2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bir yerde 2 atlamışım pardon canım :78:

Aynen öyle birtanem. Aminnnn

Hoşgeldin canım. Allah tamamına erdirsin inşallah.

Benimde 3-4 gün geldi; ama çamaşırımı batıracak kadar değil. Doktora söyledin mi?

Bana sadece uzan ve bol sıvı al demişti. Yerleşme kanaması olarakta geçiyormuş adı.

Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
kahverengi lekeye gelince çok yüksek ihtimal
yerleşme kanaması denilen şeydir
ama sen şimdi ağır bi iş sakın yapma
hele sakın uzanma bol bol istirahat
gidince doktorunada söylersin zaten
tedbir amaçlı progestan verir sanıyorum

ben zaten çok düzenli tuvalete giden biri değildim yine ölee :78:

O bende de vardı canım; ama bu kadar da değildi. Şimdi karnım taş gibi oluyor sanki. Ve bu kadar taş olmasına rağmen halen nasıl bu kadar yiyebiliyorum şaşıyorum kendime

hamile kalınan yıl baz alınıyor anladığım kadarıyla yani hamile kalınan yıla en yakın kininki yenilendiyse o cinsiyetten oluyormuş yani bu hesaba göre 2009 da kiminki yenilendiyse Leyla-21 için onun cinsiyetinden oluyor yani Leyla nınki yenilenmiş kız çıkıyor:26:

en son sen 2008 da yenilemişsin eşin de 2007 de yenilemiş. yani kız çıkıyor bu hesaba göre :26:

Son düzenleme:
en son sen 2008 da yenilemişsin eşin de 2007 de yenilemiş. yani kız çıkıyor bu hesaba göre :26:

sağlıklı olsunda kız erkek farketmez..ama benim içime erkek gibi doğuyor...hayırlısı Mevladan...

O bende de vardı canım; ama bu kadar da değildi. Şimdi karnım taş gibi oluyor sanki. Ve bu kadar taş olmasına rağmen halen nasıl bu kadar yiyebiliyorum şaşıyorum kendime

kabızlık için bi sürü şeyler deniyolar
kayısı kompostosumu ne ii geliyodu tam bilmiyorum bende

bizde eşimin de benim de 2010 çıkıyor ama benim ay olarak nisan eşiminki temmuz olduğu için en son eşim yenilemiş görünüyor. temmuz ayından sonra hamile kaldığım için de cinsiyet belirleme hesabına göre erkek çıkıyor benim yavrum bakalım ne kadar doğru Allahın işne karışılmaz hayırlısı neyse onu verir Allah ama bu belirleme olayı eğlenceliymiş çin takvimine göre kız çıkıyor

kabızlık için bi sürü şeyler deniyolar
kayısı kompostosumu ne ii geliyodu tam bilmiyorum bende

Kayısı da yense olur aslında. Evde vardı yiyeyim

Şimdi benim iyice karıştı kafam

birine kan vermekte etkiliyormuş bu durumu
ama ben kan yenilenmenin cinsiyetle bi alakası olduğunu sanmıyorum
bana bioritim mantıklı geliyor

Taf, şimdi benim 2011 Temmuz, eşiminde 2009 Mayıs olduğuna göre bende kız mı oluyo anlamadım

birine kan vermekte etkiliyormuş bu durumu
ama ben kan yenilenmenin cinsiyetle bi alakası olduğunu sanmıyorum
bana bioritim mantıklı geliyor

Yani şimdi biz o kadar kan verdik demi Bizimkiler hamilelik süresince hep yenileniyor. Valla Allah'ın işine karışılmaz tabii maksat eğlence

Taf, şimdi benim 2011 Temmuz, eşiminde 2009 Mayıs olduğuna göre bende kız mı oluyo anlamadım

senin 83 eşinin 77 doğumlu olduğunu okudum diğer topikte o zaman en son sen 2010 da yenilemiş veya yenileyecek görünüyorsun tabi hamil ekaldığın aydan önce ise doğum günün eşin de 2009 da yenilemiş görünüyor bu durumda kız çıkıyor senin en son sen yenilemiş görünüyorsun

Son düzenleme:
maşallah genç yaşta bebeğin olmuş.

ben hep 25 yaşında anne olmak istemiştim ölede oldu tam 25 yaşında iremsu yu kucağıma aldım

benim de dileği oydu.26 da alacağım bende artık.

hamilelikteki aşılar için mi bu söylediğiniz yoksa bebek olduktan sonra bebeğe yapılacak olanlar mı?

çok ilginçmiş bu.rus takvimi var.bu dediğiniz yönteme benziyor oda.
canım 2 kese görünüyor.biri küçük ama öbürüne göre.
maşallah bebişlerinize.

ellerine sağlık hakkaten.

sağlıkla gelsinde miniş farketmez cinsiyeti.

Bulmaca gibi oldu valla

Ben Ekim'de hamile kaldım. Temmuz da doğum günüm. Yani kız. Bakalım kimlerin tutacak.

Bana herkes senin kızın olacak diyor. :81:

Ama benim içime hiçbir şey doğmuyor.

Hamilelikte yapılan aşılar için söyledim canım.

Rus takvimi, Çin takvimi hepsini yaptım canım. Kız çıkıyor. Tabii eli yüzü düzgün olsun.İlk bebeklerimiz o kadar önemli değil.

Canım ilgin için teşekkürler.Umarım bir sorun olmaz.Haftasonuna memleketten misafirlerim gelecek onun telaşındayım biraz.biraz fazla yorulmaktan oldu diye düşünüyorum.bol bol istirahat zor biraz canım misafirlerim 15 gün falan kalacaklar naparım bilmem

Hamilelikte yapılan aşılar için söyledim canım.

Rus takvimi, Çin takvimi hepsini yaptım canım. Kız çıkıyor. Tabii eli yüzü düzgün olsun.İlk bebeklerimiz o kadar önemli değil.

benim de içime kız veya erkek diye cinsiyet doğmuyor,yeterki bebeğimin sağlıklı olduğunu bileyim doğduğunda öğreneyim cinsiyetini. Sadece ben eskiden beridir benim oğlum olacak derdim şakasına :) bakalım ne kadar tutacak eğlenceli geldi bana bu olay

canım misafirlerin de olsa yorulmamaya çalış.dikkat et bebişe.daha yeni tutunmaya çalışıyolar.misafirlerinede hamile olduğunu söylersin.onlar yardımcı olur.çok yormazlar inşallah seni.bırak herşeyi onlar yapsın.nazının geçtiği misafirlerdir inşallah.

fibula tşk ederim

evet yorgunluk çok ciddi etkiler bi de daha çok yeni
sana tutunmaya çalışıyor... Allah ol derse olur ona şüphe yok
ama bizde üstümüze düşen özeni göstermeliyiz .. dikkat etmeliyiz
misafir ne için gelecek yazmamışsın ama yorulacağın kesin
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…