:))) eveeeeeeeet sırf o yüzden işten ayrıldım ben rahat rahat doğurcam diyeeeeee.uzan canım yaaa..ne güzel evdesin işte...
:))))))))))) ay çok güldürdünbenimelikem bak bölee böleee......
ikna etmeye çalış sen yolculuk stresinden iyidir bişiler bulurum yapacak de yokmu yanın agelebilcek birisi.normalde olması lazımdı ama olmadı kuzu sen ne yapcan evde tek basına diyooo ben kararlıyım gitmek istemiyorumm
git diyene kadar gitmez ..ama bu kez kılımı kıpırdatmam valla ..bu hafta sonu arkadaşlarım gelmişti iş için bizde kaldılar herşeyi onalr yaptı kahvaltıdan bulaşığa servise kadar kendilerine beni hiç yormadıkları halde ne kadar da olsa insan farketmeden yoruluyo..ve 3 gündür bel ağrısından duramıyorum...kii bu değil iş yapmak elinden suyumu bile içir der...diş tedavisinde daha i hassa olur onu yemem bunu yemem diye...valla dedimya inşallah vaz geçerde gelmez..eşim benden yana olur genelde ama o kendini üste çıkarmakta geri kalmaz...
.
zor yaa böyle zamanlarda...misafir olunca ne kadar zorlasakda yapılması şart oluyo bazı şeylerin...allah yardımcımız olsun ne diyim...
canım rencide etmek istemem ama bence burda eşin düşüncesizlik etmiş
senin hamile olduğunu biliyor.. gel gibi bi teklif yapması çok doğru değil
kaynanaya gelince adı üstünde .. onlar ister hep ister
alma ağacı altında büyümüşler ... karı koca saygıyı aşmadan
bzaı şeyleride ret etmek lasım
mesela dün benim kocam girdiği
1 haftalık işinden şahsi araba verildi 7-24 bizde duracak
akşam dilinde hep annesine babasına
sizi şuraya götüreyim buraya gidelim
''öhhh dedim öküz'' içimden bismillah yaaaaa
fibulam ben kendi yaptığım şaşkınlıkları bi saymaya kalksammm
gülmekten yarılırsınız .. mesela birini söyliyim burda eşi polis olan çok
emniyet araçlarının işlerini yapan bi yerde muhasebeciydim
fatura götürecem müdürlüğe ... gittim
evrakların işlendiği odaya yönlendirdiler
bi gittim içeri polis dolu ben ne diye girsem beğenirsiniz
ALO ... die içeri girdim
:))) eveeeeeeeet sırf o yüzden işten ayrıldım ben rahat rahat doğurcam diyeeeeee.
:))))))))))) ay çok güldürdünbeni
ikna etmeye çalış sen yolculuk stresinden iyidir bişiler bulurum yapacak de yokmu yanın agelebilcek birisi.
yapma yaaaa. Hay Allah hakkaten zor numara yap bence eşine iyi diilim annenlede şimdi iyi ilgilemicem çok üzülüyorum filan de :) yokla bakalım ne dicek
fibulam ben kendi yaptığım şaşkınlıkları bi saymaya kalksammm
gülmekten yarılırsınız .. mesela birini söyliyim burda eşi polis olan çok
emniyet araçlarının işlerini yapan bi yerde muhasebeciydim
fatura götürecem müdürlüğe ... gittim
evrakların işlendiği odaya yönlendirdiler
bi gittim içeri polis dolu ben ne diye girsem beğenirsiniz
ALO ... die içeri girdim
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
melike_ecesuu karatasoz LeYLa_21+ zazez+ asilmavi+ fibula+ oranje+ serapyusuf86 Defhne+ Nazosan
kırk bin kere maşallah bu güzellereeeeeee
aynen haklısın canım...gel demiş birde bana danışıyo sen ne diyosun diye..bende ne diyim artık sen düşün..birde eşim polis ve yeri geliyo geceleri hep çalışıyo bana ben hallderim herşeyi diyo bende sen çalışıyon nerdeyse hergün nasıl halledecekse...yapması gereken annesi para istediğinde yok deyip geçmekti zaten kadında anlayış olsa bizim durumumuz bile bile bide üstüne bbek beklerden o kadar pprayı istemez...memuruz sonuçta biriktirebildiğimizi kenara atmaya çalışıyoz sonuçta ücretsiz izin alıcam doğumdan sonra...ama gelirde üzerse beni çıkar giderim hiç acımam....
