kzılar günde kaç ml süt içiyosunuz ben 400 ml içebiliyorum anca iki küçük paket yani daha fazlasını zorlayamıyorum2 bardak kadara denk geliyor herhalde bu miktarda.
Canım yatmada bende problem yaşıyorum hemen yattığım yer uyuşuyomuş gibi geliyo banada.
kzılar günde kaç ml süt içiyosunuz ben 400 ml içebiliyorum anca iki küçük paket yani daha fazlasını zorlayamıyorum2 bardak kadara denk geliyor herhalde bu miktarda.
Canım yatmada bende problem yaşıyorum hemen yattığım yer uyuşuyomuş gibi geliyo banada.
kızlar yaa bende kıllanma sorunu var..Aranızda bunu yaşayan oldu mu? göbek deliğimin etrafı hiç olmadığı kadar kıllandı.Bacak kıllarım çok çabuk uzuyor,kaşlarım çok çabuk çıkıyor.Birde sakallarım uzamaya başladı :) ayy resmen mutasyona uğradım... Eşim bazen dalga geçiyor traş makinamı ödünç verebilirim hayatım diye
kızlar yaa bende kıllanma sorunu var..Aranızda bunu yaşayan oldu mu? göbek deliğimin etrafı hiç olmadığı kadar kıllandı.Bacak kıllarım çok çabuk uzuyor,kaşlarım çok çabuk çıkıyor.Birde sakallarım uzamaya başladı :) ayy resmen mutasyona uğradım... Eşim bazen dalga geçiyor traş makinamı ödünç verebilirim hayatım diye
Kızlar sizde varis belirtisi oluşmaya başladımı bende sanki hafiften başladı gibi.Ne yapıcaz bunlar için annem yürümen gerekli diyor ama bu sıcakta nasıl yürüycem bilmiyorum(
kızlar ben bebegimin hareketlerini hissetmeye başladım galiba daha önce olmayan kıpırtılar hissediyorum çok garip :)))) acaba bebegin hıçkırıklarımı hareketlerimi :)) sanki tişört ün içinde karınca geziyor sanıyorum açıp bakıyorum hemen
çağlayancım annen doğru söylemiş varis cok oturan kişilerde birde cok ayakta kalanlarda olur eger zamn ulabiliorsan ofiste bile ara ara dolaş cnm birde varis çorapları var hamilelikte kullanılıormu bilmiorm ama araştır istersen dahada artmadan
Biz çin takvimine göre planlamadık ama çin takvimine göre erkekti.. Diğer yan aylarda kızdı. Yani tek ay erkekti we benim bebeğim erkek :) Ben de tuttu bakalım sende ne olacak:)
cnm erkek ismi olarak doruk ismi cok güzel benimde oğlum olursa bu ismi düşünüyoruz:)
biz bugün biraz huzursuzuz sahurda eşime yemek hazırlamaya kalktım çok sancım vardı birkaç gündür gaz problrmi yaşıyordum o zannettim ama bi ara yattım bebek tem kasığımdaydı dışardan karnıma bakılınca bile anlaşılıyordu baya aşağıya inmişti sonra ayaklarımı dikledim havaya o korkuyla uyumuşum şimdide ufak ufak sancı giriyo biraz korktum cuma günü kontrolüm var bi an önce gelsede sağ salim haberini alsam çok korkuyorum ben bişe olucak diye ben bu kadar pimpirik biri değildim yaaa((
benimde zaten göbüşüm vardı şimdi 14. haftadayız maaşallah 5 aylık gibi duruyor göbüşüm.hatta biraz yemeği fazla kaçırırsam 7-8 aylık diye bile yutturabilrim kaydirigubbakcemile3
Ben sola yatıyorum alışmışım ,ama son günlerde karnım acıyor.Meğerse bebek solumdaymış ondan olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?