2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben daha normal doğum yapıp yapamıcamı bilmiyorum. Çatı muayenesi daha olmadım. 40. haftada yapcak. sağol cnm sanaada kolay gelsin. Kısa zamanda eşine kavuşursun inşallah :)
Amin inşallah :):):) bu arada forumdaki en kaygısız insan benim galiba :):) henüz çantam hazır değil...böyle koca göbekle yaşamaya alıştım ondan sanırım :):):):)

ay ne güzel ya senin az kalmış. benim oğlanın ne zaman geliceği bile belli değil. Çantamı çoktan hazırladım ama köşede duruyor.bakalım ne zaman kullanmak nasip olcak..
Aldığın iç çamaşırlarının beli yukarda olsun bir arkadaş sezeryan olmuştu normal iç çamaşırların bel kısmı dikişe geldiği için rahatsız ettiğini söyledi. tabi diğer sezeryanla doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir.

:44:eek:nuda hiç düşünmedim ama normal koydum

Amin inşallah :):):) bu arada forumdaki en kaygısız insan benim galiba :):) henüz çantam hazır değil...böyle koca göbekle yaşamaya alıştım ondan sanırım :):):):)
ben hep aynı kıyafetlerden sıkıldım artık :) koca göbeğime alıştım ama değişik şeyler giymek istiyorum :KK70: ben acele ediyorum ya ondan benim oğlan geç gelicek bana inat :)

bende bildiğimden söylemedim. bir arkadaşın tavsiyesiydi bana :) ben normal düşünüyorum.

ay ne güzel ya senin az kalmış. benim oğlanın ne zaman geliceği bile belli değil. Çantamı çoktan hazırladım ama köşede duruyor.bakalım ne zaman kullanmak nasip olcak..
Aldığın iç çamaşırlarının beli yukarda olsun bir arkadaş sezeryan olmuştu normal iç çamaşırların bel kısmı dikişe geldiği için rahatsız ettiğini söyledi. tabi diğer sezeryanla doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir.

ben hep aynı kıyafetlerden sıkıldım artık :) koca göbeğime alıştım ama değişik şeyler giymek istiyorum :KK70: ben acele ediyorum ya ondan benim oğlan geç gelicek bana inat :)

olsun annesi Meleğin sağ salim gelsinde :):):) sende oda ne ciciler giyersiniz :):):) hem bak senin baya az kalmış gününe :) benim daha 2 haftam var...

canım pijama takımı giyilmiyor uzun gecelik al 2 tane iç caMASIRLARIN ÇOK GENİŞ olsun göbek deliğine gelsin bebek bezi 8 tane falan al hatta 3 gun kalırsan devlet hastanesiyse daha fazlada olur duş alabilirsen iyi oluyomuş ama ben alamadım orda hatta eve geldim 5. gun falan alabildim bebeğe iki takım al kusabiliyor birde doğunca sekerli su verin sutun hemen olmazsa sarılık r,iskini azaltıyo bide ilk gece cok önenmli sarılık için saat bası besleyin uyandırmak zor oluyo ama gerekli kıy yavruna uyandır burnunu sık gerekirse zaten ilk 10 gun surekli emzir inş sutun bol olur ilk zaman az olur emzirdikçe gelir sakın umutsuzlıuğa kapılma su iç bol bol en önemli şey Allah kolaylıklar nasip etsin

canım çok geç gördüm cevabını bebişimle ilgilenmekten giremiyorum şimdi uyuttum az bakayım dedim,işitme testi yaptırdık canım ondada uyuyor olması gerekiyor uyut önce daha rahat eder bebiş benim kızın karnı açtı durmadı rahat olmayınca olmuyor dedi doktor emzirirken yaptırdım ben o zaman bile zor oldu aklında olsun tabii ben yazana kadar yaptırmadıysan:))

yok canım yaptırmadık daha özelemi devletemi yaptırsam karar veremedim uyarın iyi oldu uyur inş yavru kuşum

Merhabalar kızlar, nasılsınız?
Bugüne kadar yazma fırsatım olamadı, ancak zaman bulabildim.
Kızlar oğlumu kucağıma aldımmmm :))) Yavrum çookkkk güzel, kırkbir kere maşallah.:nazar::nazar:
13 Temmuz sabahı doğdu yavrum, yani bugün 5 günlük.
Şimdi size doğum hikayemi yazayım: biliyorsunuz 12 temmuzda apar topar safra enzimlerim arttı diye hastaneye yattım. 11 saat hayatımda görmediğim bir suni sancı acısı ile açılmam olmadı ve dr beni narkozlu sezeryana aldı. Yani 2 doğum yapmış gibi oldum. Ameliyattan sonra kendime rahat geldim. Hemen bebeğimi gördüm. Çok yakışıklıydı :)) Ağrılarım var ama sorun etmiyorum.
Sütüm çok bereketli değil. Günde 3-4 defa sağıyorum ama mama temelli gidiyoruz. Bugün kontrolümüz vardı, doktorumuz herşey için yolunda dedi.
Sizler nasılsınız? BAşka doğum yapan arkadaşlar var mı? Bu topikten mi bebeklerimiz için konuşmaya devam edeceğiz?
Hepinizi çok öpüyorum.

