2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bilmezmi telefonda bana dediği tek şey bebeğin hayırlı olsun...umurunda değilki...o dünya kendi etrafında dönsün isteyenlerden malesef....önceki gelişinde boşanma seviyesine sokup gitmişti bizi....zor toparladık kendimizi....

yapma ya eşine sıkıntılı olduğunu misafirle ilgilenemeyciğini söylesen olmazmı

bilmezmi telefonda bana dediği tek şey bebeğin hayırlı olsun...umurunda değilki...o dünya kendi etrafında dönsün isteyenlerden malesef....önceki gelişinde boşanma seviyesine sokup gitmişti bizi....zor toparladık kendimizi....

Ay böyle kayınvalidelere sinir oluyorum. Nedir yani oğlunun, kızının evliliğinden istediğin. :KK19::KK19:

İnşallah gelmez canım. Sende eşine deseydin bari diyeceğim;ama öyle de denmezki :KK31::KK31:

inş. canım ya. doktora gidince sorucam. mide yanması bendede var fena ne yesem dokunuyooo.

Aynen bende senin gibiyim. Meyve dahi yesem hazmedemiyorum, başlıyor midem. Uyuyamıyorum bile ya. Çarpıntı yapıyor gibi sıkıntı basıyor :26:

benim böyle şeyler hoşuma gidiyo hamile olduğumu hatırlıyorum :))))
ya kızlar bu arada bişi sorcam biz bu bilgisayarların başında bu kadar zaman geçiriyoruz. istemeden bebişlerimize zarar vermeyiz dimi. :KK17:

canım benim eşimde ilk hamileliğimde bilg. zarar vericek die sürekli söyleniodu
en son dayanamayıp dr.a sormuştu
dr.um bilg. zararı olmadığını sadece sürekli başında oturmanın bel ve sırt ağrısı yapıcağını söylemişti
bide aklınızda olsun laptopun pili çok ısındığı için benm bacağım yandı
artık tepsili minder aldım onun üstünde kullanıorum

üfffffff kızlar yaaaa....az önce eşim aradı kayınvalidem dişçiye gitmiş dişçi dişlerinin yapılması gerek demiş 1,750 tl fiyat çıkarmış oda eşimi aramış sen verebilirmisin diye...(bu arada kaynanam karun kadar zengindir.) eşimde sen buraya gel ben senin dişlerine baktırırım burda demiş gerekirse özel gerekirse diş hast. yaptırırz demiş...valla gelirse benim çilemin başladığı andır..offffff yaaaa eşime dedim artık diş olayı uzun sürer ne kadar kalacak ki dedim bilmem bi sorun olur mu dedi.. bende o nazlı ben nazlı sen düşün artık dedim ..kaynanam çok iş bekler maşallah... ben kendimi zor topluyorum bi de onun diş sıkıntısı valla inşallah gelmez diye dua ediyorum şuan...

canımm gelse bile çok iş beklemez bencede
durumunu bilio
sende biraz numara yaparsın ayy midem bulanıo ay başım dönüo die

Becerirsin canım. Önemli olan kendi emeğinle birşeyler yapabilmek bebişine:KK16:

Bende rahatladım okuyunca zaten:KK9:

Benimde hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim:)

Bende mide yanması da başladı bu arada. yediklerim fazla geliyor :KK25::KK25:

Ben çok zararı olacağını sanmıyorum açıkcası ya :KK19:

aynen kuzuuuuu :KK9: :KK9:

selam arkadaşlar uzun süredir nete giremiyorum,,felaket bi şekilde bulantılarım var sizin durumunuz nasıl??ilk hamileliğim olduğu için endişeleniyorum hep mi böyle olacak diye,,ilk zamanlarda hafif şiddetli bulantılarım vardı ama artık yediğimi çıkarmaya başladım,,,,:KK59:

gecmiş olsun canımm atlatırsın inşallahhh :KK16:

