Tünaydınlar kızlar :),
Şehzadelerimi uyuttum size bakayım dedim
Kızlar mertimi dr a götürdük, çok gazı varmış, colinox veriyordum sabah akşam 10 damla, yanına ek olarak günde 3 sefer colinoxla arası 4 saat olacak şekilde nurse harveys verdi, rahatlatması lazım dedi..
Bakalım artık, kaç gecedir sabah 5e kadar merti hoplatıyorum.. en geç bu hafta sonu eve dönüş var o zamana kadar biraz rahatlasa bari kuzucum yoksa mafolurum gece uyku yok mert uyanık gündüzde yok çünkü kağan uyanık..
Kağanımı dünden beri sallamadan uyumaya alıştırmaya çalışıyorum kızlar, uyuyana kadar masal anlatıyorum şarkı söylüyorum, ağlayınca sallanmak isteyince kucağıma alıp öpüp kokluyorum,sakinleşiyor, ağlaması azalıyor, hadi annecim caillou gibi uyuyalım şimdi diyorum, başlıyorum caillou nasıl uyurmuş onu anlatmaya.. sonra yatağına bırakıp öpüp üstünü örtüyorum, biraz duruyor, ağlamaya başlayınca aynı terane baştan..
Şimdilik iyi gidiyoruz bakalım inş şu sallanma olayından kurtuluruz
Vee chicco wee bebedor marka envai çeşit emziği tutmayıp ağzından pıt diye atan mertim bakkal emziğine tav oldu
Mevlüte gelen bir yakınımın 2 aylık bebişi var oda tutmamış başta bakkal emziği vermişler onu cok cok çekiyo, banada o tavsiye etti, her yerde bakkal emziği aradım, sonunda bulduk, tanesi 50 kuruş ve şimdilik tuttuuuuuu YAŞASIN inş. devam eder ağzında tutmaktan hoşlanmaya başlarda bende biraz rahat ederim
canım aynı dert bizdede var 5 tane emzik denedik almadı en sonunda dedesi bir bakkal emziği bulmuş onu nasıl emiyor anlatamam ucu topak diemi acaba diyerek eczaneden ucu tombul emzik aldırdım onuda almadı ama bu bakkal emziğini cokur cokur emiyor.benim içim hiç rahat değil ama plastiğinin ne olduğu belli değil sağlıksız die vermek istemiyorum ama çok ağlayıncada mecbur vermek zorunda kalıyorum.