kızlar bulantılardan konuşmuşsunuz, benimde ara ara bulantım ve midemde yanma oluyor,ve maden suyu çok iyi geliyor,acaba zararı olurmu size bi sorayım dedimbilmiyorumkismile
kızlar bulantılardan konuşmuşsunuz, benimde ara ara bulantım ve midemde yanma oluyor,ve maden suyu çok iyi geliyor,acaba zararı olurmu size bi sorayım dedimbilmiyorumkismile
Merhaba Canim
maden suyu cok faydali diye biliyorum ama soda yada meyveli madensuyu onerilmiyor.yine de fazla tuketmemek en guzeli.Ben doktora sormayı düsünüyorum bu gidisimde.
Kesinlikle zararı yok.Sade maden suyu mineral bakımından çok zengin.Hatta günde bir şişe almamız lazım.Ben sade içemezdim.Kendimi zorlaya zorlaya alıştım içmeye.Her akşam bi şişe içiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/344287-2010-eylul-anneleri-5294.html
Yeni doğmuş bir bebiş görmek isterseniz şu linke tıklayın kızlar :))
ama ben göremedim çiçekcimbilmiyorumkismile
Evet canım güzelmiş liste yapıyorum şimdi.İçinden seçicez.Teşekkür ederim.
ben 15. haftadayım ve başladığım kilodayım ama benimki biraz genetik sanırım annemde 5. aya kadar 1-2 kilo filan almış sanırım bende öyle olucam.Okul dönemi için bende alayım diyorum pantolonlardan ama onların 36 bedeni bile büyük geliyor bana henüz pek karnım yok çıkmadan da tahmini almak istemiyorum.Ben hamile giysileri alana kadar pantolonlarmın düğmelerini açarak ve eteklerle idare etmeyi düşünüyorum.A tabi birde elbiselerle.Arkadaşlar bu arada kilo durumlarınız nasıl gidiyo?ben 14.haftadayım.4 kilo aldım .Doktor normal dedi ama bana çok gibi geliyo.Göbeğim biraz biraz belli olmaya başladı.Kaprilerim artık olmuyo.okul döneminde giymek için 2 tane hamile pantalonu aldım.Bakalım hamilelik sonunda kaç kilo olucam?
Ben 12.haftamdayım aldığım kg 3 'e yaklaştı bana da normal dedi dr.
Evet hamurişi,abur cubur..vs yediğinde çocuğa hiç ama hiç faydası yok sadece kendimiz kg alıyoruz.
Ben çok sağlıklı besleniyorum,hamilelikten öncede öyleydi tek kötü alışkanlığım sigara idi şimdi onuda bırakmış olmamın kg almamda etkisi var.
Bir de hipotiroid hastasıyım bu yüzdende kg alıyorum
ya kzılar çatlaklar konusunda yağ ve krem kulanıyorum ama çok zor geliyor yağı duştan duşa kremide aklıma eserse kullanıyorum.sıcak havada zaten terliyorum birde kremi sürünce iyice terliyorum sıkıntı geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?