ne desek boş,nasıpte ne varsa o olcak.sağlıkla sıhhatle alaım kucagumuza da normal sezaryen farketmıcek artık,sezaryen olanlar bıle ııleştı artık bızımkılerden hala ses yok:),pearll hastane çıkısı için anakucagını mı göturdun öle dıyordun,bu arada serpıl dogum yapmıs mıydı,benım kafa yerınde dııl:))
kızlaarrr sesiniz çıkmıo vala ne güzel..biz oğlumla sıkılıoruz evde vala napalım gurbetteyiz gelenimiz gidenimiz olmuyo..:97:babamızda yoğun çalışıo sabah gidio akşam geliyo..ananemiz gelmişti o da gidiyo sıkıldı kadıncağız napsın..yarın doktor kontrolümüz var 10 günlük olucaz..ondan sonra akşamüstleri çıkıcaz gezmeye işala..napalım 40 ı bu şekilde bekleyemicez..
:84::84::84::84:selam kizlar yaaaaaa bende daha doguramadim hadi sizin ya son gunlariniz yada dogumunuza benim gunum geldide gecti bile halada gecmekte daha tik yokbunalima girdim resmen pisikopata bagladim durup durmadan sinirleniorum herseye benim durumum ne olacak ya ne olursunuz benim icin dua edinde suni sanciya kalmadan kendiliginden gelsin kizim ya
bende hala doğurmadım ama bugün biraz hareket edince karnımın alt kısmında iğne batar gibi sancı oluyor. hem yavrum geliyodur diye seviniyorum sonra doğumu düşünüp korkuyorum :) bu arada bana hala doktor çatı muayenesi yapmadı. herhalde doğumda bakıcak artık. en son perşembe doktora gittim. Gıda zhirlenmesi yaşadım. NST ye bağladılar onda aslında baya sancım çıksada oğlan gelmiyor.. açıklık varmı yokmu bilmiyorumda. ebe hemşiler bile dikkat et şu durumlar olursa hemen geliceksin dedi. ama oğlan tembel :) rahatı yerinde:)
kızlar sizlerde de sarı sümüksü bir şey geliyormu?
arkadslar bebek çikolatalarınızı nerden aldınız,ne önerirsiniz?
evet bikaç kişi kaldık ve epey farketti ıssızlaştı topiğin son gözde hamişleri bizler olacağız ki benim sata göre 30 temmuz ben artık gideyim ağustos annelerine üye olayım barii...son anlarımı onlarla paylaşayım gerçi onlarda bile 6-7 kişi doğum yaptı...
bende hala doğurmadım ama bugün biraz hareket edince karnımın alt kısmında iğne batar gibi sancı oluyor. hem yavrum geliyodur diye seviniyorum sonra doğumu düşünüp korkuyorum :) bu arada bana hala doktor çatı muayenesi yapmadı. herhalde doğumda bakıcak artık. en son perşembe doktora gittim. Gıda zhirlenmesi yaşadım. NST ye bağladılar onda aslında baya sancım çıksada oğlan gelmiyor.. açıklık varmı yokmu bilmiyorumda. ebe hemşiler bile dikkat et şu durumlar olursa hemen geliceksin dedi. ama oğlan tembel :) rahatı yerinde:)
kızlar sizlerde de sarı sümüksü bir şey geliyormu?
canim bende 39+5 teyim bugun de tik yok gene!suni sanci almak istemiyorum.Zaten gecen hafta cok agrim oldu miyomum cok buyumus 6cm olmus.Agri kesicilerle durdum.Hayirlisiyla gelsinler artik...Son 15 gune kadar cok rahattim ama su 15 gun cok sikintili oldu.Insallah kendiliginden gelsin bebislerimiz!
bende oyle sen gun falanmi aldin canim sezeryan icingünaydın şekerlerr artık heyecandan uyuyamıom
az kaldi cok az canim sabretbenim bel ve sırt ağrılarım var birkaç gündür, ondan uyuyamıyorum.
allah kavustursun canimGünaydın güzeller :):):) Bende hala doğurmadımcumartesi günü babamız geldi :):):) 15 gün sonra aşkıma sarılıp uyumak çok güzel oldu..ama az önce onu gene uğurladım yarın ablamla yeğenim geliyolar..haftayada annemle kız kardeşim..kızım ne zaman gelicek bilmiyorum ama :):):) dün ilk defa baya bi sancım oldu..zor yürüdüm ama yatınca geçti;heralde hazırlık sancıları bunlar...Foruma girip-çıkıp duruyorum ama pek hareket kalmadı artık...Allahım tez zamanda bizide meleklerimize kavuştursun inşallah...
hayirli haberlerle gel ins. cnmkızlar günaydın hepinize nasılsınız bakalım benimde bugun 14.00 doktor kontrolüm var bakalım ne diycek bebiş nasıl heycanlıyımmm
sanirim bende senin gibi olacagim son kontrolumde hafta gelebilir demisti dr tk yok bende degünaydın kızlar bende uyuyamıyorum artık bugun tam 40 haftam doldu.ama bende hala ses yok.senın yazını okuyunca gozlerım doldu esının yanında olmaması cok zordur emınım.Allah yardımcın olsun sanırım ıslerınden dolayı yanında olamıyor.
günaydın kızlar bende uyuyamıyorum artık bugun tam 40 haftam doldu.ama bende hala ses yok.senın yazını okuyunca gozlerım doldu esının yanında olmaması cok zordur emınım.Allah yardımcın olsun sanırım ıslerınden dolayı yanında olamıyor.
kızlar günaydın hepinize nasılsınız bakalım benimde bugun 14.00 doktor kontrolüm var bakalım ne diycek bebiş nasıl heycanlıyımmm