- 2 Eylül 2007
- 4.084
- 4
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende ekzama var elecom diye bi damla kullanıyorum içinde az miktardada olsa içinde kortizon var.hamilelikle birlikte tekrardan nüks etti. hatta alnımada gelmeye başladı acaba bu damlayı kullansam bi zararı olur mu kızlar
kizlar bende 2 saat icinde gidicem doktora cok heyecanliyim.... cok korkuyorum, lütfen dua edin, belimmm cok agriyor harekette edemiyorum, bel fitiginndanmi hamileliktenmi, yoksa ikisi birdenmi bilemiyorum tek bildigim doktora nasil gidecegim, kimsede yok birlikte gidecek.... du edin kizlar olurmu ((( suan cok ihtiyaim var
günaydin canim, keske doktoruna sorabilsen, cünkü ben sahsen o ilackarin ne ise yaradigini bilmiyorum :)) sakincali birsey olurmu olmazmi en iyyisi doktora danismak
Allah yardımcın olsun canım.valla ben de yalnız gidiyorum ve yalnız gitmeyide tercih ediyorum neden bilmiyorum annem dedi benide çağır ama çağırmadım eşimde demişti.nedense kimseyi yanımda istemiyorum hatta doğumu bile yaptıktan sonra millete haber vermeyi düşünüyorum.yıksa ben delirdim mi:78:
kizlar bende 2 saat icinde gidicem doktora cok heyecanliyim.... cok korkuyorum, lütfen dua edin, belimmm cok agriyor harekette edemiyorum, bel fitiginndanmi hamileliktenmi, yoksa ikisi birdenmi bilemiyorum tek bildigim doktora nasil gidecegim, kimsede yok birlikte gidecek.... du edin kizlar olurmu ((( suan cok ihtiyaim var
sabah dr gittim kalbi belli belirsiz atıyordu henüz çok küççük olduğundan fazla belli olmuyodu daha 2 milimmiş.bi kaçta tahlil istedi.ilomu tansiyonumu aldılar.akşamları süt iç, dışardan süt ve yoğurt alma (açık)meyve haftada 2 kere balık,bide bnm sadece sabahları bulantım oluyor o da az bişey bi hap verdi ama almıycam o kadar rahatsız edici değil bulantılarım.bende çok sinir oluyor dedim.burada arkadaşın dediği gibi o hormonun adı neydi işte sinir yaparmış normalmiş.temizlik yapayım mı dedim oda fazla abartmadan yapabilirsin dedi.ufak tefek yapayım bari.
işte böyle kızlaar :)
melike ecesu 8ekim dediğin bebişin yerleştiği gün mü bnmde 9 ekim :)
ya ben ne unutkan biriyim y doktora soracaktım ne kadarlık diye gerçi söylemişti unuttum.netten baktığıma göre 6+4
kızlar bende ekzama var elecom diye bi damla kullanıyorum içinde az miktardada olsa içinde kortizon var.hamilelikle birlikte tekrardan nüks etti. hatta alnımada gelmeye başladı acaba bu damlayı kullansam bi zararı olur mu kızlar
geçmiş olsun doktora sormadan sakın ilaç kullanma derim ben ne olur ne olmaz:94: İnşallah çabucak atlatırsın
bazı hamilelerse kıskançlık duygusu açığa çıkıyomuş öyle bişey mi acaba cnm
selam kızlar öncelikle hepinize hayırlı olsun bebişleriniz.... benim SAT 8 ekimdi...o na göre 4+5 günlük hamileyim bu akşam doktora gideceğim....internette hesaplamaya göre temmuz 15 gibi doğum görünüyo nasipse..ben temmuz annesimi olucam yanlış topiğe girmedim değilmi...
sabah dr gittim kalbi belli belirsiz atıyordu henüz çok küççük olduğundan fazla belli olmuyodu daha 2 milimmiş.bi kaçta tahlil istedi.ilomu tansiyonumu aldılar.akşamları süt iç, dışardan süt ve yoğurt alma (açık)meyve haftada 2 kere balık,bide bnm sadece sabahları bulantım oluyor o da az bişey bi hap verdi ama almıycam o kadar rahatsız edici değil bulantılarım.bende çok sinir oluyor dedim.burada arkadaşın dediği gibi o hormonun adı neydi işte sinir yaparmış normalmiş.temizlik yapayım mı dedim oda fazla abartmadan yapabilirsin dedi.ufak tefek yapayım bari.
