Arkadaşlar bu arada kilo durumlarınız nasıl gidiyo?ben 14.haftadayım.4 kilo aldım .Doktor normal dedi ama bana çok gibi geliyo.Göbeğim biraz biraz belli olmaya başladı.Kaprilerim artık olmuyo.okul döneminde giymek için 2 tane hamile pantalonu aldım.Bakalım hamilelik sonunda kaç kilo olucam?
Çatlaklar için bişey kullanmaya başladınız mı arkadaşlar?
mrb arkadaşlar baya uzun zamandır giremedim misafirlerim vardı hazırlık telaşı falan malum:)nasılsınız?geçmiş sayfaları tam okuyamadım şöyle bir göz attım bebişinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar olmuş tebrik ederim....bizde heyecanla bekliyoruz 26 ağustostan sonra gidicez doktora inş bizde öğreniriz...sağlıklı sıhhatle gelsin ama cinsiyetini öğrenip hazırlık yapmak istiyoruz...anneanneler babaanneler bekliyolar heyecanla:)herkes hazırlık telaşına düşüyor yavaş yavaş:) arkadaşlar birşey sormak istiyorum...ben 67 buçuk kilo ile hamile kaldım ve şuan 68 buçuğum...1 kilo almışım bunda bi anormallik yoktur demi...
bende toplam 3 kilo aldım ama bazen kiloları anlamıyorum genelde sabahları aynı tartıyla tartılıyorum bakıyorum bazen bir önceki güne daha zayıf çıkıyorum tekrar akşam üstü bakıyorum bir anda 1 kilodan fazla göünüyor sabahları benim bebiş biryerlere kaybolurya anlayamadım
Benimde öyle hamurişi ve hamurişi talısı biskübi tarzı şeyleri sevmem pek de yemem (annemin yaptıkları hariç:)) cola filanda pek içmezdim.tek kötü alışkanlığım çikolata ve makarna pilav vb yanında bile ekmek yememdi.Şimdi bulantıdan onları da yiyemiyorum.geriye kaldı meyve sebze bide et.onuda kırmızı eti pek sevmem.Bu yönden şanslıyım beslenme konusunda.Ama canım bu arakar çok sucuk çekiyor korkudan yiyemiyorum
sucuk yeme canım sık dişini,ben bazen sucuklu yumurta yapıyorum, onun sucuksuz kısmını yiyorum, sucuk kokusu oluyor,sende öyle yap nefsini köreltkaydirigubbakcemile5
kzılar günde kaç ml süt içiyosunuz ben 400 ml içebiliyorum anca iki küçük paket yani daha fazlasını zorlayamıyorum2 bardak kadara denk geliyor herhalde bu miktarda.
Canım yatmada bende problem yaşıyorum hemen yattığım yer uyuşuyomuş gibi geliyo banada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?