2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde geçen sene özel muayenesine gittiğim doktor öyle yaptı. Bu sene hiç gitmedim. 2 hafta içinde 300 TL saydım eline ya

valla öyle uyanıklarki okyanuscum...yapacak bişey yok...beğenmiyorsan başka yere git derler adama dimi...heheheheh...

evet canım aynen öle
ben çıkıyorum prensesim uyandı oyun vakti geldi hepinizi öpüyorum kızler
kendinize ve bebişlerinize ii bakın

Bu arada bir cinsiyet belirleme yöntemi okudum Kime yaptılarsa tutmuş

Kan yenileme ile ilgiliymiş. Erkeklerin kan yenilemesi 4 yıl, kadınlarınki ise 3 yıl oluyormuş.

Şimdi sizin doğum tarihiniizn üzerine 3, eşinizin doğum tarihinin üzerine 4 sene koyarak sayın:) Bakalım en son kimin kanı yenilenmiş. Bende yine kız çıktı.

Benimde geçen sene özel muayenesine gittiğim doktor öyle yaptı. Bu sene hiç gitmedim. 2 hafta içinde 300 TL saydım eline ya
offfffff canım ne çok ödemişsin valla çok pahalı yaa...gerçi bizde ödüyoruz..özel öyle işte insanı soyuyorlar valla...
evet canım aynen öle
ben çıkıyorum prensesim uyandı oyun vakti geldi hepinizi öpüyorum kızler
kendinize ve bebişlerinize ii bakın
güle güle canım...sende kendine ve bebişini iyi bak...kızını öp bizim için annesi....

bende yapayım bakayım...nasıl anlayacaz canım...yardımcı olurmusun merak ettim bende...:26:

helal olsun valla leyla ii yapmışsın
ama ne yalan söyliyim şaşırdım çünkü burda çok şeker yumuş yumuş yazıyorsun
hani kızsa bile tepki göstermeyen biri gibi imaj oluşmuştu

arina sanırım darphanen var
hoş konu sağlık olduğunda para hesap edilmez ama
özellerde ii yoluyor gerçekten

oo sen baya didiklemişsin orayı

Öyle canım valla gözünün yaşına bakmıyorlar

Canım mesela ben 83 doğumluyum, 86,89,91 diye saydım; yani doğduğum yılın üstüne hep 3 ekleyerek gittim. En son 2011 yılında kan yenilenmiş benim.

Eşim de 77 doğumlu; ona da 4 ekleyerek gittim. Onun da en son 2009'da kanı yenilenmiş. Yani en son benim kan yenilenmiş gözüküyor.

İyi eğlence buldum bu arada kendime

valla o tür durumlarda şeytan oluyorum canım...insanın elinde değil...çığırından çıkıyor insan...normalde şeker gibiyimdir...asabi yönleri ortaya çıkıyor o tür durumlarda...hakkımı asla yedirmem...pasif bulunca o tür yerlerde insanı eziyorlar canım....

ARİNA link versene tatlım...bende girip bakayım :26:

Buyur şekerim

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../278925-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html

Yok kız özel sigortam olmasa biraz zor giderim

Valla Allah kimseyi hastanelere düşürmesin. Zor valla. Acımıyorlar hiç

Valla didik didik ettim, eğlence oldu bana

anladım canım...78 doğumluyum bende 81,84,87 benim hangi yıl oluyor şimdi..2011 mi.eşimde 79 lu..
83,87,91 oluyor.eşiminde en son 2011 çıktı.şimdi benim ne olcak..kızmı erkek mi..kimin kanı yenilenmiş...kafam çorba oldu ....:26:

kesinlikle katılıyorum hatta geçen çalıştığım binada
geçmişi baya tenekeli olan herkesin kara listesinde ilk sırada yer alan
bi psikopat en sonunda banada sataştı ben kimsenin yapmadığı
yapamadığını bir güzel yaptım
dövdüm polis falan geldi ortalık fena karıştı bina çınladı
k.pederim beni işten almaya kalktı falan filan bide
bebişimde 7 günlükmüş
haberim yok tabi tam rahme düşeceği günlerde bunu yaşadım
inanmazsın koca koca adamlar, evli bekar bayanlar 2 gün tebriğe geldiler
ellerine sağlık die ..
eferin bana

Canım senin;

78, 81, 84, 87, 90, 93, 96, 98, 2000, 2003, 2006, 2009 oluyor...

Eşinin;

79, 83, 87, 91, 95, 99, 2003, 2007, 2011 oluyor.

yani en son eşinin kanı yenilenmiş. Erkek çıktı sana da

tabii bunlar eğlence yönü, ciddiye almayalım. Allah hepimize sağlıklı, eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin.

tamam aynı yıl çıktığında aya bakılıyor...en son ay eşimin ki olduğu için benim oğlan çıkıyor...hayırlısı Mevlamdan....anladım en sonunda..link işe yaradı...teşekkürler...

Arina burayı boşlama ama

Amaninnnnnnnnnnnn

Aferin kız, korktum bak şimdi :86::86:

Yok boşlamam canım. Burdayım

Ya sizde kabızlık başladı mı

evet canım...benim toplamda yanlış yapmışsın 2010 çıkıyor ama sonuç doğru yani..eşimin kanı yenilenmiş en son...dediğin gibi...Ancak Allah bilir...biz işin eğlencesindeyiz dimi ama...bunları yaşamakta güzel....Rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

Slm kızlar.Hepinizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun.Sağlıkla sorunsuz tez zamanda bebeğinize kavuştursun rabbim.Bende 5 haftalık hamileyim.doktorum 10 gün sonra gel kalp atışları duyulur dedi.O günü sabırsızlıkla bekliyorum.Birde 1 haftadır kahverengi akıntım var çamaşırımı batıracak kadar normal mi dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…