2011 Şubat Anneleri

ben gece içiyorum koca bi bardak bi de sabah aklıma gelirse gyno ferro sanol kullanan varmı kızlar

Mavi yoğurt ye cnm o zaman ya da ayran iç içebilirsen.

Ben ilk iki ay çok iyi süt içiyordum,3.ayda çok azalttım.
Ama çokkk yoğurt yiyorum,ayran içiyorum

canım bende içemiyorum süt, şu iki gündür 1 çay fincanı içiyorum ama işe gelirken nasıl midem bulanıyor anlatamam sütü hiç sevmezdim ama bebişim için içeyim diyorum yinede olmuyor:sinifsinif:

kızlar yaa bende kıllanma sorunu var..Aranızda bunu yaşayan oldu mu? göbek deliğimin etrafı hiç olmadığı kadar kıllandı.Bacak kıllarım çok çabuk uzuyor,kaşlarım çok çabuk çıkıyor.Birde sakallarım uzamaya başladı :) ayy resmen mutasyona uğradım... Eşim bazen dalga geçiyor traş makinamı ödünç verebilirim hayatım diye

Bende ilk zamanlar süt içmeye çalıştım ama normalde de süt seven bir insan olmadığım için iki kat itici geldi bana.Doktorumun tavsiyesi üzerine bende yoğurt,ayran ve penir ile bu açığı kapatıyorum.Zaten peynir ve yoğurt çok severim.Annem peynir canavarı derdi bana.Süt yerine onlarla besleniyorum.

Aynen bende zaten yıllardır bu sorunla uğraşıyordum şimdi katlandı ((

Sütü içemeyen arkadaşlar nesguik'le karıştırıp için.Bende sizin gibi içemiyordum sütü çok seven biri olarak ama,artık geceleri ve sabahları içmeye çalışıyorum.Karıştırıp içtiğinizde koku falan kalmıyor denemenizi tavsiye ederim.

Ben öncedende sütü hiçç sevmezdim hamilelikle bu sevmeme durumum daha çok arttı ayran içiyorum ben bolca doktoruma sordum ayranla sütün değeri aynı kendini hiç strese sokma süt içemiyorum diye dedi....

bütün içecekler bana bulantı yapıyor ama işte bi su var şükür bol bol su içiyorum mafoldumben

benimde bir tek göbek çevremdekiler uzadı ve koyulaştı gibi geliyor diğerlerinde bi artış yok beni,de rahatsız etmeye başladı açıkcası.

Kızlar sizde varis belirtisi oluşmaya başladımı bende sanki hafiften başladı gibi.Ne yapıcaz bunlar için annem yürümen gerekli diyor ama bu sıcakta nasıl yürüycem bilmiyorum (

kızlar ben bebegimin hareketlerini hissetmeye başladım galiba daha önce olmayan kıpırtılar hissediyorum çok garip :)))) acaba bebegin hıçkırıklarımı hareketlerimi :)) sanki tişört ün içinde karınca geziyor sanıyorum açıp bakıyorum hemen

Kızlar sizde varis belirtisi oluşmaya başladımı bende sanki hafiften başladı gibi.Ne yapıcaz bunlar için annem yürümen gerekli diyor ama bu sıcakta nasıl yürüycem bilmiyorum (

çağlayancım annen doğru söylemiş varis cok oturan kişilerde birde cok ayakta kalanlarda olur eger zamn ulabiliorsan ofiste bile ara ara dolaş cnm birde varis çorapları var hamilelikte kullanılıormu bilmiorm ama araştır istersen dahada artmadan

Ay çok hoşsun karınca ha :)))))))

Ofiste fırsat buldukça gezinmeye çalışıyorum ama,her taraf sıcak olunca pekte yerimden kalkmak istemiyorum açıkçası,varis çoraplarını duydum ama dr.sormam gerek dimi.Gerçi sadece belirti şeklinde tam olan birşey yok çok hafif bir kaç yerde mavi çizgi var küçük (

benimde göbeğimdeki kıllar uzamış geçen farkettimalsanaalsanasmilemafoldumben

Biz çin takvimine göre planlamadık ama çin takvimine göre erkekti.. Diğer yan aylarda kızdı. Yani tek ay erkekti we benim bebeğim erkek :) Ben de tuttu bakalım sende ne olacak:)

aslında benimki hem tutabilir hemde tutmayabilir
yumurtlama günüm okadar ters bir zamana geldiki 31 mayıs ise erkek 1 haziran ise kız olacak
onun için daha bir heyecanlıyımdelikafadulden

cnm erkek ismi olarak doruk ismi cok güzel benimde oğlum olursa bu ismi düşünüyoruz:)

bende hemen hamile kalınca erkekse doruk olsunmu dedim eşime
kabul etmedi yaaaaa begenmemiş pehbilmiyorumkismile

şimdi ekin düşünüyorum ama kızımın adı eylül oldugu için daga gecerlermiki eylül ekim diye:1closedeyes:

ay sorma bendede öyle bir gaz problemi varki 3-4 gündür bazen patlayacağım sanıyorum.özellikle akşam yemeklerinden sonra yatana kadar mahvediyor benibilmiyorumkismile

benimde zaten göbüşüm vardı şimdi 14. haftadayız maaşallah 5 aylık gibi duruyor göbüşüm.hatta biraz yemeği fazla kaçırırsam 7-8 aylık diye bile yutturabilrim kaydirigubbakcemile3

offf birde beni görseniz şuan en az 8 aylık gibi duuryorum yaaa
2 haftadır yemek yemeye başladığımdan beri en az 3 kg almışımdır tartıda yokki burdaeyvahedigeldismile

Ben sola yatıyorum alışmışım ,ama son günlerde karnım acıyor.Meğerse bebek solumdaymış ondan olsa gerek

mısracım sana dün antalyada dr ismi sormustum ama sanırım okumadın
ben hala yüzüstü sağa sola her tarafa dogru yatabiliyorum:)

kızlar nolur yiyecek konusmayın belki bulamayanlar yapamayanlar olur benim canım istedi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…