2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kıskanan çocuk çok zor canım yaa allah yardımcın olsun kaç yaşındaki?

benim oğlum maşallah süper bu konuda Allah bozmasın gelip karnımı öpüyo iki lafından biri kardeşim ne yapıyoo anne ne zaman çıkıcak ordan bozulmazsa hiç zorlanmıcaz inş:KK54:

15 aylık daha doğum da 23 aylık falan olacak

Ay maşallah 21 yaşındaymışsın ama ne güzel 2. kez anne olacaksın. Ben geç kaldım ya :KK15::KK15:

olsun yavrum geç olsun güç olmasın napalım bende 29 yaşındayım doğurana kadar 30 olacam zaten temmuz doğumluyum tam 30 zumda doğurmuş olacam kısmet böyleymiş napalım
zaten 25 yaşında evlendim okuldu işti falan derken ev aldık ev borcu bekledik sonra da bebiş bizi bir yıl bekletti bugüne nasipmiş.

Ay maşallah 21 yaşındaymışsın ama ne güzel 2. kez anne olacaksın. Ben geç kaldım ya :KK15::KK15:

zeytin gözlüüüüü :KK53::KK53::KK53: 21 yaşında 2. ye anne
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: 41 kere maşallah

evet oğlum doğduğunda 17 yaşındaydım 2.ye çok zor karar verdim aslında ama çocuklarımın kardeşlik duygusu bilmesi için istedim 2. yi...

hayırlısıı:nazar::nazar:

sizde geç kalmadınız canım ben erkenciyim:KK49:

olsun yavrum geç olsun güç olmasın napalım bende 29 yaşındayım doğurana kadar 30 olacam zaten temmuz doğumluyum tam 30 zumda doğurmuş olacam kısmet böyleymiş napalım
zaten 25 yaşında evlendim okuldu işti falan derken ev aldık ev borcu bekledik sonra da bebiş bizi bir yıl bekletti bugüne nasipmiş.

öyle tabii ki hayırlısı bu zamanmışş

Baktım, evet ama anlamadım :KK9: neyse sordum bakalım:KK8:

Herşeyin hayırlısı. Allah sağlıklı bir evlat versin cinsiyet önemli değil; ama merakta ediyorum yani :44:

Şimdiden başladınız demek ki cicilere. Allah güzel günlerde sağlıkla giydirmek nasip etsin canım.

Canım ben 7+1'de karından gördüm ve duydum. Kişiden kişiye değişiyor. Yani sizinde normal bu haliyle.:13:

Tünaydın. Yarasın :KK16:

Amin inşallah:KK16:

Bu arada Allah analı babalı büyütsün :KK16:

Görüşürüz canım. Dikkat et :KK12:

Allah hayırlara çıkarsın canım.:KK16:

Sağol tatlım, ben iyiyim sen nasılsın?

2'li test ne kadardır ki kızlar?

Bir de şu tetanoz aşısı acıtır mı:KK25::KK25: Korkuyorum iğneden ya :KK4:

Ayrıca sağlık ocağına kendimiz mi gidip haber vermemiz gerekiyor. :44: Bizim aşılarımızı takip etmesi açısından:KK17:

bende iyiyin canım çok şükür ben 2 li testi yaptırdığımda d.bakırdaydım orda özele para vermiyoduk burda ne kadar hiç fikrim yok 3 hafta snr öğrences:)))
sağlık ocağına gidiyosun kyıt yapıyosun sana aşı kartı veriyolar ordan sen takip ediyosun canım acımıyo mincik bi iğne bende korkuyodum ama korkulcak bişey değil:KK34::KK34:

aa evet arina .. sağlık ocağına kayıt yaptırmak
zorunluymuş arkadaşlar ölee diyordu
bende gitmedim henüz :18:
cicilere gelince evet şimdiden başlayalım dedik
yazın doğum du hazırlıktı mevlüttü falan
sanırım kimse uğraşmaz
bi de yazın annem hiç durmaz hep gezer
kışın evde oturuyor örsün bakalım
Allahın izniyle bebekler temmuzda geleceği için önü kış olacak
hazır olsun

benim annemde hiç durmaz yazın istanbula sokamıyoruz kadını ama bu yaz oturacak mecburen ben çalışıcam bebek bakıcak bu yaz.