Kızlar oğlumu kucağıma aldımmmm :))) Yavrum çookkkk güzel, kırkbir kere maşallah.:nazar::nazar:
Şimdi size doğum hikayemi yazayım: biliyorsunuz 12 temmuzda apar topar safra enzimlerim arttı diye hastaneye yattım. 11 saat hayatımda görmediğim bir suni sancı acısı ile açılmam olmadı ve dr beni narkozlu sezeryana aldı. Yani 2 doğum yapmış gibi oldum. Ameliyattan sonra kendime rahat geldim. Hemen bebeğimi gördüm. Çok yakışıklıydı :)) Ağrılarım var ama sorun etmiyorum.
Sütüm çok bereketli değil. Günde 3-4 defa sağıyorum ama mama temelli gidiyoruz. Bugün kontrolümüz vardı, doktorumuz herşey için yolunda dedi.
Sizler nasılsınız? BAşka doğum yapan arkadaşlar var mı? Bu topikten mi bebeklerimiz için konuşmaya devam edeceğiz?
Hepinizi çok öpüyorum.

Hayırlı olsun canım. Allah; sağlıklı,sihatli, analı ve babalı büyütmeyi nasip etsin. Artık neredeyse herkes doğum yaptı. yapamayan birkaç kişi var :) dua edinde bizde kısa sürede çocuklarımızı kucaklarımıza alalım.
İnşallah kısa sürede ağrılarında geçer. yakışıklıyı benim yerimede öp :)

Hepinizi çok öpüyorum.

maşallah canım oğluşuna, allah analı babalı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin...
sütünde zamanla artar merak etme , bol bol su içmeye bak

Hepinizi çok öpüyorum.

Maşallah yakışıklına canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bence de mamaya pek rağbet etmeki, beynin süt üretmeye şartlansın :KK69: Öp, kokla yakışıklını bizim için de :KK54:

"2011 Temmuz annelerinin bebekleri kucağında" veya 2011 temmuz anneleri ve bebekleri " diye yeni bir başlık açılabilir. Gerçi benim gibi henüz doğum yapmamış olanlar olaya fransız kalacağız ama biz de kuzularımızı kucaklarımıza alır almaz koşar geliriz yeni topiğe :KK52: :emir_bebek:

Selam kızlar, keyfiniz nasıl? :KK71:

38+5. gün ve artık çookk sıkıldım. Rabbim en hayırlı ve tez zamanda yavrularımıza kavuştursun bizleri...:nazar:

kızlar bugun doktora gıttım ve 5 cm acılma oldugunu soyledı.yarın sabah ınsallah doguma gıdecegım hıc sancım yok sunı sancı verecek ınsallah.bana dua edın.hem korku hem heyecan bır arada bende

Hayırlı olsun canım. Allah; sağlıklı,sihatli, analı ve babalı büyütmeyi nasip etsin. Artık neredeyse herkes doğum yaptı. yapamayan birkaç kişi var :) dua edinde bizde kısa sürede çocuklarımızı kucaklarımıza alalım.
İnşallah kısa sürede ağrılarında geçer. yakışıklıyı benim yerimede öp :)

maşallah canım oğluşuna, allah analı babalı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin...
sütünde zamanla artar merak etme , bol bol su içmeye bak

Maşallah yakışıklına canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bence de mamaya pek rağbet etmeki, beynin süt üretmeye şartlansın :KK69: Öp, kokla yakışıklını bizim için de :KK54:

"2011 Temmuz annelerinin bebekleri kucağında" veya 2011 temmuz anneleri ve bebekleri " diye yeni bir başlık açılabilir. Gerçi benim gibi henüz doğum yapmamış olanlar olaya fransız kalacağız ama biz de kuzularımızı kucaklarımıza alır almaz koşar geliriz yeni topiğe :KK52: :emir_bebek:

Kızlar çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Sütümü sağmaya devam ediyorum, inşaallah artar :)))
Suficim, inşallah sen de hemencecik bebeğini kucağına alırsın :)))

Selam kızlar, keyfiniz nasıl? :KK71:

38+5. gün ve artık çookk sıkıldım. Rabbim en hayırlı ve tez zamanda yavrularımıza kavuştursun bizleri...:nazar:

İnşallah canım kısa zamanda sen de bebeğini kucağına alırsın. Ben de 38. haftamda doğurdum ve gerçekten iyice zorlaşmaya başlıyor.

kızlar bugun doktora gıttım ve 5 cm acılma oldugunu soyledı.yarın sabah ınsallah doguma gıdecegım hıc sancım yok sunı sancı verecek ınsallah.bana dua edın.hem korku hem heyecan bır arada bende

Tebrikler canım, açılman çok güzelmiş. Allah bir avazda kurtarsın inşallah :)))

allah yardımcın olsun,inş rahat bır dogum olur.

mrb vuslat nasılsın ,geldımı kızın merak ettım senı,iyi haberlerını beklıyoruz inş

kızlar ben artık mert paşa sayesinde pek sık giremiyorum
biz bebişleri dogurduk şimdi yeni topik acıldı mı yoksa
burdan devam ediyormuyuz bebişleri buyutmek için:KK1:

evet yaa ama kimse yeni topik açmaz burdan dewam heralde..gerçi şimdi de pek giren olmuyo bebişlerden ama napalımm :KK1:

evet yaa ama kimse yeni topik açmaz burdan dewam heralde..gerçi şimdi de pek giren olmuyo bebişlerden ama napalımm :KK1:

burdan devam edelım bence de,biz de dogumlarımızı yapalım da bır an önce hayırlısıyla,burdan devam etmek daha ıı olur:KK3:

X