden Allah razı olsun

allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla kavuşursun inş.

Kızlar bebeğimi nasıl giydirsem de içim rahat etmiyr ya cok sıcakladı diyorum ya cok üşüdü taktım kıyafet konusuna siz neler yapıyorsunuz bu sıcaklarda kıyafet konsunda?

canım ben evde kısa kollu çıtçıtlı badi giydiriyorum, çorap oluyor ayağında bir de, battaniyesini sadece uyurken bacaklarına örtüyorum, yoksa pişer yavrum bu sıcakta.

dışarı çıkarken hastane çıkışlarından giydiriyorum. biraz daha büyüsün uzun pek bişey giydirmem çocuk haşlanacak bu havada...

bu arada göğüs ucu ile ilgili çok sıkıntı çekmiş biri olarak bikaç bişey söylemek istiyorum. kullanmadığım krem kalmadı iyi gelmedi bana... çareyi saf zeytinyağında buldum emzirmeden önce sürüyorum hafif silip veriyorum. sonra emzirip üzerini kapatıyorum. yarayı geçirdi şimdi hafif bi ağrı var. aklınızda bulunsun kızlar hem kimyasal değil.

kızlarr

şimdiden düşünmemeye bak sonrası canım
evt ağrı oluyor ama kızını bir görüceksin unutucaksın ağrıyı , yanından ayırmamaya bak ağrıların geçene kadar
hadi hayırlısı bakalım , ikinizde sağlıkla birbirinize kavuşun....

dualarımız seninle canım yarında aynı heyecan bende olaacak

sağlıkla gelsin bebişin canım...

canım ben alttan çıtçıtlı badisini giydirip üstüne ayaklı pantolunu geçiriyorum yada sadece tulum giydiriyorum
uyurkende sadece ayaklarını örtüyorum ince penye battaniye ile

slm pearl,nasılsın nasıl gıdıyor,senın bebış uslu sanırım nete fırsat bulabıldııne göre,uyuyormu?

slm pearl,nasılsın nasıl gıdıyor,senın bebış uslu sanırım nete fırsat bulabıldııne göre,uyuyormu?

selam canım
evt benim kız uykuyu seviyor ama sadece gündüzleri geceleri kök söktürüyor bana
birde annem yanımda gündüzleri o yüzden rahatım...
sen nasılsın? senin kız ne zaman geliyo , doktor bişey dedimi?

aynı bizimki,gündüz yatıyor gece mesai yaptırtıyor olan adamcağıza oluyor ben gündüz yatıyorum o kalkıp işe gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…