bilmezmi telefonda bana dediği tek şey bebeğin hayırlı olsun...umurunda değilki...o dünya kendi etrafında dönsün isteyenlerden malesef....önceki gelişinde boşanma seviyesine sokup gitmişti bizi....zor toparladık kendimizi....
bilmezmi telefonda bana dediği tek şey bebeğin hayırlı olsun...umurunda değilki...o dünya kendi etrafında dönsün isteyenlerden malesef....önceki gelişinde boşanma seviyesine sokup gitmişti bizi....zor toparladık kendimizi....
inş. canım ya. doktora gidince sorucam. mide yanması bendede var fena ne yesem dokunuyooo.
benim böyle şeyler hoşuma gidiyo hamile olduğumu hatırlıyorum :))))
ya kızlar bu arada bişi sorcam biz bu bilgisayarların başında bu kadar zaman geçiriyoruz. istemeden bebişlerimize zarar vermeyiz dimi.
üfffffff kızlar yaaaa....az önce eşim aradı kayınvalidem dişçiye gitmiş dişçi dişlerinin yapılması gerek demiş 1,750 tl fiyat çıkarmış oda eşimi aramış sen verebilirmisin diye...(bu arada kaynanam karun kadar zengindir.) eşimde sen buraya gel ben senin dişlerine baktırırım burda demiş gerekirse özel gerekirse diş hast. yaptırırz demiş...valla gelirse benim çilemin başladığı andır..offffff yaaaa eşime dedim artık diş olayı uzun sürer ne kadar kalacak ki dedim bilmem bi sorun olur mu dedi.. bende o nazlı ben nazlı sen düşün artık dedim ..kaynanam çok iş bekler maşallah... ben kendimi zor topluyorum bi de onun diş sıkıntısı valla inşallah gelmez diye dua ediyorum şuan...
Becerirsin canım. Önemli olan kendi emeğinle birşeyler yapabilmek bebişine
Bende rahatladım okuyunca zaten
Benimde hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim:)
Bende mide yanması da başladı bu arada. yediklerim fazla geliyor
Ben çok zararı olacağını sanmıyorum açıkcası ya
selam arkadaşlar uzun süredir nete giremiyorum,,felaket bi şekilde bulantılarım var sizin durumunuz nasıl??ilk hamileliğim olduğu için endişeleniyorum hep mi böyle olacak diye,,ilk zamanlarda hafif şiddetli bulantılarım vardı ama artık yediğimi çıkarmaya başladım,,,,
ahh canım benimm yaaa tamda ilk ayların iş felan yapmaman gerekir benimkilerde gelcek oldular ozaman işte doktora gitmeye karar vermiştim eşime dedimki hem sınav var hemde cocuk düşünüyoz şimdi olmaz dedim iş ister misafir yemek ister hadi eşime ben bi menemen yapsam yer yani yemek aramaz ama dedim sonra cagırırız şimdide kayınbabam ameliyat olacakmış bide onun kontrolleri vardı bayramda aslında gelin dedikte mide kanseri eşim bizim izin alıp gitmemiz lazım diyo simdi kim gitcek taaa hataya ben gelmiyim sen git diom yok olmaz diyooo napcam bilmiomm bende canım vallaa
akşam olsada eve gitsem..otura otura yoruldum valla....
çok hoşmuş canım.kızlar size örmek istediğim battaniyeyi göstereyim oğlanada kıza da gider
:))))))))))) aaaaa çok ilginç yaaaa Allah kolaylık versin valla size.
ben bir kere hapşurdumda geçen gün ölüyorum sandım sancıdan bi kaç saniye kıvrandım sizi düşünemiyorum.
