2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

15 aylık daha doğum da 23 aylık falan olacak

Ay maşallah 21 yaşındaymışsın ama ne güzel 2. kez anne olacaksın. Ben geç kaldım ya

olsun yavrum geç olsun güç olmasın napalım bende 29 yaşındayım doğurana kadar 30 olacam zaten temmuz doğumluyum tam 30 zumda doğurmuş olacam kısmet böyleymiş napalım
zaten 25 yaşında evlendim okuldu işti falan derken ev aldık ev borcu bekledik sonra da bebiş bizi bir yıl bekletti bugüne nasipmiş.

Ay maşallah 21 yaşındaymışsın ama ne güzel 2. kez anne olacaksın. Ben geç kaldım ya

zeytin gözlüüüüü 21 yaşında 2. ye anne
41 kere maşallah

evet oğlum doğduğunda 17 yaşındaydım 2.ye çok zor karar verdim aslında ama çocuklarımın kardeşlik duygusu bilmesi için istedim 2. yi...

hayırlısıı

sizde geç kalmadınız canım ben erkenciyim

öyle tabii ki hayırlısı bu zamanmışş

bende iyiyin canım çok şükür ben 2 li testi yaptırdığımda d.bakırdaydım orda özele para vermiyoduk burda ne kadar hiç fikrim yok 3 hafta snr öğrences:)))
sağlık ocağına gidiyosun kyıt yapıyosun sana aşı kartı veriyolar ordan sen takip ediyosun canım acımıyo mincik bi iğne bende korkuyodum ama korkulcak bişey değil

benim annemde hiç durmaz yazın istanbula sokamıyoruz kadını ama bu yaz oturacak mecburen ben çalışıcam bebek bakıcak bu yaz.

cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum arkadaşım
ama ne güsel genç anne olmakta ii bişey aslında

sağlık ocağına nezaman kayıt yaptırmak gerekiyor hemen mi acaba he birde ben hastaneye gittiğimde duvarda bi yazı vardı sağlık ocağında yapılan bütün aşılar ücretsiz olarak hastanemizde yapılmaktadır diye sağlık ocağına ayrıyeten gitmeye gerek kalmaz.

genç anne olmak güzel ama şartlar elvermeyince olmuyor işte...herşeyin hayırlısı...okul, iş, evlilik, borç ödemesi yaş uçuyor tabi....önemli olan sağlıklı olmak..inşallah bebişlerimizde sağlıklı olur...hayırlısıyla kucağımıza alırız...

çok doğru o dengeyi kurmak gerekiyo eşimle konuşurken diyorum ben minişi emzirirken sende iroşu kucağına alırsın diyorum eşimde zaten ben onu kucağımdan indirmem merak etme diyo nasıl olcak bilmiyorum kızım sağolsun hiç bırakmaz beni sütü falan hep birlikte yapıyos kucağımda bi lavaboya gitsem arkamdan kıyameti koparıyo bende sinirleniyorum bağırıyorum bu seferde yüzünü kaptıyo vicdan azabı çekiyom off off:44::44:

hastanedeki aşılara pek güvenmiyorum kalmış olabiliyo onun için sağlık ocağına hemen gidip kayıt yaptırırsan daha güvenli hem bebeğin aşıları içinde gerekli

amin canım inşallah

15 aylık daha doğum da 23 aylık falan olacak
ee daha baya küçükmüş canım seninki olsun ne güzel beraber büyürler
evet 30 yaşına geldiğimde boyum kadar çocuklarım olmuş olcak bu duygu çok güzel annemle benim aramdada 20 yaş var bazen bizi kardeş sanıyorlar yani ilerisi için güzel bi durum tabii ki şimdi zor olacak olsun
zaten sağlık ocağında yapılan aşıları özellerde ücretsiz yapıyor devlet karşılıyoo yani sadece özel aşılar için para alıyoo ondada baya alıyolar

canım msjını yeni gördüm kusura bakma...senin dediğin gibi nasıl yapacaz...kişiye değil toplu olarak diyorsun sanırım dimi...açıklarmısın?:26:

kişiye canım mesela dün sana okuduk ya fazla okuyan fazlasınıda okur okuyamayan 10 tane okur hatim olana kadar devam ederiz

benim annemde hiç durmaz yazın istanbula sokamıyoruz kadını ama bu yaz oturacak mecburen ben çalışıcam bebek bakıcak bu yaz.
hele torununu kucağına alsın .. kendi gezmek istemeyecek
bazıları var torununa evlattan daha düşkün oluyorlar
tabi kendi çocuklarında hayat koşuşturmacası
torunda artık unu eleyip eleği asmış oldukları için sadece
sevgi vermek kalıyor geriye

elimizde olsaydı bende 20 yaşımda falan anne olmayı isterdim
ama bi taraftan insan ne kadar geç evlense o kadar iii diyenlerdenim

aminnnn

Pazartesi halledeyim bari ben şu kayıt işini, sağol canım.

arina sen kaç yaşındasın

27 yaşındayım canımcım.

Orası öyle canım. Bende 25 yaşında evlendim. 1. yılımızda hamile kaldım, süpriz oldu. Boş gebelikmiş. O öyle sonlandı. Şimdi de 27 yaşındayım, bakalım Allah nasip ederse bebişim doğacak, 31 Temmuz'da da ben 28 yaşıma gireceğim

Ay ne güzel, valla aslında erken anne olmak isterdim. Ne güzel arkadaş gibi olacaksınız

Tamam tatlım sağol. Pazartesi halledeyim ben

tamam canım..senin dediğinde süpermiş...ben öyle hatim olduğunu bilmiyordum...öyle yapalım...
herkes ne kadar okuduysa söylesin yazayım bende olurmu?

hastanedeki aşılara pek güvenmiyorum kalmış olabiliyo onun için sağlık ocağına hemen gidip kayıt yaptırırsan daha güvenli hem bebeğin aşıları içinde gerekli

bende sağlık ocağı için öle düşünüyorum canım yaa acaba kalmış olabilir mi falan diyee oğlumdada hiç götürüp yaptrmamışım bundada öyle olcak galiba:78:

ben hep 25 yaşında anne olmak istemiştim ölede oldu tam 25 yaşında iremsu yu kucağıma aldım

zaten sağlık ocağında yapılan aşıları özellerde ücretsiz yapıyor devlet karşılıyoo yani sadece özel aşılar için para alıyoo ondada baya alıyolar

Nasıl yani. Mesela ben özel hastaneye gidiyorum. Orada da bu aşıları ücretsiz yapıyorlar mı? Ben yarın gidince bir sorayım bakalım. Eğer ücretliyse giderim sağlık ocağına. Bunda da kazık yemeyeyim değil mi

ben hep 25 yaşında anne olmak istemiştim ölede oldu tam 25 yaşında iremsu yu kucağıma aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…