2011 Şubat Anneleri

16. haftadayım 76 kilo hamile kalmıştım 4 e düştüm şimdi 75 olmuşum

ayrıca benimde göbek baya belirginleşti artık ciddi ciddi hamile olduğum anlşılıyodu önceden de hafif göbek vardı zaten bide benim beişim tedaviyle oldu o ara acip klio alarak hamile kaldım malesef .doktorum da iç karnımın dar olabileceğini ondan karnımın hemen çıkmış olabileceğini sööledi

benimde zaten göbüşüm vardı şimdi 14. haftadayız maaşallah 5 aylık gibi duruyor göbüşüm.hatta biraz yemeği fazla kaçırırsam 7-8 aylık diye bile yutturabilrim kaydirigubbakcemile3

mrb arkadaşlar baya uzun zamandır giremedim misafirlerim vardı hazırlık telaşı falan malum:)nasılsınız?geçmiş sayfaları tam okuyamadım şöyle bir göz attım bebişinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar olmuş tebrik ederim....bizde heyecanla bekliyoruz 26 ağustostan sonra gidicez doktora inş bizde öğreniriz...sağlıklı sıhhatle gelsin ama cinsiyetini öğrenip hazırlık yapmak istiyoruz...anneanneler babaanneler bekliyolar heyecanla:)herkes hazırlık telaşına düşüyor yavaş yavaş:) arkadaşlar birşey sormak istiyorum...ben 67 buçuk kilo ile hamile kaldım ve şuan 68 buçuğum...1 kilo almışım bunda bi anormallik yoktur demi...

maşşallah göbüşlerimize aynı benimde sizin gibi helede akşam yemekten sonra kocaman oluyor toplamda 4 -5 kilo aldım sırf göbek herkes soruyor artık hamilesin heralde cinsiyeti ne diye bende artık belli olmasına çok seviniyorum karnım çıktıkça havalara uçuyorum inşallah doğumdan sonra rahat verebiliriz kiloları...

arkadaşlar bi de ben kilo almıyorum ama benimde göbüşüm çıktı:)zaten vardıda benimde artık belli oluyor hamile olduğum ve artık hamiş kıyafeti giyiyorum:)

bende toplam 3 kilo aldım ama bazen kiloları anlamıyorum genelde sabahları aynı tartıyla tartılıyorum bakıyorum bazen bir önceki güne daha zayıf çıkıyorum tekrar akşam üstü bakıyorum bir anda 1 kilodan fazla göünüyor sabahları benim bebiş biryerlere kaybolurya anlayamadım

sende inşallah en yakın zamanda öğrenirsin cinsiyetini günler geçmek bilmiyor doktor gününe kadar ....kilon normal canım herkesin farklı olabiliyor hiç kafana takma bebeğin sağlıklı olduktan sonra kilonun az olması senin avantajın...

sabahları evet göbek bi anda kayboluyor bişeyler yiyince gene çıkıyor benim eşimde sabah bi endişeleniyor noldu diye kahvaltı yapınca kıvama geliyor bebeğim...

evet ablam vermişti kotpantalon baktım bayağı rahat ediyorum onunla birde bu sıcaklarda göbeğini sıkmayıncada giyineyim şimdiden dedim
benim eski kıyafetlerim artık olmuyor zaten birkaçtanesi var işte olan bol aldığım zamanında ben biraz dar giymeyi sevdiği için bol fazla birşeyim yoktu sıksalarda eskiden rahatsız olmuyordum ama şimdi bebeğe zarar verirmiyim tasası aynı zmanda gerçekten sıkmadan rahatsız olduğum için hamile kıyafeti iyi geldi birde büyük beden pantalon aldım oda iyi oluyor hamile kot eteğide aldım oooh çok rahatlar valla

bende sabahleyin aç karnına tartılıyorum ve her hafta kilomu not ediyorum...12.haftada doktora gittiğimizde orda tartıldım 70 kilo çıktım ama üzerimde kot etek ayakkabı vs..vardı...çok üzüldüm 70 çıktım diye...acaba evdeki tartım bozuk mu diye düşündüm...bende doktorda giydiğim kıyafetlerimin aynısını giyip evdeki tartımda tartıldım yine 70 çıktım demekki tartım doktorumun tartısıyla aynı kanısına vardım:)o yüzden şimdi sabah tartılıyorum kendim not ediyorum her hafta kilomu...

sucuk yeme canım sık dişini,ben bazen sucuklu yumurta yapıyorum, onun sucuksuz kısmını yiyorum, sucuk kokusu oluyor,sende öyle yap nefsini köreltkaydirigubbakcemile5

Ben progestanı bıraktım eski pantalonlarımıda giymeye başladım.
Dr karnımın şişliğinin büyük bir kısmını ilaca bağlıyordu doğruymuş demek.
Ama birkaç hafta sonra pantalonlar olmayacak gibi görünüyor

merhaba kızlar ,

bu aralar gece yatarken bir türlü rahat edemiyorum sağa yatsam ağrı sola yatsam ağrı sırt üstüde ağrı aranızda aynı sorunu olan varmı ya da sebebini bilen endişelenmeye başladım artık

Ben sola yatıyorum alışmışım ,ama son günlerde karnım acıyor.Meğerse bebek solumdaymış ondan olsa gerek

kilo konusunda çok korkuom çünkü hiç istemeden 3-4 kilo verdim daha da vermek istemiyorum gerçi bebek iyi dedi dr

kzılar günde kaç ml süt içiyosunuz ben 400 ml içebiliyorum anca iki küçük paket yani daha fazlasını zorlayamıyorum 2 bardak kadara denk geliyor herhalde bu miktarda.
Canım yatmada bende problem yaşıyorum hemen yattığım yer uyuşuyomuş gibi geliyo banada.

canım ben hiç süt içemiyorum mide bulantısı yapıyor hatta ayran meyve suyu çay falanda midemi bulandırıor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…