2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkurler mekilem iyiyiz cok sukur sizlerde iyisiniz umarim
iyiyiz canım cok şükür sende ne var ne yokkk
yazarım tabi ki meloşum
tamam kusum yazzz vallaaa

inşallahhh zazezim inşallahhhhh

doktorun kim olduğuu öğrenebilirmşyim arkadaşım

zazezminnosun cok heyecanlandirdi beni bende alicam insallah yakinda fotorafini
bizden iyilik saglik melikecim biraz karin sisligi var arada karnima agrilar giriyo geciyo ogleden sonralari halsizlik uykuhali var ayaklarim ellerim isinmiyor ama cokda onemsemiyorum cunku en azindan mide bulantisi bas donmesi gibi bi durum yok

melike_ecesuu,ebrusen,serapyusuf86,robroy,Defhne,zazez,fibula,mahlika,30temmuz,sincap_,
iyi aksamlar arkadaslar biraz disarda islerim var cikmaliyim gorusmek uzere

Ay bir sürü alıntı yaptım gitti :26::26:

Zazez miniğine maşallahhhhhhhhhh Allah nazarlardan saklasın. Bende eve geldim. Bende çekeyim bakın bakalım:)

Canım öncelikle hayırlı olsun. Bende daha önce yenimahalle dr. birinin muanesine gitmiştim hatta küretajımı o yapmıştı hadi testler falan olursa para vermim diye ama daha pahalıya patladı bana paragöz geldi bıraktım, yine aynı yerden bir tanıdık vasıtasıyla gittiğim İbrahim POLAT'tı sanırım o da bana önce bir hematologa git ondan sonra ne yapacağımıza karar veririz demişti bebikte oldu o arada ama benim yıllardır gittiğim Medicalpark Bahçelievler de Suat Süphan ERŞAHİN var ama test işleri için her zaman devlet baba kapısı.

gecmiş olsun canımmmm
melike_ecesuu,ebrusen,serapyusuf86,robroy,Defhne,zazez,fibula,mahlika,30temmuz,sincap_,
iyi aksamlar arkadaslar biraz disarda islerim var cikmaliyim gorusmek uzere

sanada tatlım benimm kendine çok ii bakk

canım sat la ulrasonda görünen haftalık birbirini tutuyormu benim sata göre 7+6 ama ultrasona göre bugün 7+5 bir gün farketti.

Canm benim gitiğim gün 7+1 idi. Bebeğe göre 6+5 gözüktü. Yani 3 gün gerideyiz biz. Ama o kadar önemli değilmiş bu. Sonradan arayı kapatıyorlarmış.

Canm benim gitiğim gün 7+1 idi. Bebeğe göre 6+5 gözüktü. Yani 3 gün gerideyiz biz. Ama o kadar önemli değilmiş bu. Sonradan arayı kapatıyorlarmış.

bir hafta geri bir hafta ileri oluşunun hiç önemi yokmuş sakın endişelenmeyin diyorlar maaşallah

kızlar düşünsenize Rabbim izin verirse peş peşe doğum yapıcaz
gelsin yengeçler aslanlar.

arinacım maşallah kuzuna canımm

Sağol canım benim. Hepimizin kuzusuna maşallah

bir hafta geri bir hafta ileri oluşunun hiç önemi yokmuş sakın endişelenmeyin diyorlar maaşallah

Evet canım. Zaten bu yanılma payını da veriyorlar doktorlar.

Ay şu 3D doğumu izledim. Ağladım ya

Allah'ım o ne güzel bir duygudur. Rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu

3D doğumaneye girene kadar dimi davamıda varmıydı ben orayakadar izleyebildim keşke bebeğide gösterselerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…