2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Keseyi, kalp atışlarını gördü falan yazıcam canım. Keseyi görmüşsün zaten. Onu yazdım.

Zaten espirik yaptım hayatım kesemi gördüm çok şükür 2 defa dış gebelik geçirdim ölümden döndüm keseyi görene kadar aklımı bozacaktım demimde günler zor geçti.

tabi ki canım SAT 11 Ekim tahmini doğum 18 Temmuz yaş:26 kilo 72 (ama boyum çok uzun ) :KK9: pazartesi doktor randevum var

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.

Zaten espirik yaptım hayatım kesemi gördüm çok şükür 2 defa dış gebelik geçirdim ölümden döndüm keseyi görene kadar aklımı bozacaktım demimde günler zor geçti.

Canım bende boş gebelik geçirdim 1 kez, Allah bir daha yaşatmasın ne bana ne başkasına. Bende öyleydim:) Şimdide kalp atışları için beklemedeyim. Ama inşallah bu sefer hayırlısı ile kucağımıza alacağız. :emir_bebek::emir_bebek:

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.

Canım bende boş gebelik geçirdim 1 kez, Allah bir daha yaşatmasın ne bana ne başkasına. Bende öyleydim:) Şimdide kalp atışları için beklemedeyim. Ama inşallah bu sefer hayırlısı ile kucağımıza alacağız. :emir_bebek::emir_bebek:

Allah düşman başına vermesin hayatım çok zor 2 defa kimyasal gebelik, 2 defa dış gebelik ve birtanesini de 8. haftamda kalbi atmadığı için küretaj oldum. Çok sıkıntılar çektim sol tüpümü kaybettim tek tüple hamile kalmaya uğraşıyorum.

Allah düşman başına vermesin hayatım çok zor 2 defa kimyasal gebelik, 2 defa dış gebelik ve birtanesini de 8. haftamda kalbi atmadığı için küretaj oldum. Çok sıkıntılar çektim sol tüpümü kaybettim tek tüple hamile kalmaya uğraşıyorum.

Zor canım; ama yine ne güzel Allah'tan umut kesilmezmiş,bak hamilesin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ay canım ya çok sevindim 4 ekimi görünce
benimde sat 4 ekim ve olası doğum tarihi 11 temmuz aynı anda mı doğum yapıcaz seninle..... :):KK8:

Hoşgeldiniz. :KK3:

Canım benim ultrason görüntüm var; ama şuan evde olduğum için scanner yok.:KK5:

Ama netten bulduklarımı koyayım olur mu?

7hf.jpg

Yukarda 7 haftalık bir bebeğin ultrason görüntüsü yeralmaktadır. Siyah olan yuvarlak boşluk gebelik kesesi, içindeki ince uzun yapı embriyo, hemen sağında yeralan halka şeklindeki yapı ise daha sonra kaybolacak olan yolk sac (sak okunur) adı verilen yapıdır.

Tabii benim haftam daha küçük olduğundan benim yolk sac'ım daha çok beyaz nokta gibi gözüktü:KK3:
canım, bende ki görüntüde sevda arkadaşımızın da dediği gibi tek taş yüzük görüntüsü gibi senin eklediğin resimle benim usg görüntüm çok farklı,gerçi bu usg bizden biraz ileride bir usg
Selam kızlar herkese hayırlı hamilelikler dilerim. Bende Allah kısmet ederse Temmuz annesi olucam Son Sat : 07.10.2010 dün akşam kesemi gördüm.
hayırlı olsun canım..:nazar:
Kızlar tüm bilgilerinizi verirseniz girerim. Yaşınız, hamile kaldığınız kilonuz, güncel durumunuz.

yaşm 31,kilom 52, kesemi gördüm...

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları......................................
1|leyla_81|...|25 Eylül|2 Temmuz|...| | |
2|Kar Topu|...|26 Eylül|3 Temmuz|...| | |
3|limon kabugu|31|29 Eylül|6 Temmuz|52| | |Keseyi gördü:nazar:
4|zeytin gözlü|...|29 Eylül|6 Temmuz|...| | |
5|evdefnaz|...|29 Eylül|6 Temmuz|...| | |
6|taf|...|1 Ekim|8 Temmuz|...| | |
7|asudem|...|1 Ekim|8 Temmuz|...| | |
8|Arina|27|3 Ekim|10 Temmuz|56| | |Keseyi gördü:nazar:
9|tahmina|...|5 Ekim|12 Temmuz|...| | |
10|melike ecesuu|...|8 Ekim|15 Temmuz|...| | |
11|pamuksel|29|7 Ekim|14 Temmuz|70| | |Keseyi gördü:nazar:
12|sevdam31|...|4 Ekim|11 Temmuz|...| | |
13|Dephne|26|11 Ekim|18 Temmuz|72| | |Pazartesi doktora gidecek:nazar:
14|ebruozcan85|...|4 Ekim|11 Temmuz|...| | |

