Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya anne sütü nasıl artar,sütüm azaldı çok üzülüyorum,kaynanam bişey yemiyorsun sütün olmaz diyor,canım yemek yemek istemiyor ne yapsam acep
canım öncelikle endişelenmemelisin
benimde doğumdan beri iştahsızlığım var günde yediklerimi toplasan bir öğün etmez sadece çorba türü şeyler yiyorum ama sütüm çok fazla
ben çok su içiyorum ve bol sıvı alıyorum , sütümün bol olmasınıda buna bağlıyorum
bol bol su iç sakın kendinide üzme
inşallah canım...inşallah sağ salim bebişini kucağına alırsın..:):):)arkdaşlar 2 haftadır 5 dk da 1 sancım var ama ortada birşey yok :) oğlanın gelesi yok galiba. 2 hafta önce 5 dk da bir 50-60 arasındaydı sancım dünde 5 dk da bir 70-80 arasında :) sizce mutlu sona yaklaşıyormuyum
benimde pazartesi kontrolüm var canım bakalım ne diycek doktor 38 haftamada gircem pazartesi
merhaba arkadaşlar :)
öncelikle doğuran annelere hayırlı olsun diyorum.doğumu bekleyenlere de allahım yardımcıları olsun.bende eylül annesiyim.2.çocuğum.ama çok heyecanlıyım.dün sizleri okudum da daha da bi heyecanlandım.rabbim bizleri de kurtarsın hayırlısıyla.
doğum telaşı derken şimdi de emzirme telaşındasınız.yani süt telaşı:) benimde bkaç tavsiyem olacak : dereotu çok güzel süt yapıyormuş.hoşaf yapın derim üzüm hoşafı kayısı incir....bulgur pilavı yapın.bulgur da süt yapar..kuru soğanla birlikte yiyin. en önemlisi su bol bol için...bol meyve yiyin...
memeucunuz yara olmasın diye de emzirmeden önce bi miktar kendi sütünüzden memeucuna sürün öyle emzirin.yani muhakkak nemli olsun ıslak olsun ucu.kuru emzirmeyin.bi de krem önereyim size LANSİNOH diye bi krem. biz aldık.ayrıca emzirmeden önce de silmenize gerek yoktur bu kreemi... :)
nacizane tavsiyelerim bayanlar... hepinize iyi günler....bebişlerinizi öpüyorumm :)
dere otu tarçın buğday bulgur bol su ve humana still tea bunlar süt yapar cnmmkızlar ya anne sütü nasıl artar,sütüm azaldı çok üzülüyorum,kaynanam bişey yemiyorsun sütün olmaz diyor,canım yemek yemek istemiyor ne yapsam acep
saol canım verdiğin bilgiler için
bende 5 günlük anne olarak bişeyler ekliyim
fazla meyvalara saldırmayın bence çünki gaz yapıyor ve bebişe geçiyor , en iyisi bol bol su içmek
emzirirken yanıma 1,5 lt su şişesi alıyorum o emiyor ben içiyorum
lansinoh u bende kullanıyorum ama bence en güzeli avent kalkan , hem göğüs uclarını hava aldırıyo hem akan sütle meme ucu sütlü kalıyo hemde giysileriniz batmiyo, ben en başta taktım nazar değmesin hala yara mara yok bende....
hepinize kolay gelsin....
dere otu tarçın buğday bulgur bol su ve humana still tea bunlar süt yapar cnmm
bu avent kalkan üstünde mi kalıyo cnm nasıl olduğunu anlatır mısın yaraları falan önlüyorsa bende alimm dışadan belli olmuyor mu bide
slm arkadaslar,herkese iyi kandiller,sağlık ocagına kayıt yaptırdım da bugun,aile hekımı dogumdan bır hafta sonra bebegı getir dedi topuktan kan alınıyomus,aranızda var mı sağlık ocagına bebegını göturen?
2 parçadan oluşuyo canım ilk parça silikon ikincisi kapak
ilk parça göğüse oturuyo üstünü kapatıyosun
vala bende çok büyük göğüs yok ve ben bugun kontrole giderken taktım , çok dar birşey giymediğin sürece pekte belli olmadı bende...
benimki alltaki linkte, birde sanırım chicco nun var
http://www.cimri.com/p-avent-gogus-kalkani-2-li
Öncelikle hayırlı kandiller arkadaşlar...Yarın biz de artık iki kişi oluyoruz kızımla.9 aylık yolculuğumuza biz de son veriyoruz artık hayırlısıyla..Hepiniz için çok önemli biliyorum ama bunun önemi benim için bir ayrı.Kızım annesine abisinin selamını getirecek inşallah cennetten,çok uzun yoldan geliyor kızım taa 5 yıl öteden..Korku, heyecan, umut ve tarif edemediğim bir özlemle geliyor kızım..Anneciğini teselli etmeye geliyor...Çok duygusallaştım şimdiden yarın nasıl olurum bilmem.Dualarınızı bu güzel gecede bizden eksik etmeyin,güzel haberlerle gelelim inşallah...
insallah bebegine normal dogumla sag salim kavusursun canimİyi akşamlar kızlar, nasılsınız?
Biz ne kadar az kalmışız böyle Önceden bırakın 1 günü, bir kaç saat girmeyince bile 10-15 sayfa mesaj yazılırdı, şimdi tek tük kalmış :26: Özletmeyin kendinizi kızlar, arada uğrayıp iyi haberlerinizi almak da yeter ama siz de haklısınız kucağınızda meleğiniz varken gözünüz neyi görür ki, darısı bize inşallah :97:
Bu arada, belki hatırlarsınız benim vajinamdaki septum- bant-sebebiyle doktorum sezeryan demişti. Ben bir de üniversitedeki doktora gözüktüm, o da doğum esnasında kesilir dedi. Abim de bunun için sezeryana değmez deyince, tüm acılı risklerine rağmen normal doğumu beklemeye karar verdim. Hiç bir sorunu yokken normal mi, sezeryan mı olsun diye kararsızlık yaşayanlara belki ilham da verir benim cesaretim Dualarınız da bana da yer verin kızlar, Rabbim çok istediğim normal doğumu sorunsuz bi şekilde nasip eder bana inşallah, tabi hepimize en hayırlısı ne ise onu nasip etsin
Kızımla, miniğimle 38+2.gündeyiz. Bakalım gelmek için hangi günü seçecek?
Beraat kandiliniz de mübarek olsun. Dualarımızda birbirimize, herkese yer vermeyi unutmayalım. En çok kabul edilen dua, kişinin kendisine değil, başkasına ettiği duadır çünkü...
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin bebisini canimÖncelikle hayırlı kandiller arkadaşlar...Yarın biz de artık iki kişi oluyoruz kızımla.9 aylık yolculuğumuza biz de son veriyoruz artık hayırlısıyla..Hepiniz için çok önemli biliyorum ama bunun önemi benim için bir ayrı.Kızım annesine abisinin selamını getirecek inşallah cennetten,çok uzun yoldan geliyor kızım taa 5 yıl öteden..Korku, heyecan, umut ve tarif edemediğim bir özlemle geliyor kızım..Anneciğini teselli etmeye geliyor...Çok duygusallaştım şimdiden yarın nasıl olurum bilmem.Dualarınızı bu güzel gecede bizden eksik etmeyin,güzel haberlerle gelelim inşallah...