2011 Şubat Anneleri

kızlar bulantılardan konuşmuşsunuz, benimde ara ara bulantım ve midemde yanma oluyor,ve maden suyu çok iyi geliyor,acaba zararı olurmu size bi sorayım dedimbilmiyorumkismile

Merhaba Canim
maden suyu cok faydali diye biliyorum ama soda yada meyveli madensuyu onerilmiyor.yine de fazla tuketmemek en guzeli.Ben doktora sormayı düsünüyorum bu gidisimde.

kızlar bulantılardan konuşmuşsunuz, benimde ara ara bulantım ve midemde yanma oluyor,ve maden suyu çok iyi geliyor,acaba zararı olurmu size bi sorayım dedimbilmiyorumkismile

Kesinlikle zararı yok.Sade maden suyu mineral bakımından çok zengin.Hatta günde bir şişe almamız lazım.Ben sade içemezdim.Kendimi zorlaya zorlaya alıştım içmeye.Her akşam bi şişe içiyorum.

Aynen bende doktora gidince bi tuhaflaşıyorum bana soruyor bi sorun var mı diye hep yok diyorum soracak birşeyde aklıma gelmiyor birde nedense şöyle bir his oluşuyor bende.Sanki soru sormayı uzatırsam ultrasona az zaman ayıracakmış gibi geliyor doktor.Bu gidişimde başarabilirsem eğer ulrtasona yattığımda bebeği görürken sorucam sorularımı süre uzasın diye.Tabi böyle diyorum ama yapabilecekmiyim orası ayrı.

Merhaba Canim
maden suyu cok faydali diye biliyorum ama soda yada meyveli madensuyu onerilmiyor.yine de fazla tuketmemek en guzeli.Ben doktora sormayı düsünüyorum bu gidisimde.

oohh içimi ferahlattın,çok rahatlatıyor beni maden suyu,zaten sade içiyorum, 2 günde 1 filan bende sorayım birbirimize haber verelimkaydirigubbakcemile5

Kesinlikle zararı yok.Sade maden suyu mineral bakımından çok zengin.Hatta günde bir şişe almamız lazım.Ben sade içemezdim.Kendimi zorlaya zorlaya alıştım içmeye.Her akşam bi şişe içiyorum.

kızlar rahatlattınız valla beni bende kendimi kasıyorum 2 günde 1 içeyim diye, aslında gebe değilken asla içemezdim ama şimdi mideme çok iyi geliyorbayanssulusmile

Arkadaşlar bu arada kilo durumlarınız nasıl gidiyo?ben 14.haftadayım.4 kilo aldım .Doktor normal dedi ama bana çok gibi geliyo.Göbeğim biraz biraz belli olmaya başladı.Kaprilerim artık olmuyo.okul döneminde giymek için 2 tane hamile pantalonu aldım.Bakalım hamilelik sonunda kaç kilo olucam?

ben 15. haftadayım ve başladığım kilodayım ama benimki biraz genetik sanırım annemde 5. aya kadar 1-2 kilo filan almış sanırım bende öyle olucam.Okul dönemi için bende alayım diyorum pantolonlardan ama onların 36 bedeni bile büyük geliyor bana henüz pek karnım yok çıkmadan da tahmini almak istemiyorum.Ben hamile giysileri alana kadar pantolonlarmın düğmelerini açarak ve eteklerle idare etmeyi düşünüyorum.A tabi birde elbiselerle.
Ben 12.haftamdayım aldığım kg 3 'e yaklaştı bana da normal dedi dr.

canım kişiden kişiye değişiyor kilo alımı o yüzden fazla takılmamak gerek.bence herkes kendisini bilir.Sağlıklı şeyler yiyorsan kiloları öenmseme ama kilolar hamurişi çikolata tatlı türü şeylerdense o zman iyi değil bildiğim kadarıyla

selam kızlar nasılsınız? maden suyunu konuşmuşsunuz bende geçenlerde şiddetli bir hazımsılık geçirmiştim ve o zaman doktorum günde 1 şişe maden suyu içmeye dikkat et demişti... Biz zararı olduğunu sanmıyorum hatta yararı da var.
Çatlaklar konusunda geçen gün yazmıştım yine... Sebamed'in duş yağını ve banyodan sonra dalin jel bebeyağını kullanıyorum.

Evet hamurişi,abur cubur..vs yediğinde çocuğa hiç ama hiç faydası yok sadece kendimiz kg alıyoruz.
Ben çok sağlıklı besleniyorum,hamilelikten öncede öyleydi tek kötü alışkanlığım sigara idi şimdi onuda bırakmış olmamın kg almamda etkisi var.
Bir de hipotiroid hastasıyım bu yüzdende kg alıyorum

Benimde öyle hamurişi ve hamurişi talısı biskübi tarzı şeyleri sevmem pek de yemem (annemin yaptıkları hariç:)) cola filanda pek içmezdim.tek kötü alışkanlığım çikolata ve makarna pilav vb yanında bile ekmek yememdi.Şimdi bulantıdan onları da yiyemiyorum.geriye kaldı meyve sebze bide et.onuda kırmızı eti pek sevmem.Bu yönden şanslıyım beslenme konusunda.Ama canım bu arakar çok sucuk çekiyor korkudan yiyemiyorum

ya kzılar çatlaklar konusunda yağ ve krem kulanıyorum ama çok zor geliyor yağı duştan duşa kremide aklıma eserse kullanıyorum.sıcak havada zaten terliyorum birde kremi sürünce iyice terliyorum sıkıntı geliyor bana

Ben de çatlaklar için düzenli olarak bebe yağı ve kremi kullanamıyorum unutuyorum .
Antalya da günde en az 2 kez duş aldığımız için çok zor oluyor.

Ben kremi şöyle hazırladım;
Acıbadem kreminin içine,eczaneden aldığım E vitaminini kırıp döktüm karıştırdım.
E VİTAMİNİ hücre yenileyici,badem de biliyorsunuz nemlendirici.

ben bi ara fazlacana kilo almıştım cilt dr una gitmiştim bana bebe yağı bide expcipial die bi krem var ikisini tavsiye etmişti 10 gün önce fln kullandım ama vücudum içmedi o yağları sonra güzellik uzmanı arkadaşım var ona danıştım içmediyse vücudun ihtiyacı yoktur dedi bende bıraktım dediğin gibi zaten terliyoruz o yetiyor bu ayın sonunda yine başlıcam çünkü göbişim biraz biraz çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…