Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
61 ile başladığım yolculuğuma 4 kilo alarak 21+4 de 65 ile devam ediyorum..yediklerime dikkat etmeye başladım 3 haftadır bu kilodayım ama içimde bi kurt var sanki.. bahar gelsin yürürüm umudundayım..
kızlar bende toplam 7 kg almış bulunuyorum 73 kg oldum ve sonumu düşünemiyorum çok hızlı kg alıyorum yediklerime dikkat ettiğim halde bide dikkat etmesem nolucak acaba
canim bebegin saglikliysa hic uzulme bizde durdurmak icin ugrasiyoruz ama nerdeen her hafta aliyorum 20. haftaya 72 yazabilirsin net 7 kilo aldik baslayali napicaz bilmiyorm takildi kilolar pesime birkamiyo beni dokdorum cok kizacak
bende 22 de 66 kg yim 58 ile başlamıştım..8 kg almışım.. ama 20 de 65 dim 22 de 66 son haftalarda çok almamışım.. ben kilomu dert etmiyorum hiç çünkü benim bulantım kusmam olmadı hiç ben durmadan yedim yedim yedim..
bende 22 de 66 kg yim 58 ile başlamıştım..8 kg almışım.. ama 20 de 65 dim 22 de 66 son haftalarda çok almamışım.. ben kilomu dert etmiyorum hiç çünkü benim bulantım kusmam olmadı hiç ben durmadan yedim yedim yedim..