2011 Temmuz Anneleri Kaç Kilo Aldık?

Dün akşam yatarken tartıldım; 58 çıktım

Bundan sonra haftada 450 gr. alabilirmişiz kızlar.

Dün akşam yatarken tartıldım; 58 çıktım

Bundan sonra haftada 450 gr. alabilirmişiz kızlar.

evet canım gebelik haftasında yazıyor dimi ama sevindim doğumda sanırım nerdeyse yarısı gidiyor:)) o yuzden takmayalım artık canlar

19+4'üm. 50 kilo ile başlamıştım şimdi 53'üm. Göbekten başka bişey yok. Hala eski kıyafetlerimi giyiyorum ve 36 bedenim. Bu 3 kilo nerede diye düşününce çok geliyor bana ama kilo takibine bakınca ve dr.'umunda dediği üzere iyi gidiyorum..

bizde şuan 17+4'deyiz.
ben de hamile kalmadan 48'dim, şuan 51'im.

2gün arkandayım,benim 17+2,ama sen zaten zayıfmışsın.ben70 le başladım tosun gibiydim,sonra mide bulantısı filan derken 60 oldum.şimdi 62 ye çıkmışım.gidişatımız iyi görünüyo. fit anne olucaz

merhaba kızlar... ben de 67 ile başlamıştım hamileliğe.. 16+3 de tartıldım en son. doktorumun tartısını takip ediyorum.70.2 çıktım.. benim tartım daha az gösteriyo.. bakalım 3 hafta sonra yine gidicem ne olmuşum acaba?

17+6 yim 4 kilo aldim.az önce bi arkadasla konustum cok almissin ben 20. haftaya kadar 1,5 kilo almistim dedi.simdiye kadar normal diye düsünüyodum.ama simdi kafam karisti biraz acikcasi.sizce cok mu almisim ya?

17+6 yim 4 kilo aldim.az önce bi arkadasla konustum cok almissin ben 20. haftaya kadar 1,5 kilo almistim dedi.simdiye kadar normal diye düsünüyodum.ama simdi kafam karisti biraz acikcasi.sizce cok mu almisim ya?

yok canim, 4 ayda 4 kilo cok degil, bencee, benim bi arkadasim 18. haftasinda toplam 15 kilo almisti :)))) buna göre normal oldugunu düsünebilirsin canim :))))

ya cidden, hani son aylarda kac kilo aliniyorki, cogu son ayda cok kilo almadigini söylüyor, hatta son aylarda cok mide yanmasi oldugu icin yemek fazla yenilmiyormus.... herkescikler farkli sanirim

Valla canim benim arastirmalarima göre ilk üc ay en fazla iki kilo.hic almamak optimal ama iki kiloya kadar ok.2. üc ay haftada 300- 400 gram.son üc ay haftada 500 gram.yani bu hesaba göre ilk üc ay 2 kilo,ikinci üc ay 3,600 gram (en iyi ihtimal), son üc ay 6 kilo.toplam 11kilo 600 gram.
ne kadar dogru bilemem.bide dogum gec olursa iste bi kac kilo daha.bundan fazlasida anneye yag

canim, bi sekilde vücut zaten yag depolayacakmis, emzirme dnemindede o yag deposonundan yakicaz :))) yani öylede böylede kilo almamiz kacinilmaz, insallah en az sekilde kilo almayi becerebiliriz

kızlar bu sabah 18+0 da 74 kilo çıktım yani şuana kadar toplamda 1.8 kg almışım
inş. en fazla bu şekilde devam eder.

Ben de dün aç karnına tartıldım. Yani 18+5'de; 57,2 çıktım :26:

bende sanırsam çaktırmadan kilo aldım bu hafta 2-3 hafta önce giyidiğim montumun ön düğmeleri kapanmıyo...yani aşırı bi fark yok gibi tartıd ama demekki beden olarak değişiyoruz malesef..:18::18:

ben 1 kilo vermişim 47 iken 46 oldum ama yinede göbek şişiyor galiba. önceden pantolonlarımın beli geniş gelirken artık tam oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…