neyse kızlar sıkmayım canınızı....çok derin konular bunlar....klasik ama zor....
melike_ecesuu karatasoz LeYLa_21+ zazez+ asilmavi+ fibula+ oranje+ serapyusuf86 Defhne+ Nazosan
Hiç güleceğim yoktu
Ben nerdeydim acaba bu arada
evet canım ailem adanada kızkardesim okula gidiyo annem onu bırakıp gelmez canım babamlar felanda hep evde yok ama ben kalırım yaa evim güvenli çok şükür
ben bilmem beyim bilirrr ayyy koptum yaaa dün esra aysele söletiyodu yaa güzel esprii oldu bacımmm:93:
Ya valla ben dün evde olmanın tadına vararaktan Su Gibi ile başlangıç yapıp Yemekteyiz ile kapadım :82:
aynen haklısın canım...gel demiş birde bana danışıyo sen ne diyosun diye..bende ne diyim artık sen düşün..birde eşim polis ve yeri geliyo geceleri hep çalışıyo bana ben hallderim herşeyi diyo bende sen çalışıyon nerdeyse hergün nasıl halledecekse...yapması gereken annesi para istediğinde yok deyip geçmekti zaten kadında anlayış olsa bizim durumumuz bile bile bide üstüne bbek beklerden o kadar pprayı istemez...memuruz sonuçta biriktirebildiğimizi kenara atmaya çalışıyoz sonuçta ücretsiz izin alıcam doğumdan sonra...ama gelirde üzerse beni çıkar giderim hiç acımam....
neyse kızlar sıkmayım canınızı....çok derin konular bunlar....klasik ama zor....
senin eşinde polisti demi düşün artık bana ben hallderim diyo çalışma düzeni yok zaten...tamam yapmasına yapıyo ama o an değil keyfine göre..bana diyo çamaşır suyuna falan girme bende diyom o zmaan banyoyu lavaboyu sen temizle tamam diyo yarın evdeyim yaparım diyo ohh ne güzel diyom ama kaç gün kalır öyle sonra yapar ...ee bayan olunca dağınık bi yer batıyo insana süreklide yap demek olmuyo düşünüp hemen yapsa ne ala...durduk yer canım sıkıldı ya...daha önceki durumlarıda düşünce daraldıkça daraldım....iyi ki varsınız böyle şeyler herekse anlatılmıyo en azından içimdekileri söyleyebiliyorum burda size..amin canım aminnn güya diger polis kayınım yazın gelmiş kayınbabamı hastaneye götürmüşte sanırım abisi diyo sıra sende diye yoksa bizimki böle demezdi ama o yakın yanii adanada gelemsi cok normal bide zaten bizim iznimiz kalmadıki zaten 20 gün ve ben dogum yaparken aldırmayı düşünüodum hıhhh yine cıktı bi sorunn gecen yılda 10günü yine babası ameliyat olurken gitmişti... inşallah gerek kalmazzz canım yaaa
Valla canım ne diim inş. gönlüne göre olur. fazla takma kafana.
aminnnn
maşallah valla....Rabbim bu birlikteliğimizi hiç bozmasın kızlar....
ay kızlar size doyum olmuyo ben biraz uzanıccam belim koptu. bak fazla kaynatmayın haaaaaa sonra okuması zor oluyo.
ayy kuzuu bende önce su gibiyi çok izliyodum simdi esra erolde tutuklu kaldımm çok komik seler oluyoo kopuyom süreklii