2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar size doyum olmuyo ben biraz uzanıccam belim koptu. bak fazla kaynatmayın haaaaaa sonra okuması zor oluyo. :KK20:

valla ben hiç geçmişe bakamıyorum...akşamda girmeyince sayfalar uzuyor yani...İnsan merak ediyor ne yazmışlar diye ama gündüz okunmuyor iş olunca...:nazar::nazar::nazar::KK16:

Leylacım, Ayetel Kursi 20 tane mi okuyoruz artık :26:

Ben 10 tane okudum Rainof için. İstersen düş. Akşama da geri kalanını okurum canım :KK16:

senin eşinde polisti demi düşün artık bana ben hallderim diyo çalışma düzeni yok zaten...tamam yapmasına yapıyo ama o an değil keyfine göre..bana diyo çamaşır suyuna falan girme bende diyom o zmaan banyoyu lavaboyu sen temizle tamam diyo yarın evdeyim yaparım diyo ohh ne güzel diyom ama kaç gün kalır öyle sonra yapar ...ee bayan olunca dağınık bi yer batıyo insana süreklide yap demek olmuyo düşünüp hemen yapsa ne ala...durduk yer canım sıkıldı ya...daha önceki durumlarıda düşünce daraldıkça daraldım....iyi ki varsınız böyle şeyler herekse anlatılmıyo en azından içimdekileri söyleyebiliyorum burda size..:KK59::KK43:

ahh canım benim yaa hiç sorma benimkide diyo domaetosla yıkarım ben hep lavobayı banyoyu mutfagı şimdi cife gectim daha hafif diye kokusu eşim digerini kullanma diyo 12 24 calışıyo bi gündüz bi gece dünde dedimki canım gel halıyı degiştirelim öle bagıra cagıra yaptık yinede saolsun arada yardımcı olur ama oldugu kadarr :KK5:

Son düzenleme:
Söz veremeyiz dermişiz :86::86:

Benim yerime de dinlen :KK3:

Bende bayramda takılı kaldım. :KK1: İşyerinde TV var; ama çekmiyor :KK14:

Yemekteyizi izlemek istiyorum en çokta. Hele dünkü adam bir felaketti :76::76:

hııı evet yaa hep böle dioalr ben yapayımda yemek görsünlerr sonra bi bakıyosun hepsinden beter cıkmışşşş :KK9: :KK9:

kızlar ben kovulmadan .. yapılması gereken 1-2 işimi yapayım
nasipse yarın sabah yine burdayım
Allaha emanet olun :79:

oyyyyyyy daa yemek yapılcak
bi dünya ütü beni bekliyor
yarın temizlik var ortalığı toplamam lasımm
yani çok işim var çokkk
ama yapacak adam yok:KK14:

ahh canım benim yaa hiç sorma benimkide diyo domaetosla yıkarım ben hep lavobayı banyoyu mutfagı şimdi cife gectim daha hafif diye kokusu eşim digerini kullanma diyo 12 24 calışıyo bi gündüz bi gece dünde dedimki canım gel halıyı degiştirelim öle bagıra cagıra yaptık yinede saolsun arada yardımcı olur ama oldugu kadarr :KK5:

evet yapıyolar ama kendilerine göre hem onlara göre hep temiz birde şuan mide iyice hassas lavaboda bi iz görsem bi kıl görsem midem kalkıyo yüzümü falan yıkarken...bana diyo ne gerek var biz bizeyiz diye...bir tek yemek konusunda sıkıntı yapmıyo ama ondada kendine göre yapıyo gene..:KK20::KK19:

kıss öle oldugunu bende biliyomm anamm yok ben beceremem annecim saolsun herseyden çok ii anlar artık o yapar bizee :KK9: :KK9:

bizede yapsın göndersin anacığın.bende etemin yapacağım.altı ay önce bebek battaniyesi yapacağım diye pike aldım.daha onu işleyeceğim.

fibulam ben kendi yaptığım şaşkınlıkları bi saymaya kalksammm :KK14: :KK14:
gülmekten yarılırsınız .. mesela birini söyliyim burda eşi polis olan çok
emniyet araçlarının işlerini yapan bi yerde muhasebeciydim
fatura götürecem müdürlüğe ... gittim
evrakların işlendiği odaya yönlendirdiler
bi gittim içeri polis dolu ben ne diye girsem beğenirsiniz
ALO ... die içeri girdim :KK60::KK60::KK60:

