gerçekten dikkatli atlatılması gereken bi süreççok doğru o dengeyi kurmak gerekiyo eşimle konuşurken diyorum ben minişi emzirirken sende iroşu kucağına alırsın diyorum eşimde zaten ben onu kucağımdan indirmem merak etme diyo nasıl olcak bilmiyorum kızım sağolsun hiç bırakmaz beni sütü falan hep birlikte yapıyos kucağımda bi lavaboya gitsem arkamdan kıyameti koparıyo bende sinirleniyorum bağırıyorum bu seferde yüzünü kaptıyo vicdan azabı çekiyom off off:44::44:
öyle yapalım canım daha iyi olurr bencede dualarızda iyi olur ayetel kürsi bitince yasine başlarızz
tamam canım..senin dediğinde süpermiş...ben öyle hatim olduğunu bilmiyordum...öyle yapalım...
herkes ne kadar okuduysa söylesin yazayım bende olurmu?
bende sağlık ocağı için öle düşünüyorum canım yaa acaba kalmış olabilir mi falan diyee oğlumdada hiç götürüp yaptrmamışım bundada öyle olcak galiba:78:
Nasıl yani. Mesela ben özel hastaneye gidiyorum. Orada da bu aşıları ücretsiz yapıyorlar mı? Ben yarın gidince bir sorayım bakalım. Eğer ücretliyse giderim sağlık ocağına. Bunda da kazık yemeyeyim değil mi
elimizde olsaydı bende 20 yaşımda falan anne olmayı isterdim
ama bi taraftan insan ne kadar geç evlense o kadar iii diyenlerdenim
aminnnn
Ay ne güzel, valla aslında erken anne olmak isterdim. Ne güzel arkadaş gibi olacaksınız
aslında tam zamanı diye düşünüyorum bende her konuda daha b ilinçlisindir mutlaka oğlum olduğunda daha o kadar çocuktum ki zarar vericem diye ödüm kopardı ne biliyim her konuda çok cahildim aklıma geldiğinde çok üzülüyorum aslında ama nasip böyleymiş deyip avutuyorum kendimi yaş ne kadar ileri olursa o kadar kıymet biliyosun aslında neyse rabbim sağlıklarını duyursunben hep 25 yaşında anne olmak istemiştim ölede oldu tam 25 yaşında iremsu yu kucağıma aldım
evet sağlık sigortan varsa karşılıyoo canımNasıl yani. Mesela ben özel hastaneye gidiyorum. Orada da bu aşıları ücretsiz yapıyorlar mı? Ben yarın gidince bir sorayım bakalım. Eğer ücretliyse giderim sağlık ocağına. Bunda da kazık yemeyeyim değil mi
gerçekten dikkatli atlatılması gereken bi süreç
bir örnek var çok severim
bi fidana çizik atın o fidan büyüdüğünde
ağaç olduğunda o çizik kocaman yarık oluyor
ama kitaplarında müthiş faydası olur
bu arada adem güneşin annelik sanatını
tavsiye ederim .. çok faydalı
asıl sağlık ocağı genelde aşı üzerine olduğu için daha tazedir ben sadece bebeğimin özel aşılarını hastanede yaptırdım zaten aşıyıda kendim aldım eczaneden ordakini yine kullanmadım yani
kızım benim ilk göz ağrım herşeyim ama yaşı küçük ona bebeğin bana ihtiyacı olduğunu anlatamayacağım için zor olacak :97::97:
Nasıl yani. Mesela ben özel hastaneye gidiyorum. Orada da bu aşıları ücretsiz yapıyorlar mı? Ben yarın gidince bir sorayım bakalım. Eğer ücretliyse giderim sağlık ocağına. Bunda da kazık yemeyeyim değil mi
2.si kazaylamı oldu isteyerek mi canım
kızlar neden bugün kimseler yok ..
defne, tugcal falan
kaza oldu 2. bebeği istiyoduk ama kızımın 5 yaşına gelince diyodum nasip böleymiş hayırlısı böleymiş
tatlım devletin aşısını hastane sana ücretli yapamazki zaten zaten senin olacağın tetanoz var snr hep bebeğin aşıları karma çocuk felci falan
evet iyi yönleri olduğu gibi zorluklarıda var tabii ki canım Allah her zorluğa bir kolaylık veriyor canım
öyle olucak canım nasipse
aslında tam zamanı diye düşünüyorum bende her konuda daha b ilinçlisindir mutlaka oğlum olduğunda daha o kadar çocuktum ki zarar vericem diye ödüm kopardı ne biliyim her konuda çok cahildim aklıma geldiğinde çok üzülüyorum aslında ama nasip böyleymiş deyip avutuyorum kendimi yaş ne kadar ileri olursa o kadar kıymet biliyosun aslında neyse rabbim sağlıklarını duyursun
evet sağlık sigortan varsa karşılıyoo canım
kızlar neden bugün kimseler yok ..
defne, tugcal falan
Kız arina beni güldürdün yaaa...özelde bedava olduğunu hiç sanmıyorum canım yaaaa...her gittiğinde soyuyorlar insanı...yinede sormakta yarar var tabi canım...
haklı olabilirsin canım ama ben doktoruma çok güveniyorum onun için tedirginliklerim olmadı
hayırlısı canım yaa..Allah muhakkak ki en hayırlısı bilir hakkımızda..demek ki senin içinde böylesi hayırlıymış...şimdi bende ikinciye hamile olmak isterdim...ben 32 yaşındayım...ilk bebeğim..çok istedim Rabbim nasip etti sonunda...o yüzden sonuna kadar tadını çıkaracam Allahın izniyle...sabah beri herkes yaştan bahsediyor...komplekse girdim valla....hehehehehe....hayat herkese aynı şansı tanıyor nedense....
Tamam canım sağol.
Hem SGK hemde özel sağlık sigortam var. Ben araştırayım bunu
Tugcal'ı bilmiyorum; ama Defne kötüydü dün. İşten izin almıştı. Bugünde evdedir herhalde.
Valla ya artık nereye ne para vereceğimi şaşırdım. İyice sistemi mahvettiler.
eee canım sende daha gençsinkeyfini çıkar valla doğumdan snr pek keyif çıkartamıyosun
aynen canım...geçen hastaneye gittim...aradan 10 gün geçmiş aynı ay içinde yine para aldılar...dağıttım ortalığı...hemşireleri bile azarladım valla..bu ne kardeşim soygunculuğamı çıktınız dedim...valla susarsan tepene biniyorlar...yok öyle yağma dedim...doktorada söyledim...hergün gelsem benden hergün paramı alcaksın dedim..pişkin pişkin gülüyor...:95::95: insanı çileden çıkartıyorlar valla...
evet canım 10 gün geçerli verdiğin muayene ücreti zaten bi diğer randevuyu genelde 15 gün snr veriyolar ki ücret alsınlar