ya ben ne unutkan biriyim y doktora soracaktım ne kadarlık diye gerçi söylemişti unuttum.netten baktığıma göre 6+4
canım işte önemli olan aslında ne zaman döllenme oldugu ama napalım doktorlarda ilk adet gününü almıcaklarmı sanki bende 8 ekim 4+5 görünüyo ama dün doktor cok küçük daha demişti cıkan degere göre bakalım hakkımızda hayırlısı canım anca ne kadarlık oldugunu bebegi görmeye gittigimizde ögreniriz inşallah rabbim korusun hepimizi bebişlerimiziii
gittim canım kesemizi gördük Rabbime binlerce kez şükürler olsun bana doktorum kesenin içinde yıldız gibi parlayarak yanıp sönen şeyin kalp atışı olduğunu söyledi ama şuan daha erken sesini duyamayız dedi..gördüm kalp atışını ama sesini duymadım sizde kalp atışınız gördünüz mü?????doktora gittin mi kese göründü mü ben cumartesi günü yani 5+1 iken karından yapılan ultrasoundla gördüm çok şükür kesemizi bayramdan sonra Allah izin verirse 7+1 olacağım gün kalp atışını duymak için çağırdı doktor
çok sevindim canım sonuna kadar hep mutlu haberlerini duyarsın inşallah.ben de bugün gittim keseyi gçrmeye kızlar gördüm sükür bayram sonu da kalp atısını duy
maya gitcez insallah :=)
çok tebrik ederim,sağlıklı bir 9 ay diliyorum....slm kızlarrrr rabbim nasipederse bende temmuz annesi olucam günüm 8 kasımdı 8 ekimde adetin ilk günü çok şükür hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh
bende bugün gittim kızlar çok şükür kesesini gördüm bayramdan sonrada kalp atışını görmeye gidicem inş 5 6 tane test istedi..bu hafta onları yaptırıcam hayırlısı artık..
ne yalan söylüyim korkarak gittim hatta ilk başta doktor bakarken yok mu bile dedim ama neyse ki korkularım sevince dönüştü rabbim sizlerle birlikte tüm isteyenlere tattırsın bu duyguyu inş.
canım doktoruna danışmadan sakın hiçbir şey kullanma..hele ki kortizonlu ilaçları..Allah muhafaza diyeyim...kızlar bende ekzama var elecom diye bi damla kullanıyorum içinde az miktardada olsa içinde kortizon var.hamilelikle birlikte tekrardan nüks etti. hatta alnımada gelmeye başladı acaba bu damlayı kullansam bi zararı olur mu kızlar
canım güzel haberlerle dönersin inşallah,dualarımız seninle...bel ağrısı hamilelikte oluyor bende de ara ara oluyor ama senin ki kadar şiddetli değil canım..bunu mutlaka doktorunla konuşmalısın...kizlar bende 2 saat icinde gidicem doktora cok heyecanliyim.... cok korkuyorum, lütfen dua edin, belimmm cok agriyor harekette edemiyorum, bel fitiginndanmi hamileliktenmi, yoksa ikisi birdenmi bilemiyorum tek bildigim doktora nasil gidecegim, kimsede yok birlikte gidecek.... du edin kizlar olurmu ((( suan cok ihtiyaim var
41 kere maşallah canım bir dahaki kontrolünde daha iyi duyarsın... bende dün duyamadım,doktorum bak yanıp sönen parlak şey kalbi dedi ama sesi için biraz daha erken,kalbi yeni atmaya başlamış dedi...sabah dr gittim kalbi belli belirsiz atıyordu henüz çok küççük olduğundan fazla belli olmuyodu daha 2 milimmiş.bi kaçta tahlil istedi.ilomu tansiyonumu aldılar.akşamları süt iç, dışardan süt ve yoğurt alma (açık)meyve haftada 2 kere balık,bide bnm sadece sabahları bulantım oluyor o da az bişey bi hap verdi ama almıycam o kadar rahatsız edici değil bulantılarım.bende çok sinir oluyor dedim.burada arkadaşın dediği gibi o hormonun adı neydi işte sinir yaparmış normalmiş.temizlik yapayım mı dedim oda fazla abartmadan yapabilirsin dedi.ufak tefek yapayım bari.
selam kızlar öncelikle hepinize hayırlı olsun bebişleriniz.... benim SAT 8 ekimdi...o na göre 4+5 günlük hamileyim bu akşam doktora gideceğim....internette hesaplamaya göre temmuz 15 gibi doğum görünüyo nasipse..ben temmuz annesimi olucam yanlış topiğe girmedim değilmi...