- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
Günaydın kızlar nasılsınız bende düne kadar pek bişi yoktu ama akşamdan beri bulantılarım başladı ama dah akusma yok...
Günaydın canım aman inşallah ta olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar nasılsınız bende düne kadar pek bişi yoktu ama akşamdan beri bulantılarım başladı ama dah akusma yok...
ya burda kimse toplanmıyooo kızlarrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzz
ya burda kimse toplanmıyooo kızlarrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzz
ben de cok sevindim inan.bu bölümün bütün sayfalrını okuyordum.artık senin yazdıklarını daha bir heyecanla okuyacağım Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuşturur bizi bebişlerimizle inş....
amin canım..
bişey sorucam senin mide bulantıların ne alemde. Ben sabahları biraz bulantı çekiyorum bide acıktığım zaman onun haricinde rahatım... öyle aman aman bulantılarım yok... bir terslik mi var acaba diye düşünmeden duramıyorum..
daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.mesela yumurtayı haşlanmış sevmem kızartılmış çok daha lezzetli ama bebiş için haşlıyorum:2: çay en fazla iki bardak oda çok açık.bide bol bol yeşillik ve meyve yiyorum.yani bol bol ot yiyorum 9 ay sonrada süt vereceğim .eskiden yemekleri çok pişirilmiş severdim şimdi az pişiriyorum tadı güzel değil yaa ama ne yapalım mecbur.ceviz ve kuru hurma yiyorum bide(çok önceden bir hadis duymuştum.hamile kadınlar ilk kırk gününde hurma yesinn diye)
kızlar güzel hatunlar bu arada nasıl besleniyorsunuz alışkanlıklarınızdan değişen neler oldu..sigara içmiyonuz demi...bende sigara falan goookkkk ama çayımı bırakmadım günde 3 fincan kadar içiyom hala...iş yerinde olmasam onuda içmem ama bitki çaylarınada yüklenmek daha kötü ondan çayı bırakamadım eskiden 7-8 bardak içerdim ama...onun dışınnda pek bi olumsuz beslenmem yok ...sizler ne alemlerdesiniz..
kızlar güzel hatunlar bu arada nasıl besleniyorsunuz alışkanlıklarınızdan değişen neler oldu..sigara içmiyonuz demi...bende sigara falan goookkkk ama çayımı bırakmadım günde 3 fincan kadar içiyom hala...iş yerinde olmasam onuda içmem ama bitki çaylarınada yüklenmek daha kötü ondan çayı bırakamadım eskiden 7-8 bardak içerdim ama...onun dışınnda pek bi olumsuz beslenmem yok ...sizler ne alemlerdesiniz..
canım valla benim bu aralar acayip iştahım açıldı ne bulursam yiyorum sigarayı tamamen bıraktım. çayı da günde 1 fincandan fazla içmemeye çalışıyorum. canım çay istedikçe süt ya da maden suyu içiyorum. bi de arkadaşım bana ananas suyu iç dedi. bebeğin tutnmasına yardımcı oluyormuş. bu akşam marketten alacağım
slm kızlar
bugün biraz kanamam oldu korkudan yatıyorum doktorumu aradım oda yat dedi bende yatıyorum bugün ama kesildi gibi sanki allah korkutmasın kalbim yerinden fırlıcak gibi oldu ağlamaya falan başladım eşimda hastaydı sabaht beri oda evdeydi daha şimdi çıktı oda telaşlandı yazık neyse bişey yok çok şkr
ee sizden ne haber
bu arada kızlar benim halam aktarcı o tavsiye etti.omega 3 yani balık yağını kapsüllere konulmuş.haftada üç tane yutuyorsun.haftada üç kez balık yemene gerek kalmıyor yani.canın istediğinde yiyeceksin yani.çok faydalı.bneim ablamda yeğenimde hamileyken kullandı zehir gibi maşallah.bir tanıdıkta üç cocuğunda da kullanmış.doğduktan sonra da balık yağı içiriyormuş çocuklarına.çocuklarını görseniz okulun en başarılı çocukları.çok zekiler...bnede aldım kullanmaya başlıyacam inş.
sigarayı hamile olduğumu öğrenince bıraktım..şuan hiç içmiyorum..çaya karşı benimde zaafım var bırakamıyorum ama çok çok açık içiyorum..
beslenme olarakta haftanın bir günü kırmızı et,bir günü beyaz et,bir günü balık,bir günü bakliyat diğer günleri de sebze olarak besleniyorum..su içmekten nefret ederdim ama şimdi mutlaka en az 1.5 lt su içmeye çalışıyorum..hergün ceviz ve badem yiyorum her gece mutlaka süt içiyorum,her yemektede yoğurt yemeye çalışıyorum..biraz meyve özürlüyüm işte onu da halledersem beslenme şeklimi beğeniyorum....