2011 Temmuz Anneleri Kaç Kilo Aldık?

Yok canım, bence kötü değil.

Bu arada cinsiyetiniz belli oldu mu?

Arinacim cevap yazamadim,annemi yarin gonderecegiz telaseliyiz biraz
Bizim cinsiyetimiz halen belli olmadi.15 martta randevumuz var, cinsiyet icin.
Burda sistem baya farkli 5 aydan once soylemiyorlar.Gcen gun ultrasonumuz vardi o adar israr ettim daha erken dediler.Hatta cinsiyet tahminini radyoloji uzmani yapiyormus.
15 marta az kaldi gelir gelmez yazacagim sizlere insallah
Opuyorum

Allah kavuştursun canım tekrardan

Az kalmış neyseki canım. İnşallah kalbinde yatan neyse o olur. Herşeyden önce sağlıklı olması tabii.

slm kızlar 22.haftadayım 66.70 oldum maşallah diyorum kendime:)) ve hemen acıkıyorum surekli yeme ihtiyacım var:))

20+0 bugün 71 kg olmuşum 5 kg aldım yani çok hızlı kilo alıyorum ben yaa

20+0 da 74.7 yi gördüm sabah
şuana kadar 2.5 kg almş bulunuorum

bende 18+3 oldum 56 ile başladığım gebelikte 50 kilo oldum.....
3 aydır su bile içemiyorum....
çok şükür oğluşum çok iyi...

bende 18+3 oldum 56 ile başladığım gebelikte 50 kilo oldum.....
3 aydır su bile içemiyorum....
çok şükür oğluşum çok iyi...

Umarım en kısa zamanda atlatırsınız mide bulantınızı.
İnsan bebeği beslenemiyor diye üzülüyor ama onlar sağlıklıdır inş.
Ben de bir damla suya hasret kalmıştım, şükür şimdi daha iyiyim.

zehra bacım sok sok sok bu 4 hafta byunca 3.5 kişlo almısım ama ayagımda koca cizmeler vardı pek güvenemedim o ölcğme
yine de 62.5 bacım yazarsın ellerine saglık

zehra bacım sok sok sok bu 4 hafta byunca 3.5 kişlo almısım ama ayagımda koca cizmeler vardı pek güvenemedim o ölcğme
yine de 62.5 bacım yazarsın ellerine saglık

o çizmeler 1 kilo fazlagösteriyor canım,bence 61,5 yazdır.kilon çok iyi ya ben ne yapıyorum Allahım her gün bir kilo alıyorum resmen.

o çizmeler 1 kilo fazlagösteriyor canım,bence 61,5 yazdır.kilon çok iyi ya ben ne yapıyorum Allahım her gün bir kilo alıyorum resmen.

:)))) evwt canım ya bende aynıyım sanki hergün tartılıyorum 19+3 deyim tam tamına 6 kilo almış bulunmaktayım:18::18: ne yapacaz biz böyle gerçi bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi fasa fiso

Ben 2010 temmuz annesi olarak size tavsiyem kiloya dikkat benim gibi 21 kilo almayın.Ben de 5 aylık olana kadar 6 kilo almıştım ama gerisi sonra geldi.Kilolar çabuk da gitmiyor hala vermem gereken 6 kilo var.

20+1'deyiz ve 53 kilo oldum
hatta duruma göre gün içerisinde 53 küsürleri de görüyorum =)

kilo alımı bu haftalar baya hızlandı, zaten herkes 5.aydan sonra hızlanır diyodu, haklılarmış =))
havalar ısınsın da bol bol yürüyüş yaparız kızlar, hem doğumu da kolaylaştırıyormuş yürüyüş...

Son düzenleme:
:)))) evwt canım ya bende aynıyım sanki hergün tartılıyorum 19+3 deyim tam tamına 6 kilo almış bulunmaktayım:18::18: ne yapacaz biz böyle gerçi bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi fasa fiso

bende 6 kilo aldım yaaa(((

Kilo tablosuna bakıyorum maşallah herkes iyi gidiyor bence.
Benimde temmuzda doğumum hayırlısı... Çok şükür bende iyiyim ki ikiz gebellik yaşadığım halde.
tbrkler arakadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…