2011 Temmuz Anneleri Kaç Kilo Aldık?

temmuz anneri konusunu yeni gördüm çok sevindim :) ben de yarın 24. haftaya giriyorum 67 ile başladım şuanda 72 yim. yani 5 ayda 5 kilo aldım. ama iştahım o kadar yerindeki (maşallah diyeyim ) hiç mide bulantısı yaşamadım. ilk günden beri yiyorum da yiyorum. bebeğim 23+1 de 600 gram olmuş doktorum sağlıklı dedi. acaba fikri olan var mı 80 i geçer miyim doğum olana kadar???

ben 2010 20 temmuz annesiyim.bal kaymak bir oğluşum var..

Allah sizede sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş..

çok kilo almamaya çalışın kızlar.çünkü doğum yaptıktan sonra bunalıma sokuyor..mesala ben:))

62 hamile kaldım 85 doğuma gittim.oğlum şimdi 8 aylık 68 indim.

23 kilo yani dile kolay bana zor..17 kilo gitti kaldı 8..

şimdi düşünüyorum nasılda hamleliğimin arkasına sığınıp hobiri yemişim.siz bu hatayı yapmayın..

bebeğinize yarayan şeyleri yiyin..

Allah yardımcınız olsun...

23+4 üm 60 ile başladım suan 68 kiloyum ve yemege devam ediyorum utanmadan sıkılmadan

Ben 2010 temmuz annesi ve 21 kilo almış biri olarak söyleyebilirim canım ama malesef büyük ihtimal 80i geçersin.Ben 62 ile başlayıp 83 ile doğuma girdim.Şu an 67 kiloyum ama en az 10 kilo vermem lazım ideal kiloma ulaşmak için.Hatta son aylar ayda 4-5 kilo alınıyor ki senin daha 16 haftan var.Çok dikkat edersen sadece sağlıklı şeyler yersen belki 80 ile girersin doğuma.Doğumdan sonra da süt olsun diye yiyiyorsun çünkü.Sen yine de dikkat et.Sağlıklı doğumlar.

22nci haftamızda 61,5 geldik.55le başlamıştım,boyuma göre biraz fazla aldım sanırım,6,5 kilo,kızartmadan,tatlıdan ve hamur işinden uzak durmam lazım.aslında çok çabuk doyuyorum,şişiyorum hemen,tıkanıyorum ama çok tatlı çekiyor canım,ben de yiyorum offya

selam kızlar bende bugün 21+5 deyim ve 60 kiloya ulaştım. yani 5 ayda 8 kilo
zehracım 22. haftaya ekleyebilirsin tatlım duygu arkadaşın 60 kilo olmuş çekinmeden yaz:18:

kızlar dun doktordaydım...53 kılo ıle hamıle kaldım tartı 59 kıloyu gosterdı 21+6 haftalıgım sızde kotumu gıdıyo

ben 64 ile hamile kaldım ilk aylarda 4 kilo verdim bugün tartıldıgımda eski kiloma dönmüşüm yani su an hamile kaldıgım kilodayım bundan sonra herlade kilo almaya baslarım.. su an 20 haftalık hamileyim

Son düzenleme:

süper yaaaa, ben kilo vermeyi birak, hzli kilo alan biriyim dikkat ettigim halde 6-7 kilo aldim suanda 24 haftalik haileyim, dikkat etmesem heralde daha cok alirdim..... bu dikkaat etmis halim yanii :26::26:

süper yaaaa, ben kilo vermeyi birak, hzli kilo alan biriyim dikkat ettigim halde 6-7 kilo aldim suanda 24 haftalik haileyim, dikkat etmesem heralde daha cok alirdim..... bu dikkaat etmis halim yanii :26::26:

ya bu kadar dert etmeye gerek yok bence ben ilk hamileligimdede 21 kilo aldım ama dogumdan sonra 1 senede kiloma döndüm diyet spor yapmadan vücut kendi kendine toparlandı o yüzden kafaya takmaya gerek yok... hersey normale döner :)

bu süpermiş canım sağol bende çok mu aldım az mı diye endişe duyuyodum. şuan olması gereken ortalamadayım azcık altında olaydım ya

bende yaptım ama kilo olarak 4 5 kilo eksik haftama göre :S 68.56 kg olmam lazım mıs ama ben 64 kiloyum

merhaba kızlar

ben hamile kaldığımda 59 kiloydum bir ara 57 ye düştüm
şimdi 20+5 de 59-60 arasında gidip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…