ay kızlar size doyum olmuyo ben biraz uzanıccam belim koptu. bak fazla kaynatmayın haaaaaa sonra okuması zor oluyo.
:26:kızlar resmi çektim ama ekleyemedim bi türlü hata verio sürekli
yeni uygulama epey zor olmuş:26:kızlar resmi çektim ama ekleyemedim bi türlü hata verio sürekli
aminnnn
melikee sen 5 kalplisin bilirsin
bu dua smileyini geri istiyoruz nereye yazalım
senin eşinde polisti demi düşün artık bana ben hallderim diyo çalışma düzeni yok zaten...tamam yapmasına yapıyo ama o an değil keyfine göre..bana diyo çamaşır suyuna falan girme bende diyom o zmaan banyoyu lavaboyu sen temizle tamam diyo yarın evdeyim yaparım diyo ohh ne güzel diyom ama kaç gün kalır öyle sonra yapar ...ee bayan olunca dağınık bi yer batıyo insana süreklide yap demek olmuyo düşünüp hemen yapsa ne ala...durduk yer canım sıkıldı ya...daha önceki durumlarıda düşünce daraldıkça daraldım....iyi ki varsınız böyle şeyler herekse anlatılmıyo en azından içimdekileri söyleyebiliyorum burda size..
Gelişmiş cevapta ataçla ekliyorsun değil mi?
Eğer orası hata veriyorsa Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting burdan yüklemeyi dene canım
Söz veremeyiz dermişiz :86::86:
Benim yerime de dinlen
Bende bayramda takılı kaldım.İşyerinde TV var; ama çekmiyor
Yemekteyizi izlemek istiyorum en çokta. Hele dünkü adam bir felaketti :76::76:
evet ordan yaptım canım ama olmadı
bide image shack ten falan deniimm
hııı evet yaa hep böle dioalr ben yapayımda yemek görsünlerr sonra bi bakıyosun hepsinden beter cıkmışşşş
ahh canım benim yaa hiç sorma benimkide diyo domaetosla yıkarım ben hep lavobayı banyoyu mutfagı şimdi cife gectim daha hafif diye kokusu eşim digerini kullanma diyo 12 24 calışıyo bi gündüz bi gece dünde dedimki canım gel halıyı degiştirelim öle bagıra cagıra yaptık yinede saolsun arada yardımcı olur ama oldugu kadarr
kıss öle oldugunu bende biliyomm anamm yok ben beceremem annecim saolsun herseyden çok ii anlar artık o yapar bizee
fibulam ben kendi yaptığım şaşkınlıkları bi saymaya kalksammm
gülmekten yarılırsınız .. mesela birini söyliyim burda eşi polis olan çok
emniyet araçlarının işlerini yapan bi yerde muhasebeciydim
fatura götürecem müdürlüğe ... gittim
evrakların işlendiği odaya yönlendirdiler
bi gittim içeri polis dolu ben ne diye girsem beğenirsiniz
ALO ... die içeri girdim
senin eşinde polisti demi düşün artık bana ben hallderim diyo çalışma düzeni yok zaten...tamam yapmasına yapıyo ama o an değil keyfine göre..bana diyo çamaşır suyuna falan girme bende diyom o zmaan banyoyu lavaboyu sen temizle tamam diyo yarın evdeyim yaparım diyo ohh ne güzel diyom ama kaç gün kalır öyle sonra yapar ...ee bayan olunca dağınık bi yer batıyo insana süreklide yap demek olmuyo düşünüp hemen yapsa ne ala...durduk yer canım sıkıldı ya...daha önceki durumlarıda düşünce daraldıkça daraldım....iyi ki varsınız böyle şeyler herekse anlatılmıyo en azından içimdekileri söyleyebiliyorum burda size..
Söz veremeyiz dermişiz :86::86:
Benim yerime de dinlen
Bende bayramda takılı kaldım.İşyerinde TV var; ama çekmiyor
Yemekteyizi izlemek istiyorum en çokta. Hele dünkü adam bir felaketti :76::76:
evet yapıyolar ama kendilerine göre hem onlara göre hep temiz birde şuan mide iyice hassas lavaboda bi iz görsem bi kıl görsem midem kalkıyo yüzümü falan yıkarken...bana diyo ne gerek var biz bizeyiz diye...bir tek yemek konusunda sıkıntı yapmıyo ama ondada kendine göre yapıyo gene..
güle güle canım sende kendine çok ii bakkkkkkkızlar ben kovulmadan .. yapılması gereken 1-2 işimi yapayım
nasipse yarın sabah yine burdayım
Allaha emanet olun :79:
Boyutu büyük geliyor sanırım canım. Birde çok karışık bu yeni yöntem.
Güzel olur canım. Haksızlık etme kendine.
Selam kuzularrrrr biz geldikkkkkkkkkeşim aradı şimdi kayınvalidemi akşama bize çağırmış.dün akşam baya ağladım iş yapamıyorum ev leş gibi oldu, açmısın yokmusun diyen yok dedim. zoruna gitmiş kocacığımın galiba neden çağırın anneni dedim. oturmaya çağırdım ama gelince evi temizleticem dedi çok güldüm yaaa. kayınvalidemi tanıyosam akşama baya soğuk fırtına esecek bizim evde
kızlar maaşallah size yetişemiyorum ben bi battaniye birde 46 tımı bi rakam muhabbeti olmuş aradım aradım bulamadım nedir Allasen biri bana özet geçebilirmi.