2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba herkese;
Ben de doğuramıyorum diye diye sonunda doğurdum arkadaşlar.Bugün kontrolümüz vardı ve ben bugün sezeryan günü alacaktım artık.Gece 1.30 da suyum geldi uykumda hissettim, gece saat 2.30 da hastanedeydik. Bu sabah 8.00 de oğlum normal doğumla dünyaya geldi şükür. Şükür ikimizde gayet iyiyiz, hemen bugün evimize geldik. Tek sıkıntımız paşamız emmiyor, inş hemen emmeye başlar.
Darısı bekleyenlerin başına inş.

oy oy oy herkesler dogurmus bi biz mi kaldik
masallah taze annelere ve bebeklere
tek tek alinti yapsam cok uzun olacak diye yapmadim
Allah anali babali buyutsun yavrularinizi ins.

benim bebisim hala karnimda ama 40 gun evde kapanacagimi hic zannetmiyorum canim haftasinda cikariz sanirim

canım tebrik ederim...bebişine ve sana sağlık mutluluk ve huzur dolu bir ömür dilerim...Darısı bizim gibi doğumu dört gözle bekleyen annelerin başına inşallah :):)

canım senide tebrik ederim....bebişine ve sana sağlık mutluluk ve huzur dolu bir ömür dilerim...Allahım tez zamanda bizide kavuştursun inşallah :):):)

ben de hala doğurmayanlardanım yaaa....
gebe kalamadım kalamadım diye diye durdum
karnım şişmedi şişmedi diye diye durdum
şimdi de doğuramadım doğuramadım diye duruyorum...

pazartesi doktora gideceğim.bakalm ne dicek???
en son geçen pazar günü "eli kulağında,iki haftaya gelir "demişti....
ama nerdeyse iki haftamın geçmesine 3 gün kaldııııı

ne zamaaaannnnn hayırlısıyla doğurcezzzzz beeeeee.....

3 gün veriyorum sana , hazırlıklı ol geliyo bebiş
buarada benim kız kucağımda şuan , selamı var

kızlar günaydın

bende adet sancıalrına benzer sancılar oluyor. sizde de oluyor mu? bu ağrıları çekenler ne kadar süre sonra doğurdu?

kızlar günaydın

bende adet sancıalrına benzer sancılar oluyor. sizde de oluyor mu? bu ağrıları çekenler ne kadar süre sonra doğurdu?

slm canım bende senle aynı haftadayım şuan bendede adet agrıları gibi agrılar oluyor kasıklarıda bide igne batması gibi batma oluyor yururken oramda açılmamı oluyor acaba

slm canım bende senle aynı haftadayım şuan bendede adet agrıları gibi agrılar oluyor kasıklarıda bide igne batması gibi batma oluyor yururken oramda açılmamı oluyor acaba
bende de aynen böyle sancılar var..bilmiorum ki..bide sümüksü akıntı geldi 2 gün önce..çamaşırımda ara ara ıslanıyo ve kızımın hareketleri baya azaldı..???doğurcam da haberim mi yok..yoksa kendimi çok mu dinliyorum anlamadım...
pazartesi kontrolüm var...

slm kızlar

hemen herkes doğurmuşşş allah analı babalı büyütsün hepsinii...

bizimde yarın 20 gün oluyor nasipse zaman ne çabuk geçiyorr...şimdi banyomuzu yaptık yatırdım bebişimizii..ilk kez yanlız banyo yaptım heyecanlı oldu biraz ama selamet bitti şkr...

ben çok halsizim kızlar sizde öle misiniz kolumu kaldıracak halim yokk kansızlıktan mıdır acaba güzel bi dr gidicem muayneden geçicem bakalım ne dicek

göğüsler hala berbat bende dün eşim garmestan ve anestol diye 2 krem aldı onlara başladı bakalım nasıl olcak bazen zonklaması sırtıma vuruyo bi geçsede rahatlasam süper olcakk

bizden haberler böylee

ohoooo, sen acil doktora git canım, senin zamanın çok yakın. bebiş susuz kalmasın, mutlaka kontrole git.

kızlar çok sağolun yardımlarınız için bu kalkan nedir ben bunu anlamadım emzirirken mi takıyosun slikon uçlar gibi bişey mi

bide ben sağmıyorum emziriyorum dudaklarımı ısıra ısıra .....

bide kuruması iyiye mi işaret yoksa nemli mi durması lazım ben emzirdikten snra kremliyorum lansinohun pedleriyle kapatıyorum sütyende kullanıyorum ben kullamadığım zaman çamaşırlara sürttükçe dahada acıyo ...

tahinin üstünde biriken yağ var ya oda iyi geliyormuş ama onu denemedim daha

Son düzenleme:

nişan olabilir hazırlıklı ol cnm

ohoooo, sen acil doktora git canım, senin zamanın çok yakın. bebiş susuz kalmasın, mutlaka kontrole git.
ama hiç sancım yok ;eşim şehir dışında olduğu için gitmedim aslında salı günü kontrolüm vardı..Dr.aradık oda problem olmayacağını haftasonu gelebileceğimizi söyledi..Hareketleri böyle az olursa bugün nts ye gidicem

Son düzenleme:

benimde pazartesi kontrolüm var canım bakalım ne diycek doktor 38 haftamada gircem pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…