asilmavi bu arada battaniye çok güzelmiş gerçekten :)
ayyyyy yetişemiorum hızınıza
maşallah sizeeee
kaynatmışsınız yine
ama şu 46 muhabbetine çok güldüm
ben iim çok şükür
üşenmeyipte yermden kalkarsam fotosunu ekliim bende bebişimin
evet 46 muhabbeti komikti çokkkk .. kadıncağız
öyle bi tabir duymayınca napsın
haliyle doğum yılı sanmış eşin en küçüğü o zaman diyo
tşk ederim .. kızlar sizde yavaştan başlayın 1-2 dürtmeye analarından hatıra olsun
üfffffff kızlar yaaaa....az önce eşim aradı kayınvalidem dişçiye gitmiş dişçi dişlerinin yapılması gerek demiş 1,750 tl fiyat çıkarmış oda eşimi aramış sen verebilirmisin diye...(bu arada kaynanam karun kadar zengindir.) eşimde sen buraya gel ben senin dişlerine baktırırım burda demiş gerekirse özel gerekirse diş hast. yaptırırz demiş...valla gelirse benim çilemin başladığı andır..offffff yaaaa eşime dedim artık diş olayı uzun sürer ne kadar kalacak ki dedim bilmem bi sorun olur mu dedi.. bende o nazlı ben nazlı sen düşün artık dedim ..kaynanam çok iş bekler maşallah... ben kendimi zor topluyorum bi de onun diş sıkıntısı valla inşallah gelmez diye dua ediyorum şuan...
akşam olsada eve gitsem..otura otura yoruldum valla....
canım rencide etmek istemem ama bence burda eşin düşüncesizlik etmişbilmezmi telefonda bana dediği tek şey bebeğin hayırlı olsun...umurunda değilki...o dünya kendi etrafında dönsün isteyenlerden malesef....önceki gelişinde boşanma seviyesine sokup gitmişti bizi....zor toparladık kendimizi....
ay bende sizi bırakamıyorum kalksamda biraz uzansam belim ağrıdı
uzun yola çıkamam de bişi olursa korkarım de belki ikna olur.
yapma yaaaa. hay Allah ters zamana denk gelmiş. şimdi sen zaten hassasındır kadın batarda batar sana. eşininde annesi bişide diyemezsin. valla ne diiiim tatlım inş. fazla uzun kalmaz. bi an önce işini halledERDE gider. Allah sabır versin şimdiden canını fazla sıkma poponu kaşı geç bişi yaparsa :)
ahh canım benimm yaaa tamda ilk ayların iş felan yapmaman gerekir benimkilerde gelcek oldular ozaman işte doktora gitmeye karar vermiştim eşime dedimki hem sınav var hemde cocuk düşünüyoz şimdi olmaz dedim iş ister misafir yemek ister hadi eşime ben bi menemen yapsam yer yani yemek aramaz ama dedim sonra cagırırız şimdide kayınbabam ameliyat olacakmış bide onun kontrolleri vardı bayramda aslında gelin dedikte mide kanseri eşim bizim izin alıp gitmemiz lazım diyo simdi kim gitcek taaa hataya ben gelmiyim sen git diom yok olmaz diyooo napcam bilmiomm bende canım vallaa
melikem bak bölee böleee......
git diyene kadar gitmez ..ama bu kez kılımı kıpırdatmam valla ..bu hafta sonu arkadaşlarım gelmişti iş için bizde kaldılar herşeyi onalr yaptı kahvaltıdan bulaşığa servise kadar kendilerine beni hiç yormadıkları halde ne kadar da olsa insan farketmeden yoruluyo..ve 3 gündür bel ağrısından duramıyorum...kii bu değil iş yapmak elinden suyumu bile içir der...diş tedavisinde daha i hassa olur onu yemem bunu yemem diye...valla dedimya inşallah vaz geçerde gelmez..eşim benden yana olur genelde ama o kendini üste çıkarmakta geri kalmaz...
zor yaa böyle zamanlarda...misafir olunca ne kadar zorlasakda yapılması şart oluyo bazı şeylerin...allah yardımcımız olsun ne diyim...