2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İlk sayfaya koymak için mod arkadaşa söylememiz lazım. Ama o zaman bilgilerimizi hep o düzenleyecek. Ona haber vermemiz gerekecek yani. Uygun mudur :)

canımcım bildirmeden önce benim adımı değiştirebilirmisin rica etsem :KK9:

iyi maşşalah yemen içmen ...umarım sağlıklık bebecikler dünyaya getiririz..bende akşama balık alayım barii...
al canım al,bizler çok şanslıyız balığın bol olduğu döneme geldi hamileliğimiz...
çok saol cnm

pembemsi bi leke halinde geldi tam olarak kan değil yani kırmızıya dönerse hemen ara gel dedi bugünlük istirahat et korkma dedi çok şkr kesildi şuanlık iyiyim umarım bida olmaz baya bi korktum yatıyorum zaten cnm

dua edelim hayırlısı olsun
kırmızı ve yoğun değilmiş,korkma tatlım... bana hemşire bu dönemlerde kanamanız olabilir yoğun olmadığı sürece korkma demişti...
dualarımız seninle..
öylemi canım ozaman aslında ilk zamanlar içmek tehlikeli. ben hiç içmeyeyim en iyisi kendimi riske atmayayım yok yere zaten zar zor kavuştum meleğime.
canım transferden sonra bana da ananas ye demişlerdi ama ben araştırma yapmadan hiçbir şey yiyip içmemeye dikkat ettiğim için ananası da iyice araştırmıştım..zaten kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıyorum birde ananas yemem sakıncalı olabilir diye yemedim...
aklınızda bulunsun arkadaşlar nar da düşük riski yapıyormuş.

Kabak çekirdeği de düşük yapıyormuş kızlar. Ben zaten yemem; ama aklınızda bulunsun.:13:

canım transferden sonra bana da ananas ye demişlerdi ama ben araştırma yapmadan hiçbir şey yiyip içmemeye dikkat ettiğim için ananası da iyice araştırmıştım..zaten kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıyorum birde ananas yemem sakıncalı olabilir diye yemedim...
aklınızda bulunsun arkadaşlar nar da düşük riski yapıyormuş.

Kabak çekirdeği de düşük yapıyormuş kızlar. Ben zaten yemem; ama aklınızda bulunsun.:13:

sağolun arkadaşlar böyle bilgi buldukça paylaşalım :13:

:KK61: bende tam bunu soracaktım.sen de nasış diye aynen seninki gibi aç kalınca özellikle her vakit oluyor benimki.midem bulanıyor diyemeyecek kadar hafif ama var.rahatsız oluyorum.daha erken 5+5 iz en erken6.haftada başlıyormuş.oda hafif hafif.bizimki başladı baksana .doktorum bana ne kadar miden bulanırsa bebek o kadar sağlıklıdır diyordu...hiç midemin çok bulanmasını isteyeceğim aklıma gelmezdi:KK1:

aynen valla midem bulansın die dua edicem nerdeyse...
Neyse Allahın izniyle bebeğimi kucağıma alınca bu korkulardan kurtulabileceğim anca. Ama olsun Bu heyecanları yaşamak bile çok harika...

yaaa kızlar size bişi sorcam benim oturdugum an böle biraz belim agrıyo sizce normalmi korkuyom yaa bişi olur diyee allahım korusun:KK5: :KK5:

İlk sayfaya koymak için mod arkadaşa söylememiz lazım. Ama o zaman bilgilerimizi hep o düzenleyecek. Ona haber vermemiz gerekecek yani. Uygun mudur :)

mod arkadaşca bi sorun yoksa bizim için ne olabilir ki:KK6:

Düzelttim ve bildirdim:nazar:
saol cnm
al canım al,bizler çok şanslıyız balığın bol olduğu döneme geldi hamileliğimiz...
kırmızı ve yoğun değilmiş,korkma tatlım... bana hemşire bu dönemlerde kanamanız olabilir yoğun olmadığı sürece korkma demişti...
dualarımız seninle...
saol cnm şuan iyiyim tamamen kanamam kesildi:92:
hiç duymamıştım saol cnm bilgi için
hayırlı akşamlar güzel annelerrrrrrrrrrrrrrr:nazar:
sanada güzelim:KK54:
yaaa kızlar size bişi sorcam benim oturdugum an böle biraz belim agrıyo sizce normalmi korkuyom yaa bişi olur diyee allahım korusun:KK5: :KK5:

normaldir cnm bebekler şekillendikçe olucakmış böyle ağrılar:KK49:

kan testi yaptırdın mı sen :81:nasılsın taze anne adayı:KK49:
yok canım kan testi yaptırmadım idrar testi yaptılar :nazar:çok iyiyim sağol sen nasılsın
benimde agrıyo canım ilk zamanlarda oluyomuşşş:nazar:
kaç gündür cnm ananas istiyodu alıcaktım almıyım bari

ayyy sormaaa igrenmek yok haaa benimde canım kokoreç çektii yedim rahatladım :KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.Yaaaaaaaaaaa bende bu topiğe gelmeyi çok ama çok istiyorum.Ne olur bizlere dua edin.Hamilelerin duası kabul olur.Allah hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.Bu arada Kasım topiğinden buraya transfer olan arkadaşlarımıda kocamannnnnnnnn öpüyroum.:KK16:

Merhaba kızlar.Yaaaaaaaaaaa bende bu topiğe gelmeyi çok ama çok istiyorum.Ne olur bizlere dua edin.Hamilelerin duası kabul olur.Allah hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.Bu arada Kasım topiğinden buraya transfer olan arkadaşlarımıda kocamannnnnnnnn öpüyroum.:KK16:

Canım benim dualarım sizinle sen merak etme en kısa zamanda hepiniz buraya geleceksiniz inş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

saol cnm

yaaaa ne bilim canım cok korkuyom ben yaaaaaaaaa ne yapmam lazım onuda bilmiyom yastık koydum uzanmaya calışıyom ama hiç yatmayı sevmiyom hep ayaktayım yada oturuyom rabbime emanetiz bebişlerimizide bizide korusun yüce rabbim inşallahhhh çok tesekkürler canım:KK19: :KK5:
yok canım kan testi yaptırmadım idrar testi yaptılar :nazar:çok iyiyim sağol sen nasılsın

benimde agrıyo canım ilk zamanlarda oluyomuşşş:nazar:

ayyy sormaaa igrenmek yok haaa benimde canım kokoreç çektii yedim rahatladım :KK9::KK9::KK9:
senindemi oluyo canım ayy inşallahh öledir kuzu yaaaa çok tesekkürler bidenemm:KK19: :KK5:

ayy hadi inşallah tatlım benim dualarım seninle bende seni kocaman öptümmm :KK19: :KK19:

Son düzenleme:

Benimde ağrıyor canım. Normal, hatta kasıklarım da ağrıyor arada

saol cnm

Ben bildirdim özel mesajla; umarım ilgilenirler bizimle:KK3:

İnşallah güzel haberlerle geleceksin canım. Dualarımız seninle. :KK69:

X