kızlar yaa bende kıllanma sorunu var..Aranızda bunu yaşayan oldu mu? göbek deliğimin etrafı hiç olmadığı kadar kıllandı.Bacak kıllarım çok çabuk uzuyor,kaşlarım çok çabuk çıkıyor.Birde sakallarım uzamaya başladı :) ayy resmen mutasyona uğradım... Eşim bazen dalga geçiyor traş makinamı ödünç verebilirim hayatım diye
benimde bir tek göbek çevremdekiler uzadı ve koyulaştı gibi geliyor diğerlerinde bi artış yok beni,de rahatsız etmeye başladı açıkcası.
Kızlar sizde varis belirtisi oluşmaya başladımı bende sanki hafiften başladı gibi.Ne yapıcaz bunlar için annem yürümen gerekli diyor ama bu sıcakta nasıl yürüycem bilmiyorum(
kızlar ben bebegimin hareketlerini hissetmeye başladım galiba daha önce olmayan kıpırtılar hissediyorum çok garip :)))) acaba bebegin hıçkırıklarımı hareketlerimi :)) sanki tişört ün içinde karınca geziyor sanıyorum açıp bakıyorum hemen
Fns cim ben topiğe her zaman gelemiyorum cnm benim.
Benim dr um MEDİCAL PARK.......'ta Ünal YİRMİBEŞ
iKİNCİ SEÇENEK,ANDEVA YILDIZ HASTANESİNDE Fatma Seda SOYLU ama randevu alman çokkkkk zor her zaman doludur.
Ben uzun yıllardır alıyorum zaten cnm
Canım benim eski dr Fatma Seda SOYLU.Onu ilk keşfedenlerden biriyim çok sayıdada hasta kazandırdım.Ama ben hamileliğimden önce birşeye çok kızmıştım gitmemiştim.Hamilelikte çok iyi olduğu söylenir.
Ama bu gittiğim dr da çok iyi Ünal YİRMİBEŞ
Bu arada sen şu anda hangi semttesin?
medicalpark laradaymış baktım şimdi internetten ama farketmez araba var ben şuan gürsudayım liman tarafına doğru
sen nerdesin?
Aynen bende zaten yıllardır bu sorunla uğraşıyordum şimdi katlandı((
bende de göbek te çıkmaya başladı kıllar bide siyah ve hemen uzuyuveriyorlar :))
benimde bir tek göbek çevremdekiler uzadı ve koyulaştı gibi geliyor diğerlerinde bi artış yok beni,de rahatsız etmeye başladı açıkcası.
kızlar ben bebegimin hareketlerini hissetmeye başladım galiba daha önce olmayan kıpırtılar hissediyorum çok garip :)))) acaba bebegin hıçkırıklarımı hareketlerimi :)) sanki tişört ün içinde karınca geziyor sanıyorum açıp bakıyorum hemen
benimde göbeğimdeki kıllar uzamış geçen farkettimalsanaalsanasmilemafoldumben
Kızlar sizde varis belirtisi oluşmaya başladımı bende sanki hafiften başladı gibi.Ne yapıcaz bunlar için annem yürümen gerekli diyor ama bu sıcakta nasıl yürüycem bilmiyorum(
Ofiste fırsat buldukça gezinmeye çalışıyorum ama,her taraf sıcak olunca pekte yerimden kalkmak istemiyorum açıkçası,varis çoraplarını duydum ama dr.sormam gerek dimi.Gerçi sadece belirti şeklinde tam olan birşey yok çok hafif bir kaç yerde mavi çizgi var küçük(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?