• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız yükselmesine betanın

Tutunamamış dendi pcos olduğumu öğrendim bide ama pazartesi tekrar gidicem
Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim en kısa sürede tekrar nasip etsin 🙏 geçtiğimiz perşembe günü bende hamileliğimi 576.2 ile öğrendim ve dün akşam leke tarzında kanamam oldu ve dün sabah saglikocagi da kan vermistimsonuclarim bugün çıktı ve sonucum 656 çıkmış ama orantılı bir yükselme yok ve bugün tekrardan hafif kanamam var koyu kahve ve pembe tonlarinda ve karnım ağrıyor sizce kimyasal gebelik mıdır

Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim en kısa sürede tekrar nasip etsin 🙏 geçtiğimiz perşembe günü bende hamileliğimi 576.2 ile öğrendim ve dün akşam leke tarzında kanamam oldu ve dün sabah saglikocagi da kan vermistimsonuclarim bugün çıktı ve sonucum 656 çıkmış ama orantılı bir yükselme yok ve bugün tekrardan hafif kanamam var koyu kahve ve pembe tonlarinda ve karnım ağrıyor sizce kimyasal gebelik mıdır
2 günde bir kan vermenizi öneririm her gün berirseniz fazla bir artıl göremezsiniz benim anladığım şimdiye kadar yerleşmiş olması gerekirdi bebeğin bir doktora danışın kanamalarınız için

Yanıtınız için
2 günde bir kan vermenizi öneririm her gün berirseniz fazla bir artıl göremezsiniz benim anladığım şimdiye kadar yerleşmiş olması gerekirdi bebeğin bir doktora danışın kanamalarınız için
cok teşekkür ederim yanıtınız için 😊dün ağrılarım ve kanamam çok siddetliydi doktora gittiğimizde kesen düzensiz düşük yapacaksınız dedi eve geldiğimde bir kaç saat sonra tuvalete çıktığımda yüksek ihtimalle düşük yaptım çok özür dileyerek söylüyorum 4-5 cm boyutunda iki kere löp kap kara et parçası düştü ondan sonra karın ağrım dindi zaten şuan da adet sancısı tarzında hafif ağrılar çekiyorum yarın tekrar kontrolüm var . Ne gelirse rabbimdendir içimi ferah tutuyorum rabbim en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back
X