2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arina ellerine saglık canım ben de keseyi gördüm salı günü kilom 58
bebişimin keseside 15.8 mm di :) miniminnacık yani

Kızlar tüm bilgilerinizi verirseniz girerim. Yaşınız, hamile kaldığınız kilonuz, güncel durumunuz.

27 yaşındayım 56 kg ile hamile kaldım ve 5+1 iken ksemizi karından bakılan ultrasoundla gördük çok şükür:nazar: 22 kasım sabahında kalp atışı (Allah nasip ederse) duymak için randevumuz var:KK49:

Olabilir canım tabii. Benimki de mesela tek bir beyaz nokta gibi.

Kesemizi gördük, olumlu sonuçlar aldık ya, hayırlısı ile kalp atışlarını da duyduk mu içimiz rahatlayacak inşallah.

Sen ne zaman gidiyordun doktora kalp atışları için

Bu arada bilgilerini yazdım. Kızlar bu liste üzerinden devam ederiz artık. Ben olmasam bile alıntı yaparak eklemeler yapabilirsiniz :KK3:
canım evet şükürler olsun ki kesemizi gördük Rabbim devamını da gösterin bize,benim bir daha ki randevum 23 kasım..
bilgierimi yazmışsın ellerine sağlık teşekür ederim..boy'uda ekleyeceseniz boyum 1.73
bu arada ben olmazsam demişsin...neden öyle bir şey söyledin?
ay benimki o ortadaki yuvarlaktan daha minik bi karartı idi....hemde bundan biraz değişikti..
canım, benim ki de o görüntüen farklı o görüntüler bizlerden ileri usg görüntüleri sen o görüntüyü sakın baz alma...

Son düzenleme:
Tünaydın kızlar, umarım bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir.:emir_bebek:

Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum. İnşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
amin canım sende hoşgeldinnnnn:KK19: :KK16:

Selam kızlar herkese hayırlı hamilelikler dilerim. Bende Allah kısmet ederse Temmuz annesi olucam Son Sat : 07.10.2010 dün akşam kesemi gördüm.
tesekkürler canım sanada :KK19: :KK16:
canim benim yasim 29, en tombis anne ben olucam heralde :)))) ama kimse kiloma inanmiyor en fazla 60 gösteriyormusum, cidden millet sok oluyor iyi gizliyorum yani :))))
yok canım en tontişiniz benim aslında:KK1: degilim ama kemiklerim iri ve agır geliyo sanırım gören 65 felan ancasın diyoo sen gibi benimkide gizli anlıcagın :KK37: 82 kiloyla kaldım boyumda 172 yasımda 24 keseyi felan daha görmedik bayramdan sonra inşallahhhhh bide bunfan önce düşük yaptım çok ilaç aldım böle kilo aldım canım 70 tim çok güzeldi fizigim ama napalım saglık olsun gelsin kilocukların devamı şincikkkk :KK53: :KK9: :KK9:

Son düzenleme:
Benim boyumda 170 cm şekerler benimde vucut tipim armut tipi ince belli balık etli hatunum işte.

sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebişlerinize :emir_bebek::KK49:

Son düzenleme:
iyi akşamlar anne adayları bende temmuz annesiyim son adet tarihim 27 eylül 4 temmuz doğum gözüküyo önce idrar testi yaptım ilki silik çizgi ikincisi kalın çizgi pazar günü kan testi yaptırdım 7500 çıktı dr gitmedim daha bayramda sonra gidicem allah kısmet ederse
rabbim meleklerimizi kucağımıza görmeyi nasip etsin

ay canım ya çok sevindim 4 ekimi görünce
benimde sat 4 ekim ve olası doğum tarihi 11 temmuz aynı anda mı doğum yapıcaz seninle..... :):KK8:

ben de cok sevindim inan.bu bölümün bütün sayfalrını okuyordum.artık senin yazdıklarını daha bir heyecanla okuyacağım:KK61: Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuşturur bizi bebişlerimizle inş....

içlerinizden en küçüğünüz benim galiba.ben 20 yaşındayım. 55 kilo ile başlıyorum. boy 1.62...

hoşgeldin hayırlısı olsun cnm benim sat tarihin nedir?
hoşbuldum sat ım 16 ekim canım
hoşgeldin canımcım senide aramızda görmek ne güzelll yaaaaaaa ne yaptın kan testine gittin demek doktor ne dedi kuzusumm:KK19: :KK16:
kan testi yaptırmadım canım ama hamişliğim kanıtlandıı:nazar:

Kızlar böyle birşey yapsak diyorum daha güzel olmaz mı?

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları...........................................................
1|leyla_81|...|25 Eylül|2 Temmuz|...| | |
2|Kar Topu|...|26 Eylül|3 Temmuz|...| | |
3|limon kabugu|...|29 Eylül|6 Temmuz|...| | |
4|zeytin gözlü|...|29 Eylül|6 Temmuz|...| | |
5|evdefnaz|...|29 Eylül|6 Temmuz|...| | |
6|taf|...|1 Ekim|8 Temmuz|...| | |
7|asudem|...|1 Ekim|8 Temmuz|...| | |
8|Arina|27|3 Ekim|10 Temmuz|56| | |Keseyi gördü:nazar:
9|tahmina|...|5 Ekim|12 Temmuz|...| | |
10|melike ecesuu|...|8 Ekim|15 Temmuz|...| | |
|
11|pamuksel|29|7 Ekim|14 Temmuz|70| | |Keseyi gördü:nazar:
|
12|sevdam31|...|4 Ekim|11 Temmuz|...| | |
|
13|Dephne|26|11 Ekim|18 Temmuz|72| | |Pazartesi doktora gidecek:nazar:
|
slm canım SAT 16 ekim tahmini dogum 23 temmuz yaşım 24 kilom 56 boyum 1.67 26 kasımda kesemizi görcezz
kızlar size görmemişin bebeğini göstermek istiyorum...:KK9::KK49:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

iyi geceler kızlarr hepiniz uyumuşsunuzdur zaten bende kayınvalidemden yeni geldim bi selam veriyim sizlere dedim ohhh muhabbet baya ilerlemiş maşallah maşallah :nazar:

liste çok güzel olmuş bende kesemi gördüm güncel notlara yazılabilir iyi uykular güzel anneler ve tatlı mı tatlı bebişler :KK19:

amin zeytin gözlü..
benimde 6+1 oldu bugün...:nazar: sende bulantı falan başladı mı benim 2 sabahtır midem tuhaf..yataktan kalkınca bulantı başlıyor..çok değil ama yinede bulanıyorum..aslında buna seviniyorum varlığını hissetmek hoşuma gidiyor...
aynen cnm bu sabah kalktığımda midem çok tuhaftı ama bu hoşuma gitti benim de senin dediğin gibi varlığını hissetmek çok güzel:emir_bebek: :KK49:
kızlar size görmemişin bebeğini göstermek istiyorum...:KK9::KK49:

oyy oyyy maşallahhhhh:nazar:

Günaydın kızlar nasılsınız bende düne kadar pek bişi yoktu ama akşamdan beri bulantılarım başladı ama dah akusma yok...:KK17:

X