ahh canım benimm yaaa tamda ilk ayların iş felan yapmaman gerekir benimkilerde gelcek oldular ozaman işte doktora gitmeye karar vermiştim eşime dedimki hem sınav var hemde cocuk düşünüyoz şimdi olmaz dedim iş ister misafir yemek ister hadi eşime ben bi menemen yapsam yer yani yemek aramaz ama dedim sonra cagırırız şimdide kayınbabam ameliyat olacakmış bide onun kontrolleri vardı bayramda aslında gelin dedikte mide kanseri eşim bizim izin alıp gitmemiz lazım diyo simdi kim gitcek taaa hataya ben gelmiyim sen git diom yok olmaz diyooo napcam bilmiomm bende canım vallaa :KK5: :KK5:

uzun yola çıkamam de bişi olursa korkarım de belki ikna olur.

yaaa o halde eşinde iş bitiyo canım madem öle bi kayınvalide sende razı olmadıgını belli et sen suanda hem kendini yormıcan hemde üzülmicen stresli olmıcan tamam ama herkes geliyosa güzelce gelsin annelik yapsın kayınvalidelik artık eskilerde kalmış bi mazi....çok yanlışşş dogrusu bende şimdi sinirlerndimmm :KK20:

kızlar size örmek istediğim battaniyeyi göstereyim oğlanada kıza da gider
çok hoşmuş canım.

:))))))))))) aaaaa çok ilginç yaaaa Allah kolaylık versin valla size.
ben bir kere hapşurdumda geçen gün ölüyorum sandım sancıdan bi kaç saniye kıvrandım sizi düşünemiyorum.

asilmavi bu arada battaniye çok güzelmiş gerçekten :)

hapşurmak kötü oluyo gerçekten.bir iki kere hapşurdumda bebek ağzımdan çıkıp gidecek sandım.korktum:KK53:

ayyyyy yetişemiorum hızınıza
maşallah sizeeee
kaynatmışsınız yine
ama şu 46 muhabbetine çok güldüm:KK1:
ben iim çok şükür
üşenmeyipte yermden kalkarsam fotosunu ekliim bende bebişimin
:KK52::KK53:

evet 46 muhabbeti komikti çokkkk .. kadıncağız
öyle bi tabir duymayınca napsın
haliyle doğum yılı sanmış eşin en küçüğü o zaman diyo :KK60: :KK60: :KK60:

tşk ederim .. kızlar sizde yavaştan başlayın 1-2 dürtmeye analarından hatıra olsun :KK6: :KK6: :KK6:

o benim o şaşkın.:KK53:

üfffffff kızlar yaaaa....az önce eşim aradı kayınvalidem dişçiye gitmiş dişçi dişlerinin yapılması gerek demiş 1,750 tl fiyat çıkarmış oda eşimi aramış sen verebilirmisin diye...(bu arada kaynanam karun kadar zengindir.) eşimde sen buraya gel ben senin dişlerine baktırırım burda demiş gerekirse özel gerekirse diş hast. yaptırırz demiş...valla gelirse benim çilemin başladığı andır..offffff yaaaa eşime dedim artık diş olayı uzun sürer ne kadar kalacak ki dedim bilmem bi sorun olur mu dedi.. bende o nazlı ben nazlı sen düşün artık dedim ..kaynanam çok iş bekler maşallah... ben kendimi zor topluyorum bi de onun diş sıkıntısı valla inşallah gelmez diye dua ediyorum şuan...

canım allah sabır versin.bencil kayınvalide zor olur.inşallah atlatabilirsin.

canım rencide etmek istemem ama bence burda eşin düşüncesizlik etmiş
senin hamile olduğunu biliyor.. gel gibi bi teklif yapması çok doğru değil
kaynanaya gelince adı üstünde .. onlar ister hep ister
alma ağacı altında büyümüşler ... karı koca saygıyı aşmadan
bzaı şeyleride ret etmek lasım
mesela dün benim kocam girdiği
1 haftalık işinden şahsi araba verildi 7-24 bizde duracak
akşam dilinde hep annesine babasına
sizi şuraya götüreyim buraya gidelim
''öhhh dedim öküz'' içimden bismillah yaaaaa :KK22:

