2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkurler mekilem iyiyiz cok sukur sizlerde iyisiniz umarim:KK71::emir_bebek:
iyiyiz canım cok şükür sende ne var ne yokkk:KK19: :KK16:
yazarım tabi ki meloşum :KK1:
tamam kusum yazzz vallaaa :KK37: :KK9: :KK9:
valla canım Rabbim bilir tabii
ama benim içime kız doğuyor
herkeste kız dio
eğer şu kafası kolu belliyse erkek et gibiyse kız tümevarımı doğruysa
ona görede kız gibi
ama hayırlısı olsun tabi önce

saol canım teşekkür ederim
sağlıkla kavuşalım inş. bebeklerimize

inşallahhh zazezim inşallahhhhh:KK19: :KK16:

kızlar siz doktor kontrolüne nereye gidiyorsunuz memnunmusunuz hastane araştırmalarına başladınımı
benim tedaviyle olduğu için şuan tedavideki doktoruma gidiyorum 2 hafta sonra tekrar gidicem ve heralde orayla ilişkim kesilecek bakırköy kadındoğumdan tanıdık bir hemşire bir doktor tavsiye etti bakırköy kadın doğumda özelide varmış bakırköy kadındoğum en yakın zamanda yeni ve büyük bir hastaneye taşınıyormuş çok kararsızım önce bakırköye gideyim bi kadınla tanışayım sonra muayenehanesine giderim diyorum hem muayene ücreti dışında hiçbirşeye para vermem diyorum ama siz nedersiniz kızlar.
doktorun kim olduğuu öğrenebilirmşyim arkadaşım

zazez:nazar:minnosun cok heyecanlandirdi beni bende alicam insallah yakinda fotorafini:KK52:
bizden iyilik saglik melikecim biraz karin sisligi var arada karnima agrilar giriyo geciyo ogleden sonralari halsizlik uykuhali var ayaklarim ellerim isinmiyor ama cokda onemsemiyorum cunku en azindan mide bulantisi bas donmesi gibi bi durum yok:21:

melike_ecesuu,ebrusen,serapyusuf86,robroy,Defhne,zazez,fibula,mahlika,30temmuz,sincap_,
iyi aksamlar arkadaslar biraz disarda islerim var cikmaliyim gorusmek uzere

Ay bir sürü alıntı yaptım gitti :26::26:

Zazez miniğine maşallahhhhhhhhhh:nazar::nazar: Allah nazarlardan saklasın. Bende eve geldim. Bende çekeyim bakın bakalım:)

kızlar siz doktor kontrolüne nereye gidiyorsunuz memnunmusunuz hastane araştırmalarına başladınımı
benim tedaviyle olduğu için şuan tedavideki doktoruma gidiyorum 2 hafta sonra tekrar gidicem ve heralde orayla ilişkim kesilecek bakırköy kadındoğumdan tanıdık bir hemşire bir doktor tavsiye etti bakırköy kadın doğumda özelide varmış bakırköy kadındoğum en yakın zamanda yeni ve büyük bir hastaneye taşınıyormuş çok kararsızım önce bakırköye gideyim bi kadınla tanışayım sonra muayenehanesine giderim diyorum hem muayene ücreti dışında hiçbirşeye para vermem diyorum ama siz nedersiniz kızlar.

Canım öncelikle hayırlı olsun. Bende daha önce yenimahalle dr. birinin muanesine gitmiştim hatta küretajımı o yapmıştı hadi testler falan olursa para vermim diye ama daha pahalıya patladı bana paragöz geldi bıraktım, yine aynı yerden bir tanıdık vasıtasıyla gittiğim İbrahim POLAT'tı sanırım o da bana önce bir hematologa git ondan sonra ne yapacağımıza karar veririz demişti bebikte oldu o arada ama benim yıllardır gittiğim Medicalpark Bahçelievler de Suat Süphan ERŞAHİN var ama test işleri için her zaman devlet baba kapısı.

zazez:nazar:minnosun cok heyecanlandirdi beni bende alicam insallah yakinda fotorafini:KK52:
bizden iyilik saglik melikecim biraz karin sisligi var arada karnima agrilar giriyo geciyo ogleden sonralari halsizlik uykuhali var ayaklarim ellerim isinmiyor ama cokda onemsemiyorum cunku en azindan mide bulantisi bas donmesi gibi bi durum yok:21:
gecmiş olsun canımmmm :KK16:
melike_ecesuu,ebrusen,serapyusuf86,robroy,Defhne,zazez,fibula,mahlika,30temmuz,sincap_,
iyi aksamlar arkadaslar biraz disarda islerim var cikmaliyim gorusmek uzere

sanada tatlım benimm kendine çok ii bakk :KK16:

canım sat la ulrasonda görünen haftalık birbirini tutuyormu benim sata göre 7+6 ama ultrasona göre bugün 7+5 bir gün farketti.

Canm benim gitiğim gün 7+1 idi. Bebeğe göre 6+5 gözüktü. Yani 3 gün gerideyiz biz. Ama o kadar önemli değilmiş bu. Sonradan arayı kapatıyorlarmış.

Canm benim gitiğim gün 7+1 idi. Bebeğe göre 6+5 gözüktü. Yani 3 gün gerideyiz biz. Ama o kadar önemli değilmiş bu. Sonradan arayı kapatıyorlarmış.

bir hafta geri bir hafta ileri oluşunun hiç önemi yokmuş sakın endişelenmeyin diyorlar maaşallah:nazar:

kızlar düşünsenize Rabbim izin verirse peş peşe doğum yapıcaz
gelsin yengeçler aslanlar.

arinacım maşallah kuzuna canımm :nazar: :emir_bebek: :KK16:

Sağol canım benim. Hepimizin kuzusuna maşallah:KK49::KK49::nazar::nazar:

bir hafta geri bir hafta ileri oluşunun hiç önemi yokmuş sakın endişelenmeyin diyorlar maaşallah:nazar:

Evet canım. Zaten bu yanılma payını da veriyorlar doktorlar. :nazar::nazar:

Ay şu 3D doğumu izledim. Ağladım ya:KK5::KK5:

Allah'ım o ne güzel bir duygudur. Rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu:KK16::KK16:

Sağol canım benim. Hepimizin kuzusuna maşallah:KK49::KK49::nazar::nazar:

Evet canım. Zaten bu yanılma payını da veriyorlar doktorlar. :nazar::nazar:

Ay şu 3D doğumu izledim. Ağladım ya:KK5::KK5:

Allah'ım o ne güzel bir duygudur. Rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu:KK16::KK16:

3D doğumaneye girene kadar dimi davamıda varmıydı ben orayakadar izleyebildim keşke bebeğide gösterselerdi.

X