2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben kovulmadan .. yapılması gereken 1-2 işimi yapayım
nasipse yarın sabah yine burdayım
Allaha emanet olun :79:

canım valla annem bana ceyizimde bi bebek yorganı sonra battaniyesi cantası ikide bebe yastıgını yapmışta verdi hatta bide mincik bi elbisee ahhh ahhh hemen dogsada kullansak anneannemizin güzel cicileriniiiiii duygulandım simdi böle oldumm

kızlar siz doktor kontrolüne nereye gidiyorsunuz memnunmusunuz hastane araştırmalarına başladınımı
benim tedaviyle olduğu için şuan tedavideki doktoruma gidiyorum 2 hafta sonra tekrar gidicem ve heralde orayla ilişkim kesilecek bakırköy kadındoğumdan tanıdık bir hemşire bir doktor tavsiye etti bakırköy kadın doğumda özelide varmış bakırköy kadındoğum en yakın zamanda yeni ve büyük bir hastaneye taşınıyormuş çok kararsızım önce bakırköye gideyim bi kadınla tanışayım sonra muayenehanesine giderim diyorum hem muayene ücreti dışında hiçbirşeye para vermem diyorum ama siz nedersiniz kızlar.

hoşgeldin canımm benimm ohh valla süper bi fikirr yapsın yapsın insan insana her zaman gerekkk :13:

ohh yapsın kız.sefan olsun.iyi etmiş eşin.ama keşke kayınvaliden yerine başka bir bayan bulsaymış temizlik için.

zaten haftaya yardımcı kadın alacaktım ben var bitane gelen arasıra. kızzz ben kayınvalidemi tanırım haytta yapmazzz

selam kızlar.okuyunca çok güldüm herkeste aynı şeyler oluyo galiba:)ben de öğlen cok agladım ev leş gibi yemek yapamıyorum diye eşim gaza geldi kayınvalidemi aradı biraz gel diye farklı şehirlerde oturuyoruz.tabi ki birsürü bahane buldu gelemem diye.halbuki siz çocuk yapın biz bakarız diyolardı valla şimdiden kaytarmaya başladılar

Uploaded with ImageShack.us

işte kızlar miniğim
pazartesi günü gitmiştim dr.a

maşallah süphanallahhhh Rabbim nazarlardan korusunnn

canım ben medilife hastanesine gidiyorum. ebylikdüzünde. bir dönem sadi konuk kadın doğuma gittim hatta rahim filmi falan orda çekildi ama çok bekletiyolar çok sıra oluyor diye bıraktım orayı.

hoşgeldin canımm benimm ohh valla süper bi fikirr yapsın yapsın insan insana her zaman gerekkk :13:

yok anacım yapmaz ama akşama yüzü ne şekle girecek onu merak ediyorum

görümcen 46lımı?? 1946 doğumlumu.çok şaşırdım.eşin en küçük çocukmu?

46lı muhabetini soran arkadaşım olay buydu.ben şaşkın şaşkın atladım olaya.

zazez maşallah subannallah. sağlıkla gelsin bebiş. bendeki ultrasonda fasülye gibiydi.sanki kafası filan belli gibiydi.ama aynı dönemleri 6w4d yazıyordu.seninki kız mı acaba.bana benimki erkek bebek gibi geliyo.sabah arkadaşlar bahsediyodu.ordan öyle bi anlam çıkardım.ayy iyice yaşlı teyzeler gibi olduk.herşeyden anlam çıkarıyoruz.

merhabalar efendiim bende biraz once kan verdim geldim sonuclari yarin alacagim
sayfalar ne cok ilerlemis yetisemedim herkes iyidir umarim selamlar sevgiler annisler

bakk bende merak ettim şimdiii yarın mutlaka yaz kuzuuu

duaları bizimlede paylaşırmısın arkadaşım lütfen

valla herkeste durumlar aynı galiba bacım

valla canım Rabbim bilir tabii
ama benim içime kız doğuyor
herkeste kız dio
eğer şu kafası kolu belliyse erkek et gibiyse kız tümevarımı doğruysa
ona görede kız gibi
ama hayırlısı olsun tabi önce

maşallah canım kuzusunaaaa

saol canım teşekkür ederim
sağlıkla kavuşalım inş. bebeklerimize

güzeller ben yavaştan kalkiiim
yemekte sonra görüşürüz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…