2011 Temmuz Anneleri Kaç Kilo Aldık?

zazez....canım uzun zamandır tartılmıyordum ama bu sabah bi tartılayım dedim 55.0 kilo çıktım canım..18+5 itibariyle.....:KK53::KK49::nazar:

bende 50 kilo ile hamile kaldım ve 16+3 te şuan itibariyle hala 50 kiloyum
ama bu haftadan sonra asıl klolar başlıyormuş :)
canımız sağolsun herşeye değerr

kızlar dun dr.randevum vardı 60 ile basladım 66 kilo olmusum doktorcuk kızdı biraz:KK53:

zazez beni de listeye eklermisin canım. 72 kilo ile başladım şuan 18+2 74 kiloyum :KK71::KK71::KK71:

kızlar sabah kalkıp aç karna tartıldığımız kilolarımızı mı yazıyoruz,benim yemeklerden sonra epey farkediyor da

herkese selamlar
3 haftadir annem yanimda, en son 59.7 kg idim.Bugun 61 lere dayanmisim.Toplamda 3 kilo.
Baya hizli gidiyorum degil mi?

21+3 olduk ve ben 50 kilo başladığım bu serüvene 54.5 olarak devam ediyorum.
19. haftadan itibaren hızlı alınıyor diye biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim.
Sinirlerim bozuldu tamam her aya bir kilo deniliyor ama benim yeme de aşırıya kaçtığım bişey yok dön dolaş aynı şeyleri yiyorum gibi geliyor. Hep bebeğe yarasın düşüncesi ile kaçamak yaptığım da yok. Valla benim bu hızlı kilo artşından gözüm korkmadı desem yalan olur. Eşim de kızıyor bana. Gereksiz yere strese giriyorsun. Kilon gayet normal, bebek sağlıklı, herşey yolunda gidiyor dert mi arıyorsun kendine diye.
Haklı aslında ama koca göbeğimden başka bişey göremiyorum ben ve hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum. Tabii göbüşün fermuarı kapatmama izin vermediği kıyafetleri saymazsak :) Nerede bu kilolar bir anlasam. Yazdıkça da yazmışım hay Allah. Kafasını ütülemediğim kimse kalmadı ya :KK70:

Gebe kalmadan önce yaklaşık 58-59 kiloydum, ben de tam aksine mide rahatsızlığımdan dolayı ve genelde çıkardığımdan dolayı şuan 54 kiloyum ve pek kilo almıyorum.
Ama şükür bebeğin kilosu ve gelişimi gayet iyi.

merhaba kizlar bende 20+0 da 85,2 ciktim :KK43: bende bu son iki haftada cok hizli kilo aldim, ama benim sikintim kabizlik.... haftada bir tuvalete cikiyorum o yüzden malesef ne yesem kaliyor, o yüzden dahada cok kilo alicam gibi gözüküyor, son 1 aydir yürüyüslerede ara verdim, havalar o kadar sogukki, kalin giyinip ciksam bile yüzüm donuyor resmen....
zaten yüksek kiloyla hamile kaldim moralim cokk bozuk, gerci görenler hala hamile olduguma inanmiyor ee nede olsa öncedende tombistim, karnimda cok cikmadi ama yinede hamis ayimi söyleyince baya sasiriyorlar hani bebek nerde diyorlar... bebegimin gelisimde gayet iyiymis... ama kiloyu takiyorum kafama iste.....

merhaba bende kısmetse temmuzda bir erkek bebek dünyaya getircem inşallah. benimde kilo sorunumvar gibi ben 64 ile başladım benim hesabıma göre 21+ 1 ultrasona göre 22+1 deyim ve şuan kilom 70 oldu. daha ileride halimi düşünemiyorum:) :KK43:

X