temmuz anneri konusunu yeni gördüm çok sevindim :) ben de yarın 24. haftaya giriyorum 67 ile başladım şuanda 72 yim. yani 5 ayda 5 kilo aldım. ama iştahım o kadar yerindeki (maşallah diyeyim ) hiç mide bulantısı yaşamadım. ilk günden beri yiyorum da yiyorum. bebeğim 23+1 de 600 gram olmuş doktorum sağlıklı dedi. acaba fikri olan var mı 80 i geçer miyim doğum olana kadar???
ben 64 ile hamile kaldım ilk aylarda 4 kilo verdim bugün tartıldıgımda eski kiloma dönmüşüm yani su an hamile kaldıgım kilodayım bundan sonra herlade kilo almaya baslarım.. su an 20 haftalık hamileyim
süper yaaaa, ben kilo vermeyi birak, hzli kilo alan biriyim dikkat ettigim halde 6-7 kilo aldim suanda 24 haftalik haileyim, dikkat etmesem heralde daha cok alirdim..... bu dikkaat etmis halim yanii:26::26:
kızlar aşağıdaki siteden gebelik kilonuzun hangi aralıklarda olması gerektiğini öğrenebilirsiniz.
Pregnancy weight gain by week-Pregnant Weight gain chart - Kidspot Australia
"pounds"yazan yeri kg olarak ; inches yazan yeri metre olarak değiştirin. ve "find" yazan yere tıklayın hepsi bu........
kızlar aşağıdaki siteden gebelik kilonuzun hangi aralıklarda olması gerektiğini öğrenebilirsiniz.
Pregnancy weight gain by week-Pregnant Weight gain chart - Kidspot Australia
"pounds"yazan yeri kg olarak ; inches yazan yeri metre olarak değiştirin. ve "find" yazan yere tıklayın hepsi bu........
bu süpermiş canım sağolbende çok mu aldım az mı diye endişe duyuyodum. şuan olması gereken ortalamadayım azcık altında olaydım ya
çok sağol valla moral oldu fazlayım diye üzülüyodum haftama göre tam kilomdayım