selam güzel anneler, 2 saat sonra bebişleri göreceğim inşallah.bugün anlıycaz iki mi tek mi devam edecekler yola.eşim işte olduğundan gelemiycek,çok kıskanıyor beni ama napalım.Dua edin benim için minik kesem gitmişse de kalmışsa da hayırlısı olsun ama ben gitmesini istemiyorum.hepinizi öpüyorum gelince yazarım gelişmeleri.bugün geçmişi de okuyamadım ama evine usg cihazı almayı düşünenler,harika fikir.
slm tatlım sen ne zaman gitcen kalp atsını dinlemeye bizde 6 da inşallahhh
ayyy inanmıyorum yaaaa bi benim kocamı böleee
aman hangi mandradan aldım ben bunu
dün eline zorla verdim usg kağıdını ..
öteki babalar eve cihaz almayı düşünüyo :44:
evet tatlım sen olmayınca olmuyor...
bende öyle oluyorum ya..demek ki tek ben değilmişim...
sabah kalkınca dokunamıyorum bende..akşam eve gidince üzeri çıkartırken dokunursam vay halime acayip acıyor...şimdiden erken değilmi ya bu acımalar falan...:26:
doktor önlem için çağırdı canım.ya inşallah babalar hep ilgili olurlar.ben yemek yapmayı pek bilmiyorum.sebze yemeklerini hep eşim yapar.bebek oluncada yardım eder hep böyle gider inşallah.valla hepimizde o duygu var sanırsam...bende öyle dürekli görmek istiyorum ama sıksık ulturasonda tehlikli sonuçta kimi yerlerde 3-4 defa alıyolar ulturasona sadece...önceki doktoruma devam etseydim 15 günde bi gel derdi ama bu doktorum anladığım kadarıyla gerektikçe çağıracak....ama önemli olan sağlıklı gelişmesi..kocişlerimiz şimdi her saniye görmek duymak istiyolar ama doğduktan sonrada hiç öyle olacağını sanmıyorum fırsat buldukça kaytaracaklardır..ağlaması mamamsı kakasıderken zor günler bekliyo onları ben iş görevimi yaptım sadece karnını doyurmak bana ait onun dışında hepsi kocişin olsun.....
Hatta hapşurmayla ilgili hatta bir konu bile açılmış bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/306982-hamilelikte-hapsirmak.html
benimkide gelir inşallah..şimdiden konuşmadık ama..benimde ilk..bende korkuyorum nasıl tutacağımı bile bilmiyorum...öğreniriz inşallah melikem...o günleride atlatırız hayırlısıyla canım benim...inşallah bacımm bebeler ac kalırsa çok aglarlar bide benim ilk yaa ben inanınki onu yıkamaya felanda korkarım kendim özelliklede yazın günde 2-3 defa duş alan biriyim malüm sıcak memleket cocugu olunca alışkanlık kaldı bırakamıyomda artık cocuguda günde kaç kez yıkamaya kalkarsamallahtan annem gelicek inşallah doguma artık kırkınıda cıkarırız beraber ögrenirim yaa inşallahh
süper model tatlım...kızlar size örmek istediğim battaniyeyi göstereyim oğlanada kıza da gider
yandık desene tatlım yaaaa...senin ve bebeklerin için en hayırlısı olur inşallah.iyi haberlerle dön.
biz kalp atışını duymuştuk çok şükür.bir terslik var mı yokmu ondan emin olabilmek için çağırdı tekrardan.ilk gittiğim 24 kasımdı.şimdiki 9 aralık.
hele bi alışsın bebeğe.gör bak sen onu.alışmamıştır.
göüs ağrısı ilk üç ay devam edermiş.doktor öyle söylemişti.
doktor önlem için çağırdı canım.ya inşallah babalar hep ilgili olurlar.ben yemek yapmayı pek bilmiyorum.sebze yemeklerini hep eşim yapar.bebek oluncada yardım eder hep böyle gider inşallah.
ayyyyy yetişemiorum hızınıza
maşallah sizeeee
kaynatmışsınız yine
ama şu 46 muhabbetine çok güldüm
ben iim çok şükür
üşenmeyipte yermden kalkarsam fotosunu ekliim bende bebişimin
Ekle ekleee
Rica ederim birtanem. Bel ağrısı bak onu unutmuşum
Sağol canım. Benim ağrı pek sık olmuyor; ama dün yatarken öksürdüm de amaninnn soldan birşey batıFeci oldum yani
evet 46 muhabbeti komikti çokkkk .. kadıncağızayyyyy yetişemiorum hızınıza
maşallah sizeeee
kaynatmışsınız yine
ama şu 46 muhabbetine çok güldüm
ben iim çok şükür
üşenmeyipte yermden kalkarsam fotosunu ekliim bende bebişimin
tşk ederim .. kızlar sizde yavaştan başlayın 1-2 dürtmeye analarından hatıra olsun:))))))))))) aaaaa çok ilginç yaaaa Allah kolaylık versin valla size.
ben bir kere hapşurdumda geçen gün ölüyorum sandım sancıdan bi kaç saniye kıvrandım sizi düşünemiyorum.
