- 6 Aralık 2009
- 6.095
- 2.599
kızzlaaar bişi sorucamm:44: ; bebişinizi ne zaman gezmeye çıkarmayı düşünüyosunuz? ben fazla bekleyemicem sanırım..pazartesi dr kontrolümüz var 10 günlük oluyoruz..eğer dr da bişi demezse en azından yarım saat de olsa bi dolaşmaya gideriz heralde.. burda bu güzel havada evde durmak çok sıkıcııı :26:
Merhaba herkese;
Ben de doğuramıyorum diye diye sonunda doğurdum arkadaşlar.Bugün kontrolümüz vardı ve ben bugün sezeryan günü alacaktım artık.Gece 1.30 da suyum geldi uykumda hissettim, gece saat 2.30 da hastanedeydik. Bu sabah 8.00 de oğlum normal doğumla dünyaya geldi şükür. Şükür ikimizde gayet iyiyiz, hemen bugün evimize geldik. Tek sıkıntımız paşamız emmiyor, inş hemen emmeye başlar.
Darısı bekleyenlerin başına inş.
kızlar salı günü saat 12.20 de epidural sezeryanla kızıma kavuştum bugün evimize geldik. biraz emme sorunu yaşadık ama şimdi daha iyiyiz. Kızım 3.560 gr 51 cm olarak dünyaya geldi. rahatladığımızda doğumu ve hislerimizi paylaşacağım inş.
ben de hala doğurmayanlardanım yaaa....
gebe kalamadım kalamadım diye diye durdum
karnım şişmedi şişmedi diye diye durdum
şimdi de doğuramadım doğuramadım diye duruyorum...
pazartesi doktora gideceğim.bakalm ne dicek???
en son geçen pazar günü "eli kulağında,iki haftaya gelir "demişti....
ama nerdeyse iki haftamın geçmesine 3 gün kaldııııı
ne zamaaaannnnn hayırlısıyla doğurcezzzzz beeeeee.....
3 gün veriyorum sana , hazırlıklı ol geliyo bebiş
buarada benim kız kucağımda şuan , selamı var
kızlar günaydın
bende adet sancıalrına benzer sancılar oluyor. sizde de oluyor mu? bu ağrıları çekenler ne kadar süre sonra doğurdu?
bende de aynen böyle sancılar var..bilmiorum ki..bide sümüksü akıntı geldi 2 gün önce..çamaşırımda ara ara ıslanıyo ve kızımın hareketleri baya azaldı..???doğurcam da haberim mi yok..yoksa kendimi çok mu dinliyorum anlamadım...slm canım bende senle aynı haftadayım şuan bendede adet agrıları gibi agrılar oluyor kasıklarıda bide igne batması gibi batma oluyor yururken oramda açılmamı oluyor acaba
bende de aynen böyle sancılar var..bilmiorum ki..bide sümüksü akıntı geldi 2 gün önce..çamaşırımda ara ara ıslanıyo ve kızımın hareketleri baya azaldı..???doğurcam da haberim mi yok..yoksa kendimi çok mu dinliyorum anlamadım...
pazartesi kontrolüm var...
slm canım bende senle aynı haftadayım şuan bendede adet agrıları gibi agrılar oluyor kasıklarıda bide igne batması gibi batma oluyor yururken oramda açılmamı oluyor acaba
yaa bende aynı durumdayım çok fena bişeyy..resmen ağlayarak emziriyorumm..:84:bebiş de her saat emmek istio.avent kalkan aldım onu kullanıorum..onu da 40 dak.dan fazla takmamak lazımmış süt birikimini engelliyomuş..bi de benm göğüslerim çok ağırlaştı ilk 2 gün sütüm de gelmemişti..pompayla çekiyorum hergün ama ağlayarak resmen..sen de kullanıo musun bu arada pompa? ya daha fena olmasın die korkuyorum ama napim yapcak bişi yok..pompayla çekmek tam işkence acaip ağrıtıyo sıcak havluyla kompres yapıorum da biraz rahatlıyorum.buarada sen de yap sıcak çok ii gelio..duşun altında masaj filan yap..ama çekicez mecbur yaa hemen geçiceğini hiç zannetmiorummbenm yaptıklarım bunlar..senn de varsa ii gelen deneyimin paylaş vala çok fina bişi canım...
canım benim ilk hafta aynı sekildeydi goguslerim resmen
aglıyordum garmastan pomat var cok ii geldi ve kalkan
kullanıyordum onu bıraktım lansinoh un pedlerini aldım
cok memnunum birini emzirirken digerine kremi sürüp
acık bıraktım sonra pedi koydum butun gun pedle duruyor
eger acık bırakamıyorsan bazen cunku gelen giden sürüp
hemen pedi koyuyordum o bi guzel emiyordu dene istersen:44:
Canım aventin göğüs kalkanını al benimde uçsuz memeyi verirken baş parmağınla işaret parmağınla memeni sık ağzına hepsini tüm siyahlığı sokmaya çalış ben 4 gun kendimi ısıra ısıra ağlaya ağlaya emzirdim şimdi emzirirken hiç canım yanmıyor hep kan olmuştu kalkanda süt birikince onlarda çabuk iyileşti bir de emzirirken tek baş parmağın yukarda kalsın 4 parmağınla göğsünün altını sık öyle emzir acı macı kalmıyor...Geçmiş olsun
KIZLAR doğum sonrası göğüs ucu olmayıpta sağarak süt veren varmı
nolur yardım edin sütü neyle veriyorsunuz ben biberonla veriyorum mecbur başka şeyle tutmuyor içmiyor
silikon başlıklada arada emziriyorum unutmasın diye eskiye göre ilerleme var çekiyor
çok küçük doğdu bebişim biliyorsunuz 2700 dü zayıftı toparladı maşallah
kimler doğurdu takip edemiyorum hiç feleğim şaştı
doğuranlara hayırlı olsun henüz doğum yapmayanlara Allah kolaylık versin diyorum
doğum şekli önemli değil asıl sonrası..........
sağım yaparken bebeğim ağlarsa napcam ben 2 elimde dolu olyor şimdi annem varda bakıyor haftaya tek kalıcam komşular izinde burda tekim kimsem yok
annemlere memlekete gitsem diyorum hasta olursa oralarda diye korkuyorum halim harap...yazdıklarımdan bişey anlamamış olabilirsiniz
bende anlamıyorum
bide boynunda minik kızarıklıklar başlamış isilik bumu acaba????
bende de aynen böyle sancılar var..bilmiorum ki..bide sümüksü akıntı geldi 2 gün önce..çamaşırımda ara ara ıslanıyo ve kızımın hareketleri baya azaldı..???doğurcam da haberim mi yok..yoksa kendimi çok mu dinliyorum anlamadım...
ama hiç sancım yok ;eşim şehir dışında olduğu için gitmedim aslında salı günü kontrolüm vardı..Dr.aradık oda problem olmayacağını haftasonu gelebileceğimizi söyledi..Hareketleri böyle az olursa bugün nts ye gidicemohoooo, sen acil doktora git canım, senin zamanın çok yakın. bebiş susuz kalmasın, mutlaka kontrole git.
cetvelinde 23+5 diyor. bende yürüdüğümde kasılmalar oluyor.