evet oğlum doğduğunda 17 yaşındaydım 2.ye çok zor karar verdim aslında ama çocuklarımın kardeşlik duygusu bilmesi için istedim 2. yi...

cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum arkadaşım :KK71::KK71::KK71::nazar::nazar::nazar:
ama ne güsel genç anne olmakta ii bişey aslında:KK19::KK19:

bende iyiyin canım çok şükür ben 2 li testi yaptırdığımda d.bakırdaydım orda özele para vermiyoduk burda ne kadar hiç fikrim yok 3 hafta snr öğrences:)))
sağlık ocağına gidiyosun kyıt yapıyosun sana aşı kartı veriyolar ordan sen takip ediyosun canım acımıyo mincik bi iğne bende korkuyodum ama korkulcak bişey değil:KK34::KK34:

sağlık ocağına nezaman kayıt yaptırmak gerekiyor hemen mi acaba he birde ben hastaneye gittiğimde duvarda bi yazı vardı sağlık ocağında yapılan bütün aşılar ücretsiz olarak hastanemizde yapılmaktadır diye sağlık ocağına ayrıyeten gitmeye gerek kalmaz.

genç anne olmak güzel ama şartlar elvermeyince olmuyor işte...herşeyin hayırlısı...okul, iş, evlilik, borç ödemesi yaş uçuyor tabi....önemli olan sağlıklı olmak..inşallah bebişlerimizde sağlıklı olur...hayırlısıyla kucağımıza alırız...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

mutlaka kıskanır normalide o zaten ... size büyük iş düşüyor
geçen agubugu programında bu konu işleniyordu kıskançlık konusu
doktor pedagog du sanırım kıskanacak die küçüğü
gizli kaçamak sevip büyüğe sürekli ilginin yanlış olacağını anlatıyordu
genelde de bu yapılıyor zaten o zaman
büyük kendini ayrıcalıklı hissediyormuş
onun tek farkı önce doğması ikiside 1
bunu idrak ettirmek gerekiyormuş

çok doğru o dengeyi kurmak gerekiyo eşimle konuşurken diyorum ben minişi emzirirken sende iroşu kucağına alırsın diyorum eşimde zaten ben onu kucağımdan indirmem merak etme diyo nasıl olcak bilmiyorum kızım sağolsun hiç bırakmaz beni sütü falan hep birlikte yapıyos kucağımda bi lavaboya gitsem arkamdan kıyameti koparıyo bende sinirleniyorum bağırıyorum bu seferde yüzünü kaptıyo vicdan azabı çekiyom off off:44::44:

sağlık ocağına nezaman kayıt yaptırmak gerekiyor hemen mi acaba he birde ben hastaneye gittiğimde duvarda bi yazı vardı sağlık ocağında yapılan bütün aşılar ücretsiz olarak hastanemizde yapılmaktadır diye sağlık ocağına ayrıyeten gitmeye gerek kalmaz.

hastanedeki aşılara pek güvenmiyorum kalmış olabiliyo onun için sağlık ocağına hemen gidip kayıt yaptırırsan daha güvenli hem bebeğin aşıları içinde gerekli

[ı]genç anne olmak güzel ama şartlar elvermeyince olmuyor işte...herşeyin hayırlısı...okul, iş, evlilik, borç ödemesi yaş uçuyor tabi....önemli olan sağlıklı olmak..inşallah bebişlerimizde sağlıklı olur...hayırlısıyla kucağımıza alırız...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:[/ı]

amin canım inşallah

15 aylık daha doğum da 23 aylık falan olacak
ee daha baya küçükmüş canım seninki olsun ne güzel beraber büyürler
cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum arkadaşım :KK71::KK71::KK71::nazar::nazar::nazar:
evet 30 yaşına geldiğimde boyum kadar çocuklarım olmuş olcak bu duygu çok güzel annemle benim aramdada 20 yaş var bazen bizi kardeş sanıyorlar yani ilerisi için güzel bi durum tabii ki şimdi zor olacak olsun
zaten sağlık ocağında yapılan aşıları özellerde ücretsiz yapıyor devlet karşılıyoo yani sadece özel aşılar için para alıyoo ondada baya alıyolar

canım msjını yeni gördüm kusura bakma...senin dediğin gibi nasıl yapacaz...kişiye değil toplu olarak diyorsun sanırım dimi...açıklarmısın?:26:

kişiye canım mesela dün sana okuduk ya fazla okuyan fazlasınıda okur okuyamayan 10 tane okur hatim olana kadar devam ederiz:KK28:

benim annemde hiç durmaz yazın istanbula sokamıyoruz kadını ama bu yaz oturacak mecburen ben çalışıcam bebek bakıcak bu yaz.
hele torununu kucağına alsın .. kendi gezmek istemeyecek
bazıları var torununa evlattan daha düşkün oluyorlar
tabi kendi çocuklarında hayat koşuşturmacası
torunda artık unu eleyip eleği asmış oldukları için sadece
sevgi vermek kalıyor geriye

elimizde olsaydı bende 20 yaşımda falan anne olmayı isterdim
ama bi taraftan insan ne kadar geç evlense o kadar iii diyenlerdenim

genç anne olmak güzel ama şartlar elvermeyince olmuyor işte...herşeyin hayırlısı...okul, iş, evlilik, borç ödemesi yaş uçuyor tabi....önemli olan sağlıklı olmak..inşallah bebişlerimizde sağlıklı olur...hayırlısıyla kucağımıza alırız...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:
aminnnn

aa evet arina .. sağlık ocağına kayıt yaptırmak
zorunluymuş arkadaşlar ölee diyordu
bende gitmedim henüz :18:
cicilere gelince evet şimdiden başlayalım dedik
yazın doğum du hazırlıktı mevlüttü falan
sanırım kimse uğraşmaz
bi de yazın annem hiç durmaz hep gezer
kışın evde oturuyor örsün bakalım
Allahın izniyle bebekler temmuzda geleceği için önü kış olacak
hazır olsun

Pazartesi halledeyim bari ben şu kayıt işini, sağol canım.

arina sen kaç yaşındasın

27 yaşındayım canımcım.

Orası öyle canım. Bende 25 yaşında evlendim. 1. yılımızda hamile kaldım, süpriz oldu. Boş gebelikmiş. O öyle sonlandı. Şimdi de 27 yaşındayım, bakalım Allah nasip ederse bebişim doğacak, 31 Temmuz'da da ben 28 yaşıma gireceğim:KK55:

Ay ne güzel, valla aslında erken anne olmak isterdim. Ne güzel arkadaş gibi olacaksınız :KK16:

Tamam tatlım sağol. :KK16: Pazartesi halledeyim ben:KK16:

ee daha baya küçükmüş canım seninki olsun ne güzel beraber büyürler

evet 30 yaşına geldiğimde boyum kadar çocuklarım olmuş olcak bu duygu çok güzel annemle benim aramdada 20 yaş var bazen bizi kardeş sanıyorlar yani ilerisi için güzel bi durum tabii ki şimdi zor olacak olsun

zaten sağlık ocağında yapılan aşıları özellerde ücretsiz yapıyor devlet karşılıyoo yani sadece özel aşılar için para alıyoo ondada baya alıyolar

kişiye canım mesela dün sana okuduk ya fazla okuyan fazlasınıda okur okuyamayan 10 tane okur hatim olana kadar devam ederiz:KK28:

tamam canım..senin dediğinde süpermiş...ben öyle hatim olduğunu bilmiyordum...öyle yapalım...
herkes ne kadar okuduysa söylesin yazayım bende olurmu?:nazar::nazar::KK19:

hastanedeki aşılara pek güvenmiyorum kalmış olabiliyo onun için sağlık ocağına hemen gidip kayıt yaptırırsan daha güvenli hem bebeğin aşıları içinde gerekli

bende sağlık ocağı için öle düşünüyorum canım yaa acaba kalmış olabilir mi falan diyee oğlumdada hiç götürüp yaptrmamışım bundada öyle olcak galiba:78: :KK67::KK67:

aminnnn

ben hep 25 yaşında anne olmak istemiştim ölede oldu tam 25 yaşında iremsu yu kucağıma aldım :KK66::KK66:

Nasıl yani. Mesela ben özel hastaneye gidiyorum. Orada da bu aşıları ücretsiz yapıyorlar mı? Ben yarın gidince bir sorayım bakalım. Eğer ücretliyse giderim sağlık ocağına. Bunda da kazık yemeyeyim değil mi:KK9:

aminnnn

ben hep 25 yaşında anne olmak istemiştim ölede oldu tam 25 yaşında iremsu yu kucağıma aldım :KK66::KK66:

X