- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
Kızlar tüm bilgilerinizi verirseniz girerim. Yaşınız, hamile kaldığınız kilonuz, güncel durumunuz.
tabi ki canım SAT 11 Ekim tahmini doğum 18 Temmuz yaş:26 kilo 72 (ama boyum çok uzun ) pazartesi doktor randevum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar tüm bilgilerinizi verirseniz girerim. Yaşınız, hamile kaldığınız kilonuz, güncel durumunuz.
Keseyi, kalp atışlarını gördü falan yazıcam canım. Keseyi görmüşsün zaten. Onu yazdım.
tabi ki canım SAT 11 Ekim tahmini doğum 18 Temmuz yaş:26 kilo 72 (ama boyum çok uzun ) pazartesi doktor randevum var
Zaten espirik yaptım hayatım kesemi gördüm çok şükür 2 defa dış gebelik geçirdim ölümden döndüm keseyi görene kadar aklımı bozacaktım demimde günler zor geçti.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
Canım bende boş gebelik geçirdim 1 kez, Allah bir daha yaşatmasın ne bana ne başkasına. Bende öyleydim:) Şimdide kalp atışları için beklemedeyim. Ama inşallah bu sefer hayırlısı ile kucağımıza alacağız.
evdefnaz benim sat 4 ekim .olasıo doğum günü 11 temmuz.bneide eklersen sevinirim
Allah düşman başına vermesin hayatım çok zor 2 defa kimyasal gebelik, 2 defa dış gebelik ve birtanesini de 8. haftamda kalbi atmadığı için küretaj oldum. Çok sıkıntılar çektim sol tüpümü kaybettim tek tüple hamile kalmaya uğraşıyorum.
ay canım ya çok sevindim 4 ekimi görünce
benimde sat 4 ekim ve olası doğum tarihi 11 temmuz aynı anda mı doğum yapıcaz seninle..... :)
canım, bende ki görüntüde sevda arkadaşımızın da dediği gibi tek taş yüzük görüntüsü gibi senin eklediğin resimle benim usg görüntüm çok farklı,gerçi bu usg bizden biraz ileride bir usgCanım benim ultrason görüntüm var; ama şuan evde olduğum için scanner yok.
Ama netten bulduklarımı koyayım olur mu?
Yukarda 7 haftalık bir bebeğin ultrason görüntüsü yeralmaktadır. Siyah olan yuvarlak boşluk gebelik kesesi, içindeki ince uzun yapı embriyo, hemen sağında yeralan halka şeklindeki yapı ise daha sonra kaybolacak olan yolk sac (sak okunur) adı verilen yapıdır.
Tabii benim haftam daha küçük olduğundan benim yolk sac'ım daha çok beyaz nokta gibi gözüktü
hayırlı olsun canım..Selam kızlar herkese hayırlı hamilelikler dilerim. Bende Allah kısmet ederse Temmuz annesi olucam Son Sat : 07.10.2010 dün akşam kesemi gördüm.
canım, bende ki görüntüde sevda arkadaşımızın da dediği gibi tek taş yüzük görüntüsü gibi senin eklediğin resimle benim usg görüntüm çok farklı,gerçi bu usg bizden biraz ileride bir usg
hayırlı olsun canım..
yaşm 31,kilom 52, kesemi gördüm...
ay benimki o ortadaki yuvarlaktan daha minik bi karartı idi....hemde bundan biraz değişikti..canım benim ultrason görüntüm var; ama şuan evde olduğum için scanner yok.
Ama netten bulduklarımı koyayım olur mu?
[ımg]http://www.kadinlarcaddesi.com/gebelik/haftalar/7hf.jpg[/ımg]
yukarda 7 haftalık bir bebeğin ultrason görüntüsü yeralmaktadır. Siyah olan yuvarlak boşluk gebelik kesesi, içindeki ince uzun yapı embriyo, hemen sağında yeralan halka şeklindeki yapı ise daha sonra kaybolacak olan yolk sac (sak okunur) adı verilen yapıdır.
Tabii benim haftam daha küçük olduğundan benim yolk sac'ım daha çok beyaz nokta gibi gözüktü
kızlar böyle birşey yapsak diyorum daha güzel olmaz mı?
|....kk nick....|yaş|sat|tahmini d.t.|hamiş kaldığı kilo|cinsiyet|bebişin ismi|güncel notları...........................................................
1|leyla_81|...|25 eylül|2 temmuz|...| | |
2|kar topu|...|26 eylül|3 temmuz|...| | |
3|limon kabugu|...|29 eylül|6 temmuz|...| | |
4|zeytin gözlü|...|29 eylül|6 temmuz|...| | |
5|evdefnaz|...|29 eylül|6 temmuz|...| | |
6|taf|...|1 ekim|8 temmuz|...| | |
7|asudem|...|1 ekim|8 temmuz|...| | |
8|arina|27|3 ekim|10 temmuz|56| | |keseyi gördü
9|tahmina|...|5 ekim|12 temmuz|...| | |
10|melike ecesuu|...|8 ekim|15 temmuz|...| | |
|
11|pamuksel|29|7 ekim|14 temmuz|70| | |keseyi gördü
|
12|sevdam31|...|4 ekim|11 temmuz|...| | |
|
13|dephne|26|11 ekim|18 temmuz|72| | |pazartesi doktora gidecek
|
ay benimki o ortadaki yuvarlaktan daha minik bi karartı idi....hemde bundan biraz değişikti..
bence süper olmuş ama aslında bunu topiğin ilk sayfasına ekleyebilsek daha rahat kontrol edebilirz değilmi olma ihtimali varmı öyle ilk sayfada...eline sağlık...benimde sat 8 ekim muhtemel doğum 12 temmuz keseyi gördüm şuan 5 haftalık.:13:
ay benimki o ortadaki yuvarlaktan daha minik bi karartı idi....hemde bundan biraz değişikti..
bence süper olmuş ama aslında bunu topiğin ilk sayfasına ekleyebilsek daha rahat kontrol edebilirz değilmi olma ihtimali varmı öyle ilk sayfada...eline sağlık...benimde sat 8 ekim muhtemel doğum 12 temmuz keseyi gördüm şuan 5 haftalık.:13:
ilk sayfaya eklemek güzel olur;ama ne yazık ki belli bir süreden sonra edit tuşu kalkıyor. Sürekli alıntı yapmak zorunda kalıyorum. Temmuz annelerinin moderatörüne söylememiz lazım. Iyice şekillensin de şimdilik böyle idare edelim olur mu?
canim benim yasim 29, en tombis anne ben olucam heralde :)))) ama kimse kiloma inanmiyor en fazla 60 gösteriyormusum, cidden millet sok oluyor iyi gizliyorum yani :))))
canim benim yasim 29, en tombis anne ben olucam heralde :)))) ama kimse kiloma inanmiyor en fazla 60 gösteriyormusum, cidden millet sok oluyor iyi gizliyorum yani :))))
eline sağlık çok güzel olmuş..aslında boş yer bırakarak elenebilir belki hem daha kolaylık olur ondan..zorlanma diye kuşum...
aslında boylarımıza yazsak daha belirgin olur kilo alımı fazlamı az mı diye mesela en miniğiniz benim 1,53 boyum:26::44: