- 28 Ekim 2008
- 1.087
- 2
kıskanan çocuk çok zor canım yaa allah yardımcın olsun kaç yaşındaki?
benim oğlum maşallah süper bu konuda Allah bozmasın gelip karnımı öpüyo iki lafından biri kardeşim ne yapıyoo anne ne zaman çıkıcak ordan bozulmazsa hiç zorlanmıcaz inş
Ay maşallah 21 yaşındaymışsın ama ne güzel 2. kez anne olacaksın. Ben geç kaldım ya
Ay maşallah 21 yaşındaymışsın ama ne güzel 2. kez anne olacaksın. Ben geç kaldım ya
zeytin gözlüüüüü21 yaşında 2. ye anne
41 kere maşallah
olsun yavrum geç olsun güç olmasın napalım bende 29 yaşındayım doğurana kadar 30 olacam zaten temmuz doğumluyum tam 30 zumda doğurmuş olacam kısmet böyleymiş napalım
zaten 25 yaşında evlendim okuldu işti falan derken ev aldık ev borcu bekledik sonra da bebiş bizi bir yıl bekletti bugüne nasipmiş.
Baktım, evet ama anlamadımneyse sordum bakalım
Herşeyin hayırlısı. Allah sağlıklı bir evlat versin cinsiyet önemli değil; ama merakta ediyorum yani :44:
Şimdiden başladınız demek ki cicilere. Allah güzel günlerde sağlıkla giydirmek nasip etsin canım.
Canım ben 7+1'de karından gördüm ve duydum. Kişiden kişiye değişiyor. Yani sizinde normal bu haliyle.:13:
Tünaydın. Yarasın
Amin inşallah
Bu arada Allah analı babalı büyütsün
Görüşürüz canım. Dikkat et
Allah hayırlara çıkarsın canım.
Sağol tatlım, ben iyiyim sen nasılsın?
2'li test ne kadardır ki kızlar?
Bir de şu tetanoz aşısı acıtır mıKorkuyorum iğneden ya
Ayrıca sağlık ocağına kendimiz mi gidip haber vermemiz gerekiyor. :44: Bizim aşılarımızı takip etmesi açısından
aa evet arina .. sağlık ocağına kayıt yaptırmak
zorunluymuş arkadaşlar ölee diyordu
bende gitmedim henüz :18:
cicilere gelince evet şimdiden başlayalım dedik
yazın doğum du hazırlıktı mevlüttü falan
sanırım kimse uğraşmaz
bi de yazın annem hiç durmaz hep gezer
kışın evde oturuyor örsün bakalım
Allahın izniyle bebekler temmuzda geleceği için önü kış olacak
hazır olsun
evet oğlum doğduğunda 17 yaşındaydım 2.ye çok zor karar verdim aslında ama çocuklarımın kardeşlik duygusu bilmesi için istedim 2. yi...
hayırlısıı
sizde geç kalmadınız canım ben erkenciyim
bende iyiyin canım çok şükür ben 2 li testi yaptırdığımda d.bakırdaydım orda özele para vermiyoduk burda ne kadar hiç fikrim yok 3 hafta snr öğrences:)))
sağlık ocağına gidiyosun kyıt yapıyosun sana aşı kartı veriyolar ordan sen takip ediyosun canım acımıyo mincik bi iğne bende korkuyodum ama korkulcak bişey değil
mutlaka kıskanır normalide o zaten ... size büyük iş düşüyor
geçen agubugu programında bu konu işleniyordu kıskançlık konusu
doktor pedagog du sanırım kıskanacak die küçüğü
gizli kaçamak sevip büyüğe sürekli ilginin yanlış olacağını anlatıyordu
genelde de bu yapılıyor zaten o zaman
büyük kendini ayrıcalıklı hissediyormuş
onun tek farkı önce doğması ikiside 1
bunu idrak ettirmek gerekiyormuş
sağlık ocağına nezaman kayıt yaptırmak gerekiyor hemen mi acaba he birde ben hastaneye gittiğimde duvarda bi yazı vardı sağlık ocağında yapılan bütün aşılar ücretsiz olarak hastanemizde yapılmaktadır diye sağlık ocağına ayrıyeten gitmeye gerek kalmaz.
[ı]genç anne olmak güzel ama şartlar elvermeyince olmuyor işte...herşeyin hayırlısı...okul, iş, evlilik, borç ödemesi yaş uçuyor tabi....önemli olan sağlıklı olmak..inşallah bebişlerimizde sağlıklı olur...hayırlısıyla kucağımıza alırız...[/ı]
ee daha baya küçükmüş canım seninki olsun ne güzel beraber büyürler15 aylık daha doğum da 23 aylık falan olacak
evet 30 yaşına geldiğimde boyum kadar çocuklarım olmuş olcak bu duygu çok güzel annemle benim aramdada 20 yaş var bazen bizi kardeş sanıyorlar yani ilerisi için güzel bi durum tabii ki şimdi zor olacak olsuncesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum arkadaşım
ama ne güsel genç anne olmakta ii bişey aslında
zaten sağlık ocağında yapılan aşıları özellerde ücretsiz yapıyor devlet karşılıyoo yani sadece özel aşılar için para alıyoo ondada baya alıyolarsağlık ocağına nezaman kayıt yaptırmak gerekiyor hemen mi acaba he birde ben hastaneye gittiğimde duvarda bi yazı vardı sağlık ocağında yapılan bütün aşılar ücretsiz olarak hastanemizde yapılmaktadır diye sağlık ocağına ayrıyeten gitmeye gerek kalmaz.
