- 2 Eylül 2007
- 4.084
- 4
- 35
oranjececim gözün aydın canım darısı bizlere bende çok heyecanlanıyorum hayırlısı olsun
melikem bulantının geçmiş olmasına çok sevindim benimde dün hiç yoktu o yediğim şeyden sonra gene başladı:44: bugün bi tuhafım
ne çini ne rusu sallayın kızlar allah bilir sağlıklı sıhatli hayırlı olsun da ne farkeder kızı erkeği evlat bu
leylacım şöyle yapalım mı cnm ayetel kürsii 313 den hatim oluyoo hatim olarakda okuyabiliriz 10 ar 10 ar okusak 3 güne biter sanırım
geçmişte amma uzun oku okuı bitmedi yane
limon kabuğu seninle satımız aynıymış kıs bakalım hangimis önce doğurcazz
karından 7 den önce duyulmaz die biliyorumkalp atışı için erken mi daha ya biz ilk gittiğimizde ikizlerimin biri 5+2 diğeri 5+6 iki hafta sonra gel dedi erken mi sizce de
Kızlar MAŞAALLA topik dolamaya başlamışgecen yıl da bız boyleydık.. ben ozamanlar temmuz 2009 annelerını takıp ederdım.. zaman bıze gecmıcekmış gıbı gelırdı şimdi prensesim yanımda hamd olsun... ALLAHIM sizede yavrularınızla olmayı nasıp etsin kızlarr ...
evet mlsf bulantı yüzünden ilk 3 ay neredeyse hiçasilmavi arkadaşım tamamen sana katılıyorum ben 9 ay boyunca süt içmesenizde beslenmenize dikkat etmesinizde olur demedim ilk 3 ay genelde bulantılardan dolayı süt peynir yumurta pekmez vs yenilmediği için 2.3ayda zaten içmeye başlıyosun bebekte o zaman gelişmeye başlıyo zaten bulantı olanlar kendisini zorlamasın diye dedim yanlış anlaşılmasın 4.aydan snr zaten demir ilacına başlıyosun yanında tabiki yeşil sebze süt peynir tüketilcek beslenme çok önemli ama ilk 3 ayda değil tabiki annenizin yaptığı çok yanlış hiç dikkat etmemiş çok geçmiş olsun arkadaşım
o bende de çok oluyor özellikle eve gittiğim zamancanım evet sat aynı,belki aynı gün doğururuz...
kızlar ben bugün tuhafım nedense,çok mutsuzum sebebi ne bilmiyorum..inşallah biran önce gider bu kasvet üzerimden..
karından 7 den önce duyulmaz die biliyorum
Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inş.
bizde önümüzdeki yıl 2012 temmuz annelerine yazarız
evet mlsf bulantı yüzünden ilk 3 ay neredeyse hiç
beslenemeyenler var .. bende gebe kalmadan önce hep düşünürdüm
planlardım ben hamile kalsam deli gibi beslenirim
pekmez süt yumurta manyağı yaparım kendimi die
nerdeeee 1,5 aydır 3 tane yumurta yedim 3 litre süt
içebildim sadece.... canım istemiyor
artık biraz zorluycam kendimi
evet başkalarıyla olunca bende kendimi iyi hissediyorum ama eşimle oluncada çok keyifli oluyorum..o beni çok güldürüp mutlu ediyor..sanırım yanlızlık bana yaramıyor...o bende de çok oluyor özellikle eve gittiğim zaman
hep biyerlerde olmak istiyorum annemde, babanemde falan
sevdiklerimin yanında olmak istiyorum
eşimle yalnız evde kalınca çok
keyifsizleşiyorum
slm güzel annişler
arina leyla defne oranje ve güzel anneler nasılsınız bakalım bebişler nasıl keyifler yerindedir umarım
oranje 4 defa ayrıntılı tarama demişsin o nasıl oluyo ben sadece 2li test için kan verdim sonucu aldım o kadar zaten 3 lü testi gerek görmedi drum bide şeker taraması 6.ayda yapılıyo tetanoz aşısı olmayanlar 6 ve 7 ayda aşı olcaklar çok zor valla:97::97:
şanslısınevet başkalarıyla olunca bende kendimi iyi hissediyorum ama eşimle oluncada çok keyifli oluyorum..o beni çok güldürüp mutlu ediyor..sanırım yanlızlık bana yaramıyor...
okyanus .. cimcime biliyormu abla olacağını
slm kızlar...nasılsınız?biz iyiyiz okyanuscum..sen nasılsın?yarın kontrolum var...heyecanlıyım biraz..duanızı eksik etmeyin canlarım...
yok canım daha anlamaz abla falanda oyuncak bebeğini elime alınca bi sinirle geliyo elimden alıp yere atıyo galiba kıskancak işim zor yaa
mutlaka kıskanır normalide o zaten ... size büyük iş düşüyoryok canım daha anlamaz abla falanda oyuncak bebeğini elime alınca bi sinirle geliyo elimden alıp yere atıyo galiba kıskancak işim zor yaa
bakmışsın arinabioritimde tutmayana denk gelmedim henüz
ama bioritimde erkek günü var, kız günü var, nötr var, erkeğe yatkın ya da
kıza yatkın var mesela ilişki tam erkek gününde olduysa
o zaman çok yüksek ihtimal erkek çıkabiliyor
ama nötr ya da yatkın günlerde olursa
tahmini zor .. tabiki sağlıklı hayırlı olduktan sonra
kız erkek fark etmiyor ama insan bilmek istiyor
mesela dün annemle nako ip almaya gittik annem yelekle hırka başlayacaktı
renge karar veremedik bi türlü sonra beyaz la uçuk sarı
aldık ikisinede gider die ama bilmiş olsak cinsiyeti
ona göre alınır .. hazırlıklar ona göre olur vs.
neyse güzel sağlıklı bi gebelik geçirelim Allahın izniyle hepsi olur
bu arada sayfalarda baya ilerlemiş
ben bankaya falan gitmiştim ...
daha çevreye haber vermeyen olmuş ben
daha kan tahlili yaptırmadan çift çizgiyi görünce
tanıdık tanımadık yaydım çünkü beni çok
bunalttılar hal hatır sormadan daha çocuk
soruyorlardı 2 yıllık evliyim
eşim 5 ay askerdi zaten düşünün
o yüzden bende reklamı yaptım
kalp atışı için erken mi daha ya biz ilk gittiğimizde ikizlerimin biri 5+2 diğeri 5+6 iki hafta sonra gel dedi erken mi sizce de
tünaydın güzel anneler bebişleri bis anca ayılabildikkk
Kızlar MAŞAALLA topik dolamaya başlamışgecen yıl da bız boyleydık.. ben ozamanlar temmuz 2009 annelerını takıp ederdım.. zaman bıze gecmıcekmış gıbı gelırdı şimdi prensesim yanımda hamd olsun... ALLAHIM sizede yavrularınızla olmayı nasıp etsin kızlarr ...
kızlar bende kaçıyorum az evi ayarlıyım gelerem gene
canım evet sat aynı,belki aynı gün doğururuz...
kızlar ben bugün tuhafım nedense,çok mutsuzum sebebi ne bilmiyorum..inşallah biran önce gider bu kasvet üzerimden..
slm güzel annişler
arina leyla defne oranje ve güzel anneler nasılsınız bakalım bebişler nasıl keyifler yerindedir umarım
oranje 4 defa ayrıntılı tarama demişsin o nasıl oluyo ben sadece 2li test için kan verdim sonucu aldım o kadar zaten 3 lü testi gerek görmedi drum bide şeker taraması 6.ayda yapılıyo tetanoz aşısı olmayanlar 6 ve 7 ayda aşı olcaklar çok zor valla:97::97:
kıskanan çocuk çok zor canım yaa allah yardımcın olsun kaç yaşındaki?
benim oğlum maşallah süper bu konuda Allah bozmasın gelip karnımı öpüyo iki lafından biri kardeşim ne yapıyoo anne ne zaman çıkıcak ordan bozulmazsa hiç zorlanmıcaz inş
saol bitanem...ALLAH razı olsun canım...bende çok şükür iyiyim canım dualarım seninle tatlım
amin canım...ne mutlu sana ...darısı başımıza inşallah...Kızlar MAŞAALLA topik dolamaya başlamışgecen yıl da bız boyleydık.. ben ozamanlar temmuz 2009 annelerını takıp ederdım.. zaman bıze gecmıcekmış gıbı gelırdı şimdi prensesim yanımda hamd olsun... ALLAHIM sizede yavrularınızla olmayı nasıp etsin kızlarr ...
oranjececim gözün aydın canım darısı bizlere bende çok heyecanlanıyorum hayırlısı olsun
melikem bulantının geçmiş olmasına çok sevindim benimde dün hiç yoktu o yediğim şeyden sonra gene başladı:44: bugün bi tuhafım
ne çini ne rusu sallayın kızlar allah bilir sağlıklı sıhatli hayırlı olsun da ne farkeder kızı erkeği evlat bu
leylacım şöyle yapalım mı cnm ayetel kürsii 313 den hatim oluyoo hatim olarakda okuyabiliriz 10 ar 10 ar okusak 3 güne biter sanırım
geçmişte amma uzun oku okuı bitmedi yane
limon kabuğu seninle satımız aynıymış kıs bakalım hangimis önce doğurcazz