Son düzenleme:
canım, bende ki görüntüde sevda arkadaşımızın da dediği gibi tek taş yüzük görüntüsü gibi senin eklediğin resimle benim usg görüntüm çok farklı,gerçi bu usg bizden biraz ileride bir usg

hayırlı olsun canım..:nazar:

yaşm 31,kilom 52, kesemi gördüm...

Olabilir canım tabii. Benimki de mesela tek bir beyaz nokta gibi.

Kesemizi gördük, olumlu sonuçlar aldık ya, hayırlısı ile kalp atışlarını da duyduk mu içimiz rahatlayacak inşallah.

Sen ne zaman gidiyordun doktora kalp atışları için

Bu arada bilgilerini yazdım. Kızlar bu liste üzerinden devam ederiz artık. Ben olmasam bile alıntı yaparak eklemeler yapabilirsiniz :KK3:

canım benim ultrason görüntüm var; ama şuan evde olduğum için scanner yok.:KK5:

Ama netten bulduklarımı koyayım olur mu?

[ımg]http://www.kadinlarcaddesi.com/gebelik/haftalar/7hf.jpg[/ımg]

yukarda 7 haftalık bir bebeğin ultrason görüntüsü yeralmaktadır. Siyah olan yuvarlak boşluk gebelik kesesi, içindeki ince uzun yapı embriyo, hemen sağında yeralan halka şeklindeki yapı ise daha sonra kaybolacak olan yolk sac (sak okunur) adı verilen yapıdır.

Tabii benim haftam daha küçük olduğundan benim yolk sac'ım daha çok beyaz nokta gibi gözüktü:KK3:
ay benimki o ortadaki yuvarlaktan daha minik bi karartı idi....hemde bundan biraz değişikti..
kızlar böyle birşey yapsak diyorum daha güzel olmaz mı?

:nazar:|....kk nick....|yaş|sat|tahmini d.t.|hamiş kaldığı kilo|cinsiyet|bebişin ismi|güncel notları...........................................................
1|leyla_81|...|25 eylül|2 temmuz|...| | |
2|kar topu|...|26 eylül|3 temmuz|...| | |
3|limon kabugu|...|29 eylül|6 temmuz|...| | |
4|zeytin gözlü|...|29 eylül|6 temmuz|...| | |
5|evdefnaz|...|29 eylül|6 temmuz|...| | |
6|taf|...|1 ekim|8 temmuz|...| | |
7|asudem|...|1 ekim|8 temmuz|...| | |
8|arina|27|3 ekim|10 temmuz|56| | |keseyi gördü:nazar:
9|tahmina|...|5 ekim|12 temmuz|...| | |
10|melike ecesuu|...|8 ekim|15 temmuz|...| | |
|
11|pamuksel|29|7 ekim|14 temmuz|70| | |keseyi gördü:nazar:
|
12|sevdam31|...|4 ekim|11 temmuz|...| | |
|
13|dephne|26|11 ekim|18 temmuz|72| | |pazartesi doktora gidecek:nazar:
|

bence süper olmuş ama aslında bunu topiğin ilk sayfasına ekleyebilsek daha rahat kontrol edebilirz değilmi olma ihtimali varmı öyle ilk sayfada...eline sağlık...benimde sat 8 ekim muhtemel doğum 12 temmuz keseyi gördüm şuan 5 haftalık.:KK64::13:

canim bende keseyi gördüm, sat 1 ekim, kilo :78 :KK43:((

24 kasimda kalp atisi icin gidicem insallah

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Güncel Notları......................................
1|leyla_81|...|25 Eylül|2 Temmuz|...| | |
2|Kar Topu|...|26 Eylül|3 Temmuz|...| | |
3|limon kabugu|31|29 Eylül|6 Temmuz|52| | |Keseyi gördü:nazar:
4|zeytin gözlü|...|29 Eylül|6 Temmuz|...| | |
5|evdefnaz|...|29 Eylül|6 Temmuz|...| | |
6|taf|...|1 Ekim|8 Temmuz|...| | |
7|asudem|29|1 Ekim|8 Temmuz|78| | |Keseyi gördü:nazar:
8|Arina|27|3 Ekim|10 Temmuz|56| | |Keseyi gördü:nazar:
9|tahmina|...|5 Ekim|12 Temmuz|...| | |
10|melike ecesuu|...|8 Ekim|15 Temmuz|...| | |
11|pamuksel|29|7 Ekim|14 Temmuz|70| | |Keseyi gördü:nazar:
12|sevdam31|...|4 Ekim|11 Temmuz|...| | |
13|Dephne|26|11 Ekim|18 Temmuz|72| | |Pazartesi doktora gidecek:nazar:
14|ebruozcan85|...|4 Ekim|11 Temmuz|...| | |
15|oranje|24|8 Ekim|12 Temmuz|54| | |Keseyi gördü:nazar:

Son düzenleme:
ay benimki o ortadaki yuvarlaktan daha minik bi karartı idi....hemde bundan biraz değişikti..

bence süper olmuş ama aslında bunu topiğin ilk sayfasına ekleyebilsek daha rahat kontrol edebilirz değilmi olma ihtimali varmı öyle ilk sayfada...eline sağlık...benimde sat 8 ekim muhtemel doğum 12 temmuz keseyi gördüm şuan 5 haftalık.:KK64::13:

ayrıca yaşım 24..kilom heryerde faklı çıkıyo evde farklı dışarda farklı ama doktorun baskülüne göre malesef 54,400 çıktım dün itibariyle ama kıyafetli botlu ve akşama kadar tıkınmış olarak...

İlk sayfaya eklemek güzel olur;ama ne yazık ki belli bir süreden sonra edit tuşu kalkıyor. Sürekli alıntı yapmak zorunda kalıyorum. Temmuz annelerinin moderatörüne söylememiz lazım. İyice şekillensin de şimdilik böyle idare edelim olur mu?:KK34:

canim benim yasim 29, en tombis anne ben olucam heralde :)))) ama kimse kiloma inanmiyor en fazla 60 gösteriyormusum, cidden millet sok oluyor iyi gizliyorum yani :))))

ilk sayfaya eklemek güzel olur;ama ne yazık ki belli bir süreden sonra edit tuşu kalkıyor. Sürekli alıntı yapmak zorunda kalıyorum. Temmuz annelerinin moderatörüne söylememiz lazım. Iyice şekillensin de şimdilik böyle idare edelim olur mu?:KK34:

eline sağlık çok güzel olmuş..aslında boş yer bırakarak elenebilir belki hem daha kolaylık olur ondan..zorlanma diye kuşum...:KK76::KK42::KK54:

canim benim yasim 29, en tombis anne ben olucam heralde :)))) ama kimse kiloma inanmiyor en fazla 60 gösteriyormusum, cidden millet sok oluyor iyi gizliyorum yani :))))

Olsun önemli değil, inşallah o kilolar bebişllerimize yarar:emir_bebek::emir_bebek:

bende 56 ile başladım bakalım :KK49:

aslında boylarımıza yazsak daha belirgin olur kilo alımı fazlamı az mı diye mesela en miniğiniz benim 1,53 boyum:26::KK14::44::KK49:

eline sağlık çok güzel olmuş..aslında boş yer bırakarak elenebilir belki hem daha kolaylık olur ondan..zorlanma diye kuşum...:KK76::KK42::KK54:

Anladım canım. Bakalım arkadaşlarda tüm bilgilerini versin düzenleyelim. Sonra Temmuz mod arkadaşımıza söyleriz olur mu? İlk sayfaya ekler. Yeni anneler geldikçe de onları bildiririz o ekler artık. :KK49:

Bu arada ben çıkıyorum canım. Kendinize iyi bakın :KK3:

yarın görüşmek üzere :KK16::KK16:

aslında boylarımıza yazsak daha belirgin olur kilo alımı fazlamı az mı diye mesela en miniğiniz benim 1,53 boyum:26::KK14::44::KK49:

Gerek var mı ki? Ekleyelim; ama yarın ekleyeyim olur mu? Ne güzel minyonsun üzülme. Bende 1,68.:KK3:

X