canım msjını yeni gördüm kusura bakma...senin dediğin gibi nasıl yapacaz...kişiye değil toplu olarak diyorsun sanırım dimi...açıklarmısın?:26:
hele torununu kucağına alsın .. kendi gezmek istemeyecekbenim annemde hiç durmaz yazın istanbula sokamıyoruz kadını ama bu yaz oturacak mecburen ben çalışıcam bebek bakıcak bu yaz.
elimizde olsaydı bende 20 yaşımda falan anne olmayı isterdimcesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum arkadaşım
ama ne güsel genç anne olmakta ii bişey aslında
aminnnngenç anne olmak güzel ama şartlar elvermeyince olmuyor işte...herşeyin hayırlısı...okul, iş, evlilik, borç ödemesi yaş uçuyor tabi....önemli olan sağlıklı olmak..inşallah bebişlerimizde sağlıklı olur...hayırlısıyla kucağımıza alırız...
aa evet arina .. sağlık ocağına kayıt yaptırmak
zorunluymuş arkadaşlar ölee diyordu
bende gitmedim henüz :18:
cicilere gelince evet şimdiden başlayalım dedik
yazın doğum du hazırlıktı mevlüttü falan
sanırım kimse uğraşmaz
bi de yazın annem hiç durmaz hep gezer
kışın evde oturuyor örsün bakalım
Allahın izniyle bebekler temmuzda geleceği için önü kış olacak
hazır olsun
arina sen kaç yaşındasın
olsun yavrum geç olsun güç olmasın napalım bende 29 yaşındayım doğurana kadar 30 olacam zaten temmuz doğumluyum tam 30 zumda doğurmuş olacam kısmet böyleymiş napalım
zaten 25 yaşında evlendim okuldu işti falan derken ev aldık ev borcu bekledik sonra da bebiş bizi bir yıl bekletti bugüne nasipmiş.
evet oğlum doğduğunda 17 yaşındaydım 2.ye çok zor karar verdim aslında ama çocuklarımın kardeşlik duygusu bilmesi için istedim 2. yi...
hayırlısıı
sizde geç kalmadınız canım ben erkenciyim
bende iyiyin canım çok şükür ben 2 li testi yaptırdığımda d.bakırdaydım orda özele para vermiyoduk burda ne kadar hiç fikrim yok 3 hafta snr öğrences:)))
sağlık ocağına gidiyosun kyıt yapıyosun sana aşı kartı veriyolar ordan sen takip ediyosun canım acımıyo mincik bi iğne bende korkuyodum ama korkulcak bişey değil
ee daha baya küçükmüş canım seninki olsun ne güzel beraber büyürler
evet 30 yaşına geldiğimde boyum kadar çocuklarım olmuş olcak bu duygu çok güzel annemle benim aramdada 20 yaş var bazen bizi kardeş sanıyorlar yani ilerisi için güzel bi durum tabii ki şimdi zor olacak olsun
zaten sağlık ocağında yapılan aşıları özellerde ücretsiz yapıyor devlet karşılıyoo yani sadece özel aşılar için para alıyoo ondada baya alıyolar
kişiye canım mesela dün sana okuduk ya fazla okuyan fazlasınıda okur okuyamayan 10 tane okur hatim olana kadar devam ederiz
hastanedeki aşılara pek güvenmiyorum kalmış olabiliyo onun için sağlık ocağına hemen gidip kayıt yaptırırsan daha güvenli hem bebeğin aşıları içinde gerekli
hele torununu kucağına alsın .. kendi gezmek istemeyecek
bazıları var torununa evlattan daha düşkün oluyorlar
tabi kendi çocuklarında hayat koşuşturmacası
torunda artık unu eleyip eleği asmış oldukları için sadece
sevgi vermek kalıyor geriye
elimizde olsaydı bende 20 yaşımda falan anne olmayı isterdim
ama bi taraftan insan ne kadar geç evlense o kadar iii diyenlerdenim
aminnnn
zaten sağlık ocağında yapılan aşıları özellerde ücretsiz yapıyor devlet karşılıyoo yani sadece özel aşılar için para alıyoo ondada baya alıyolar
hele torununu kucağına alsın .. kendi gezmek istemeyecek
bazıları var torununa evlattan daha düşkün oluyorlar
tabi kendi çocuklarında hayat koşuşturmacası
torunda artık unu eleyip eleği asmış oldukları için sadece
sevgi vermek kalıyor geriye
elimizde olsaydı bende 20 yaşımda falan anne olmayı isterdim
ama bi taraftan insan ne kadar geç evlense o kadar iii diyenlerdenim
aminnnn