:KK66::KK60:

senin eşinde polisti demi düşün artık bana ben hallderim diyo çalışma düzeni yok zaten...tamam yapmasına yapıyo ama o an değil keyfine göre..bana diyo çamaşır suyuna falan girme bende diyom o zmaan banyoyu lavaboyu sen temizle tamam diyo yarın evdeyim yaparım diyo ohh ne güzel diyom ama kaç gün kalır öyle sonra yapar ...ee bayan olunca dağınık bi yer batıyo insana süreklide yap demek olmuyo düşünüp hemen yapsa ne ala...durduk yer canım sıkıldı ya...daha önceki durumlarıda düşünce daraldıkça daraldım....iyi ki varsınız böyle şeyler herekse anlatılmıyo en azından içimdekileri söyleyebiliyorum burda size..:KK59::KK43:

:KK49: hamilesin üzülme artık.belki insafa gelir kaynanacığın.

Söz veremeyiz dermişiz :86::86:

Benim yerime de dinlen :KK3:

Bende bayramda takılı kaldım. :KK1: İşyerinde TV var; ama çekmiyor :KK14:

Yemekteyizi izlemek istiyorum en çokta. Hele dünkü adam bir felaketti :76::76:

ben çok sıkılıyorum o programlardan.kitap okuyalım kızlar.o daha dinlenirici hem.

evet yapıyolar ama kendilerine göre hem onlara göre hep temiz birde şuan mide iyice hassas lavaboda bi iz görsem bi kıl görsem midem kalkıyo yüzümü falan yıkarken...bana diyo ne gerek var biz bizeyiz diye...bir tek yemek konusunda sıkıntı yapmıyo ama ondada kendine göre yapıyo gene..:KK20::KK19:

hımm sende ben gibiymissin canım benimkide öle dikkat etmiyo artık bak ben hamileyim canım yorma beni diom ama arada yinede diyo otur sen yorulma ben yaparım ederim diye saolsun :KK34:

Son düzenleme:
Selam kuzularrrrr biz geldikkkkkkkkk:KK55: :KK55: eşim aradı şimdi kayınvalidemi akşama bize çağırmış.dün akşam baya ağladım iş yapamıyorum ev leş gibi oldu, açmısın yokmusun diyen yok dedim. zoruna gitmiş kocacığımın galiba :KK1: neden çağırın anneni dedim. oturmaya çağırdım ama gelince evi temizleticem dedi :KK60: :KK60: çok güldüm yaaa. kayınvalidemi tanıyosam akşama baya soğuk fırtına esecek bizim evde :KK60:

kızlar ben kovulmadan .. yapılması gereken 1-2 işimi yapayım
nasipse yarın sabah yine burdayım
Allaha emanet olun :79:
güle güle canım sende kendine çok ii bakkkkkk:KK16: :KK16:

Boyutu büyük geliyor sanırım canım. Birde çok karışık bu yeni yöntem.

:KK9::KK9::KK9:

Güzel olur canım. Haksızlık etme kendine. :KK19:

anlamadım kusum kıss ben yemekteyizde ki yarışmacılar için söledimmm :KK9: :KK9:

kızlar maaşallah size yetişemiyorum ben bi battaniye birde 46 tımı bi rakam muhabbeti olmuş aradım aradım bulamadım nedir Allasen biri bana özet geçebilirmi.

Selam kuzularrrrr biz geldikkkkkkkkk:KK55: :KK55: eşim aradı şimdi kayınvalidemi akşama bize çağırmış.dün akşam baya ağladım iş yapamıyorum ev leş gibi oldu, açmısın yokmusun diyen yok dedim. zoruna gitmiş kocacığımın galiba :KK1: neden çağırın anneni dedim. oturmaya çağırdım ama gelince evi temizleticem dedi :KK60: :KK60: çok güldüm yaaa. kayınvalidemi tanıyosam akşama baya soğuk fırtına esecek bizim evde :KK60:

ohh yapsın kız.sefan olsun.iyi etmiş eşin.ama keşke kayınvaliden yerine başka bir bayan bulsaymış temizlik için.

X