zazezminnosun cok heyecanlandirdi beni bende alicam insallah yakinda fotorafini
bizden iyilik saglik melikecim biraz karin sisligi var arada karnima agrilar giriyo geciyo ogleden sonralari halsizlik uykuhali var ayaklarim ellerim isinmiyor ama cokda onemsemiyorum cunku en azindan mide bulantisi bas donmesi gibi bi durum yok
Ay bir sürü alıntı yaptım gitti :26::26:
Zazez miniğine maşallahhhhhhhhhhAllah nazarlardan saklasın. Bende eve geldim. Bende çekeyim bakın bakalım:)
3D doğumaneye girene kadar dimi davamıda varmıydı ben orayakadar izleyebildim keşke bebeğide gösterselerdi.
3D doğumaneye girene kadar dimi davamıda varmıydı ben orayakadar izleyebildim keşke bebeğide gösterselerdi.
canım bende her bakışımda heycanlanıorum
çok seviorum minik kuzumu
canım maşallah seninde minik kuzuna
Rabbim hepsine sağlık versin inş.
yok canım doğum kısmıda var
hatta büyüdüğünü de gösteriyor
teyzeleri biz geldik ama bu kez iki kişiyiz.civcivimiz bizi aldatmış kese teke düşmüş.hayırlısı olsun.eşim ve annem için hayalkırıklığı oldu ama riskli bir gebelik geçirmek de beni korkutuyordu doğrusu. tabi ben de üzüldüm biraz.aslında çok da belirgindi ikinci kese ama ayrıntılı baktı bu kez,olsun bebişim benimle sonuçta ve gelişimi 7 artı 5 gözüküyor.3 gün önde.kız gibi hissediyorum.tek kalp atışı var pıt pıt atıyor.
eee sizler nasılsınız bi geçmişi okuyayım sayfalar epey ilerlemiş.
teyzeleri biz geldik ama bu kez iki kişiyiz.civcivimiz bizi aldatmış kese teke düşmüş.hayırlısı olsun.eşim ve annem için hayalkırıklığı oldu ama riskli bir gebelik geçirmek de beni korkutuyordu doğrusu. tabi ben de üzüldüm biraz.aslında çok da belirgindi ikinci kese ama ayrıntılı baktı bu kez,olsun bebişim benimle sonuçta ve gelişimi 7 artı 5 gözüküyor.3 gün önde.kız gibi hissediyorum.tek kalp atışı var pıt pıt atıyor.
Arina seninki erkek bak söylemedi deme
evet canım rabbimin izniyle inşallah gelsin bebişlerimizzzkızlar düşünsenize Rabbim izin verirse peş peşe doğum yapıcaz
gelsin yengeçler aslanlar.
evet canım kırk bin kere maşallah hepimizin bebişlerineeSağol canım benim. Hepimizin kuzusuna maşallah
Evet canım. Zaten bu yanılma payını da veriyorlar doktorlar.
Ay şu 3D doğumu izledim. Ağladım ya
Allah'ım o ne güzel bir duygudur. Rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu
arinacım farkettinmi sanki senin baş ve gövde belirgin gibi
hani şu söylentilere göre erkek gibi geldi bana
sen ne hissediodun
evet canım rabbimin izniyle inşallah gelsin bebişlerimizzz
evet canım kırk bin kere maşallah hepimizin bebişlerinee
hoşgeldin tatlım aayyy sende benim gibi olmusun banada önce ikiz kese dedi sonra yanıltmış bizim küçük yaramaz tek kese cıktı kuzum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh
Canım ya bende anlamadım. O baş kısmı mı yoksa yolk sac denilen şey mi?:26::26:Yani hanişu sol tarafta gözüken baş gibi yer yolk diye biliyorum. Baş popoyu yukardan aşağıya aldı çünkü dr. Valla benim içimden birşey geçmiyor canımcım.
Hayırlısı ne ise oolsun inşallah. Ama herkes bana kızın olacakkızın olacak derdi:)
kimse yokmuu niye sustunuz hanımlarrrr :92:
dr.söyledimi peki orası yolk sac die
benm yolk sac bebekten baya yukarda ayrı ayrı duruolar yani
ama dr. orayı ölçmediyse yolk sac da olabilir
Yemekteyize takıldım:)
Demedi canım. Zaten ben salya sümük ağlamaktan birşey de soramadım
Doktor ama orayı ölçmedi. O yuvarlak solda duruyor, baş popo mesafesini de aşağıdan yukarı ölçtü canımcım.
haklısın canım biri bile sağlıklı gelsin de başka şey istemem.her hastaneye gidişimde o minik bebeklere içim gidiyor vallacanım Rabbim böylesini hayırlı bulmuş demekki
tabiki üzülür insan ama olsun göbişindeki minişin sağlıklı olsun
Hayırlısı olsun birtanem. Sağlıklı olsun da tek olsun canımcım.
evet tatlım en önemlisi sağlıklı olması,dr 1 ay sonra gel demez mi,dayanamam o kadar dedim o zaman 15 gün sonra gel dedi hehe
hoşgeldin tatlım aayyy sende benim gibi olmusun banada önce ikiz kese dedi sonra yanıltmış bizim küçük yaramaz tek kese cıktı kuzum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh
bende hep oylama için son dakika bakıyommm ne meraklı milletiz yahuuu
bende hep oylama için son dakika bakıyommm ne meraklı milletiz yahuuu
haklısın canım biri bile sağlıklı gelsin de başka şey istemem.her hastaneye gidişimde o minik bebeklere içim gidiyor valla
aa bilmiyordum sende de aynı olduğunu,hayırlısı olsun canım tabi.Eşimle annem herkese ikiz diye söylemeselerdi ben şu an hiç burukluk hissetmiycektim.söylemeyin dedim ama heyecandan tutamadılar çeneciklerini.
kızlar eşlerin yardım etmesi muhabbeti geçmiş benimki ikiz diye bir haftadır bütün yeteneklerini sergiliyordu,temizlik yemek vs. bundan sonra nasıl olur bilemiycem
bende esra erol a bakıyorum bu saatlerde
kızlar maşallah yaaa ikinizin yavrusu da Allah a emanet... bende koymayı isterdim ama benim dr kontrolün cd sini veriyor... cumartesi fotosunu da isticem sizin için.... bu arada ben de sol da hissediyorum ama bebek sağda duruyor.. ultrasonda da öyle... zaten benim başından beri kız geçiyor içimden ama hayırlısı erkek de olsa kız da olsa farketmez tabiii
olsun canım hayırlısı böyleymiş demekki.... minik yavrun seninle ya önemli olan o...