slm arkadaslar,herkese iyi kandiller,sağlık ocagına kayıt yaptırdım da bugun,aile hekımı dogumdan bır hafta sonra bebegı getir dedi topuktan kan alınıyomus,aranızda var mı sağlık ocagına bebegını göturen?
günaydın kızlar..bugün pes ediyorum ve artık dr.gidiyorum..ayın 12 sinde randevum vardı kocam yok die gitmemiş dr.aramıştım...ama hala kocam yok...bu gidişle doğumdada yanımda olmayacakneyse yapacak bişey yok..salı günü ablam geliyo yanıma gurbette olmakta zor...offff offffffffff...şöyle kızım doğsa karmaşa bitse geçse...sadece kızımla başbaşa sakince kalsam :):)
inş doğumda yanında olur canım acı cekerken elinden tutması çok guc veriyor insana son gunler gecmek bilmiyor hakikaten bende gelsin bebişim biran önce dite konusup duruyodum geldi yavruş bol bol uyumaya bak geli,nce arıcaksın
slm arkadaslar,herkese iyi kandiller,sağlık ocagına kayıt yaptırdım da bugun,aile hekımı dogumdan bır hafta sonra bebegı getir dedi topuktan kan alınıyomus,aranızda var mı sağlık ocagına bebegını göturen?
Takip edemiyorum başağrılarım çok fenaspinalin yan etkisi, vurdumu kafamı kaldıramıyorum.Ne zaman geçer yaaaa...
Biz dün bebeğimin doktoruna gittik topukdan kan aldılar. zaten doğuncada alıyorlar. şimdi sağlık ocağına gidince yine mi alcaklar. orda niye alıyorlar gitmesek olmaz mı?
Doğum yapacaklara allah yardımcınız olsun sağsağlim kurtulursunuz inşallah.
Öncelikle hayırlı kandiller arkadaşlar...Yarın biz de artık iki kişi oluyoruz kızımla.9 aylık yolculuğumuza biz de son veriyoruz artık hayırlısıyla..Hepiniz için çok önemli biliyorum ama bunun önemi benim için bir ayrı.Kızım annesine abisinin selamını getirecek inşallah cennetten,çok uzun yoldan geliyor kızım taa 5 yıl öteden..Korku, heyecan, umut ve tarif edemediğim bir özlemle geliyor kızım..Anneciğini teselli etmeye geliyor...Çok duygusallaştım şimdiden yarın nasıl olurum bilmem.Dualarınızı bu güzel gecede bizden eksik etmeyin,güzel haberlerle gelelim inşallah...
insallah bebegine normal dogumla sag salim kavusursun canim
Takip edemiyorum başağrılarım çok fenaspinalin yan etkisi, vurdumu kafamı kaldıramıyorum.Ne zaman geçer yaaaa...
Biz dün bebeğimin doktoruna gittik topukdan kan aldılar. zaten doğuncada alıyorlar. şimdi sağlık ocağına gidince yine mi alcaklar. orda niye alıyorlar gitmesek olmaz mı?
Doğum yapacaklara allah yardımcınız olsun sağsağlim kurtulursunuz inşallah.
ya benm de akrabam avent strilazatör getirdi bana.ama mikrodalgaya konulandan.ben onu kullanıcam sanırım.gerçi ona da biberonları yıkayıp öyle koyuyosun sanırım.sadece strilize edip saklıyo suyun içinde..var mı alan ya da kullanan ya da herhangibir fikri olan ??:44:
inşallah yanımda olur...maşşallah meleğini kollarına almışsın tebrik ederim darısı ben ve benim gibi doğumu bekleyenlerin başına..
Selam kızlar, nasılsınız?
Artık bebişlerinizle ilgili paylaşımlara da başlamışsınız, ne güzel. Çok imreniyorum size ama Rabbim bize de nasip edecek inşallah, az günümüz kaldı bizim de hayırlısıyla inşallahÖpüp, koklayın mis kokulu meleklerinizi bizim için
38 ve üzeri haftada olanlar, doktor kontrolüne kaç günde bi gidiyorsunuz acaba? Bir de her kontrolde açılma var mı diye bakıyorlar mı? Ben sezeryanı iptal ettiğim için belki kendi doktoruma artık gitmeyebilirim
Selam kızlar, nasılsınız?
Artık bebişlerinizle ilgili paylaşımlara da başlamışsınız, ne güzel. Çok imreniyorum size ama Rabbim bize de nasip edecek inşallah, az günümüz kaldı bizim de hayırlısıyla inşallahÖpüp, koklayın mis kokulu meleklerinizi bizim için
38 ve üzeri haftada olanlar, doktor kontrolüne kaç günde bi gidiyorsunuz acaba? Bir de her kontrolde açılma var mı diye bakıyorlar mı? Ben sezeryanı iptal ettiğim için belki kendi doktoruma artık gitmeyebilirim
herkes bebişlerle uğraşıyoo kimse gelemiooo !! ben de uğraşıorum ama zaten evdeyiz sıkılmaya başladık kızlar... yarı kırkı filan bekliyemicez sanırım
tesekkurler canım seninde kandilin mubarek olsun biz dun aldırdık kan 5-7 ci gunler arası alınması gerekiyormuş ilk ayındada tekrar hepatit aşısı var topuk kanı alınırken cok ağlıyo mosmor oluyo hazırlıklı ol ben ağladım önce dayandım biraz o kadar morardıki yavrum:2:
yapılması gerekli tabi o yüzden mecburen izin veriyoruz topuğu kesip sıkıyolar sırıngayla almıyorlar ben öyle sanıyodum
mrb,ben haftada bır gıdıyorum artık,açılma varmı dıe bakmıyor,çatı muayenesı yaptı uygun dedı şükür,epidural düşünüyorum inş normal dogum olur,epıduralın bıldıınız yan etkılerı neler arkadaslar??
topugu mu kesıyorlar