:KK31: yapma yaaaa. hay Allah ters zamana denk gelmiş. şimdi sen zaten hassasındır kadın batarda batar sana. eşininde annesi bişide diyemezsin. valla ne diiiim tatlım inş. fazla uzun kalmaz. bi an önce işini halledERDE gider. Allah sabır versin şimdiden canını fazla sıkma poponu kaşı geç bişi yaparsa :)

git diyene kadar gitmez ..ama bu kez kılımı kıpırdatmam valla ..bu hafta sonu arkadaşlarım gelmişti iş için bizde kaldılar herşeyi onalr yaptı kahvaltıdan bulaşığa servise kadar kendilerine beni hiç yormadıkları halde ne kadar da olsa insan farketmeden yoruluyo..ve 3 gündür bel ağrısından duramıyorum...kii bu değil iş yapmak elinden suyumu bile içir der...diş tedavisinde daha i hassa olur onu yemem bunu yemem diye...valla dedimya inşallah vaz geçerde gelmez..eşim benden yana olur genelde ama o kendini üste çıkarmakta geri kalmaz...

ahh canım benimm yaaa tamda ilk ayların iş felan yapmaman gerekir benimkilerde gelcek oldular ozaman işte doktora gitmeye karar vermiştim eşime dedimki hem sınav var hemde cocuk düşünüyoz şimdi olmaz dedim iş ister misafir yemek ister hadi eşime ben bi menemen yapsam yer yani yemek aramaz ama dedim sonra cagırırız şimdide kayınbabam ameliyat olacakmış bide onun kontrolleri vardı bayramda aslında gelin dedikte mide kanseri eşim bizim izin alıp gitmemiz lazım diyo simdi kim gitcek taaa hataya ben gelmiyim sen git diom yok olmaz diyooo napcam bilmiomm bende canım vallaa :KK5: :KK5:

zor yaa böyle zamanlarda...misafir olunca ne kadar zorlasakda yapılması şart oluyo bazı şeylerin...allah yardımcımız olsun ne diyim...

git diyene kadar gitmez ..ama bu kez kılımı kıpırdatmam valla ..bu hafta sonu arkadaşlarım gelmişti iş için bizde kaldılar herşeyi onalr yaptı kahvaltıdan bulaşığa servise kadar kendilerine beni hiç yormadıkları halde ne kadar da olsa insan farketmeden yoruluyo..ve 3 gündür bel ağrısından duramıyorum...kii bu değil iş yapmak elinden suyumu bile içir der...diş tedavisinde daha i hassa olur onu yemem bunu yemem diye...valla dedimya inşallah vaz geçerde gelmez..eşim benden yana olur genelde ama o kendini üste çıkarmakta geri kalmaz...

zor yaa böyle zamanlarda...misafir olunca ne kadar zorlasakda yapılması şart oluyo bazı şeylerin...allah yardımcımız olsun ne diyim...

amin canım aminnn güya diger polis kayınım yazın gelmiş kayınbabamı hastaneye götürmüşte sanırım abisi diyo sıra sende diye yoksa bizimki böle demezdi ama o yakın yanii adanada gelemsi cok normal bide zaten bizim iznimiz kalmadıki zaten 20 gün ve ben dogum yaparken aldırmayı düşünüodum hıhhh yine cıktı bi sorunn gecen yılda 10günü yine babası ameliyat olurken gitmişti... inşallah gerek kalmazzz canım yaaa :KK19:

Son düzenleme:
fibulam ben kendi yaptığım şaşkınlıkları bi saymaya kalksammm :KK14: :KK14:
gülmekten yarılırsınız .. mesela birini söyliyim burda eşi polis olan çok
emniyet araçlarının işlerini yapan bi yerde muhasebeciydim
fatura götürecem müdürlüğe ... gittim
evrakların işlendiği odaya yönlendirdiler
bi gittim içeri polis dolu ben ne diye girsem beğenirsiniz
ALO ... die içeri girdim :KK60::KK60::KK60:

X