asilmavi bu arada battaniye çok güzelmiş gerçekten :)
bende aman aman bilmiyorum ama annem gösterecek
bakalım inş. beceririm
örebilirsem inş. melikem
fibula inş. alışınca değişir
yoksa bu haliyle zor yaa canımı sıkıyo
benimkide gelir inşallah..şimdiden konuşmadık ama..benimde ilk..bende korkuyorum nasıl tutacağımı bile bilmiyorum...öğreniriz inşallah melikem...o günleride atlatırız hayırlısıyla canım benim...yeterki sağlıkla gelsin kuzularımız...
süper model tatlım...:81::81::81::81:
yandık desene tatlım yaaaa...
valla zazezcim bende bir wc ye gittim geldim...sayfa uzamışta uzamış...
evet 46 muhabbeti komikti çokkkk .. kadıncağız
öyle bi tabir duymayınca napsın
haliyle doğum yılı sanmış eşin en küçüğü o zaman diyo
tşk ederim .. kızlar sizde yavaştan başlayın 1-2 dürtmeye analarından hatıra olsun
bende aman aman bilmiyorum ama annem gösterecek
bakalım inş. beceririm
örebilirsem inş. melikem
fibula inş. alışınca değişir
yoksa bu haliyle zor yaa canımı sıkıyo
demekki sadece biz degilmişiz bacımmm saolasın:13:
benim böyle şeyler hoşuma gidiyo hamile olduğumu hatırlıyorum :))))
ya kızlar bu arada bişi sorcam biz bu bilgisayarların başında bu kadar zaman geçiriyoruz. istemeden bebişlerimize zarar vermeyiz dimi.
üfffffff kızlar yaaaa....az önce eşim aradı kayınvalidem dişçiye gitmiş dişçi dişlerinin yapılması gerek demiş 1,750 tl fiyat çıkarmış oda eşimi aramış sen verebilirmisin diye...(bu arada kaynanam karun kadar zengindir.) eşimde sen buraya gel ben senin dişlerine baktırırım burda demiş gerekirse özel gerekirse diş hast. yaptırırz demiş...valla gelirse benim çilemin başladığı andır..offffff yaaaa eşime dedim artık diş olayı uzun sürer ne kadar kalacak ki dedim bilmem bi sorun olur mu dedi.. bende o nazlı ben nazlı sen düşün artık dedim ..kaynanam çok iş bekler maşallah... ben kendimi zor topluyorum bi de onun diş sıkıntısı valla inşallah gelmez diye dua ediyorum şuan...
bu kaynana milleti işte...Allah yardımcın olsun canım yaaa...valla çekilmiyor heeee...üfffffff kızlar yaaaa....az önce eşim aradı kayınvalidem dişçiye gitmiş dişçi dişlerinin yapılması gerek demiş 1,750 tl fiyat çıkarmış oda eşimi aramış sen verebilirmisin diye...(bu arada kaynanam karun kadar zengindir.) eşimde sen buraya gel ben senin dişlerine baktırırım burda demiş gerekirse özel gerekirse diş hast. yaptırırz demiş...valla gelirse benim çilemin başladığı andır..offffff yaaaa eşime dedim artık diş olayı uzun sürer ne kadar kalacak ki dedim bilmem bi sorun olur mu dedi.. bende o nazlı ben nazlı sen düşün artık dedim ..kaynanam çok iş bekler maşallah... ben kendimi zor topluyorum bi de onun diş sıkıntısı valla inşallah gelmez diye dua ediyorum şuan...
üfffffff kızlar yaaaa....az önce eşim aradı kayınvalidem dişçiye gitmiş dişçi dişlerinin yapılması gerek demiş 1,750 tl fiyat çıkarmış oda eşimi aramış sen verebilirmisin diye...(bu arada kaynanam karun kadar zengindir.) eşimde sen buraya gel ben senin dişlerine baktırırım burda demiş gerekirse özel gerekirse diş hast. yaptırırz demiş...valla gelirse benim çilemin başladığı andır..offffff yaaaa eşime dedim artık diş olayı uzun sürer ne kadar kalacak ki dedim bilmem bi sorun olur mu dedi.. bende o nazlı ben nazlı sen düşün artık dedim ..kaynanam çok iş bekler maşallah... ben kendimi zor topluyorum bi de onun diş sıkıntısı valla inşallah gelmez diye dua ediyorum şuan...
selam arkadaşlar uzun süredir nete giremiyorum,,felaket bi şekilde bulantılarım var sizin durumunuz nasıl??ilk hamileliğim olduğu için endişeleniyorum hep mi böyle olacak diye,,ilk zamanlarda hafif şiddetli bulantılarım vardı ama artık yediğimi çıkarmaya başladım,,,,
Allah kolaylık versin canım. Valla gelirse de beklemesin artık. Bilmiyor mu ki senin hamile olduğunu?
Becerirsin canım. Önemli olan kendi emeğinle birşeyler yapabilmek bebişine
Bende rahatladım okuyunca zaten
Benimde hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim:)
Bende mide yanması da başladı bu arada. yediklerim fazla geliyor
Ben çok zararı olacağını sanmıyorum açıkcası ya
selam arkadaşlar uzun süredir nete giremiyorum,,felaket bi şekilde bulantılarım var sizin durumunuz nasıl??ilk hamileliğim olduğu için endişeleniyorum hep mi böyle olacak diye,,ilk zamanlarda hafif şiddetli bulantılarım vardı ama artık yediğimi çıkarmaya başladım,,,,