2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım evet sat aynı,belki aynı gün doğururuz...
kızlar ben bugün tuhafım nedense,çok mutsuzum sebebi ne bilmiyorum..inşallah biran önce gider bu kasvet üzerimden..

slm güzel annişler

arina leyla defne oranje ve güzel anneler nasılsınız bakalım bebişler nasıl keyifler yerindedir umarım

oranje 4 defa ayrıntılı tarama demişsin o nasıl oluyo ben sadece 2li test için kan verdim sonucu aldım o kadar zaten 3 lü testi gerek görmedi drum bide şeker taraması 6.ayda yapılıyo tetanoz aşısı olmayanlar 6 ve 7 ayda aşı olcaklar çok zor valla:97::97:

kalp atışı için erken mi daha ya biz ilk gittiğimizde ikizlerimin biri 5+2 diğeri 5+6 iki hafta sonra gel dedi erken mi sizce de
karından 7 den önce duyulmaz die biliyorum

Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inş.
bizde önümüzdeki yıl 2012 temmuz annelerine yazarız

evet mlsf bulantı yüzünden ilk 3 ay neredeyse hiç
beslenemeyenler var .. bende gebe kalmadan önce hep düşünürdüm
planlardım ben hamile kalsam deli gibi beslenirim
pekmez süt yumurta manyağı yaparım kendimi die
nerdeeee 1,5 aydır 3 tane yumurta yedim 3 litre süt
içebildim sadece.... canım istemiyor
artık biraz zorluycam kendimi

kızlar ben bugün tuhafım nedense,çok mutsuzum sebebi ne bilmiyorum..inşallah biran önce gider bu kasvet üzerimden..
o bende de çok oluyor özellikle eve gittiğim zaman
hep biyerlerde olmak istiyorum annemde, babanemde falan
sevdiklerimin yanında olmak istiyorum
eşimle yalnız evde kalınca çok
keyifsizleşiyorum

evet tatlım tamda bunu demek istedim zorla içince daha kötü oluyo insan zorlamayın bulantıların geçince bol bol içersin hayatım

o bende de çok oluyor özellikle eve gittiğim zaman
hep biyerlerde olmak istiyorum annemde, babanemde falan
sevdiklerimin yanında olmak istiyorum
eşimle yalnız evde kalınca çok
keyifsizleşiyorum
evet başkalarıyla olunca bende kendimi iyi hissediyorum ama eşimle oluncada çok keyifli oluyorum..o beni çok güldürüp mutlu ediyor..sanırım yanlızlık bana yaramıyor...

slm kızlar...nasılsınız?biz iyiyiz okyanuscum..sen nasılsın?yarın kontrolum var...heyecanlıyım biraz..duanızı eksik etmeyin canlarım...

evet başkalarıyla olunca bende kendimi iyi hissediyorum ama eşimle oluncada çok keyifli oluyorum..o beni çok güldürüp mutlu ediyor..sanırım yanlızlık bana yaramıyor...
şanslısın ben bazen eşimin ağzında dili
varmıydı acaba die tereddüde düşüyorum
açar lig tvyi paso maç yorumları dinler

yok canım daha anlamaz abla falanda oyuncak bebeğini elime alınca bi sinirle geliyo elimden alıp yere atıyo galiba kıskancak işim zor yaa

kıskanan çocuk çok zor canım yaa allah yardımcın olsun kaç yaşındaki?

benim oğlum maşallah süper bu konuda Allah bozmasın gelip karnımı öpüyo iki lafından biri kardeşim ne yapıyoo anne ne zaman çıkıcak ordan bozulmazsa hiç zorlanmıcaz inş

yok canım daha anlamaz abla falanda oyuncak bebeğini elime alınca bi sinirle geliyo elimden alıp yere atıyo galiba kıskancak işim zor yaa
mutlaka kıskanır normalide o zaten ... size büyük iş düşüyor
geçen agubugu programında bu konu işleniyordu kıskançlık konusu
doktor pedagog du sanırım kıskanacak die küçüğü
gizli kaçamak sevip büyüğe sürekli ilginin yanlış olacağını anlatıyordu
genelde de bu yapılıyor zaten o zaman
büyük kendini ayrıcalıklı hissediyormuş
onun tek farkı önce doğması ikiside 1
bunu idrak ettirmek gerekiyormuş

Baktım, evet ama anlamadım neyse sordum bakalım

Herşeyin hayırlısı. Allah sağlıklı bir evlat versin cinsiyet önemli değil; ama merakta ediyorum yani :44:

Şimdiden başladınız demek ki cicilere. Allah güzel günlerde sağlıkla giydirmek nasip etsin canım.

kalp atışı için erken mi daha ya biz ilk gittiğimizde ikizlerimin biri 5+2 diğeri 5+6 iki hafta sonra gel dedi erken mi sizce de

Canım ben 7+1'de karından gördüm ve duydum. Kişiden kişiye değişiyor. Yani sizinde normal bu haliyle.:13:

tünaydın güzel anneler bebişleri bis anca ayılabildikkk

Tünaydın. Yarasın

Amin inşallah

Bu arada Allah analı babalı büyütsün

kızlar bende kaçıyorum az evi ayarlıyım gelerem gene

Görüşürüz canım. Dikkat et

Allah hayırlara çıkarsın canım.

Sağol tatlım, ben iyiyim sen nasılsın?

2'li test ne kadardır ki kızlar?

Bir de şu tetanoz aşısı acıtır mı Korkuyorum iğneden ya

Ayrıca sağlık ocağına kendimiz mi gidip haber vermemiz gerekiyor. :44: Bizim aşılarımızı takip etmesi açısından

Ay maşallah 21 yaşındaymışsın ama ne güzel 2. kez anne olacaksın. Ben geç kaldım ya

aa evet arina .. sağlık ocağına kayıt yaptırmak
zorunluymuş arkadaşlar ölee diyordu
bende gitmedim henüz :18:
cicilere gelince evet şimdiden başlayalım dedik
yazın doğum du hazırlıktı mevlüttü falan
sanırım kimse uğraşmaz
bi de yazın annem hiç durmaz hep gezer
kışın evde oturuyor örsün bakalım
Allahın izniyle bebekler temmuzda geleceği için önü kış olacak
hazır olsun

bende çok şükür iyiyim canım dualarım seninle tatlım
saol bitanem...ALLAH razı olsun canım...
amin canım...ne mutlu sana ...darısı başımıza inşallah...

canım msjını yeni gördüm kusura bakma...senin dediğin gibi nasıl yapacaz...kişiye değil toplu olarak diyorsun sanırım dimi...açıklarmısın?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…