- 13 Kasım 2009
- 231
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.821
maşallah ne kadar saçlı
benim kızım keltoş
maşallah ne tatlıymış bebişin allah nazarlardan saklasın
tüp bebek grubundandın galiba oradan hatırlıyorum bende ordaydımselam arkadaşlar..
ben de nisan annesiyim,uzun yıllardır sitenin takipçisiyim.yazdıklarınızı genel olarak okuyorum,takip ediyorum..aslında hamilelik öncesi ve hamileyken başka grupta yazışıyorduk.neyse ara ara fırsat buldukça yazarım.
umarım bebişleriniz iyidir.
bu arada bir fikir alayım.bebeğiniz için kıymayı kavurup mu dondurucuda saklıyorsunuz yoksa çiğ mi saklıyorsunuz.
herkese selamlar..
selam kızlar nasılsınız?? 2 gündür bizim lolike çorba yapıyorum çok seviyor beki siz de yapıyorsunuzdur aynısını ama ben tarif vereyim dedim fikir olur belki:
yoğurt çorbası
yarım patatesi haşlıyorum ayırıyorum
2 kaşık kadar pirinci haşlıyorum,içine 1 yemek kaşığı kıyma da ekliyorum
pirinç haşlandıktan sonra içine 1 küçk kase yoğurt,1 yumurta sarısı,yarım kaşık un,yarı kaşık irmiği koyup çırpıyorum
karışımı pirince ekleyip pişiriyorum piştikte sonra patatesi de ezp ekliyorum biraz da tuz afiyet olsun:)
tavuklu şehriye
4-5 kuşbaşı tavuk göğsünü 5dk haşlıyorum
blendırda çekip 1 yemek kaşığı kadar tel şehriye ekleyip pişiriyorm
5 dk sonra 1 kasede 1 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta sarısı 2 damla limon ve 1 tatlı kaşığı irmiği çırpıp ekliyorum.
2-3 dk da onlarlapişiyor çorba hazır. kaseye alınca 1 çay kaşığı tereyağ ve 1 tutam tuz ekliyorum. tavsiye ederim
canım mesaj yazma bölümünde üstte simgeler var bi çerçeve var orda resim çerçevesi gibi insert image diyor oradan yükleyebilirsin
maaşallah canım çok tatlı fıstığın
selam kızlar nasılsınız?? 2 gündür bizim lolike çorba yapıyorum çok seviyor beki siz de yapıyorsunuzdur aynısını ama ben tarif vereyim dedim fikir olur belki:
yoğurt çorbası
pirinç haşlandıktan sonra içine 1 küçk kase yoğurt,1 yumurta sarısı,yarım kaşık un,yarı kaşık irmiği koyup çırpıyorum
karışımı pirince ekleyip pişiriyorum piştikte sonra patatesi de ezp ekliyorum biraz da tuz afiyet olsun:)
tavuklu şehriye
5 dk sonra 1 kasede 1 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta sarısı 2 damla limon ve 1 tatlı kaşığı irmiği çırpıp ekliyorum.
2-3 dk da onlarlapişiyor çorba hazır. kaseye alınca 1 çay kaşığı tereyağ ve 1 tutam tuz ekliyorum. tavsiye ederim
maşallah ne tatlıymış bebişin allah nazarlardan saklasın
tüp bebek grubundandın galiba oradan hatırlıyorum bende ordaydım
ben daha kıymaya başlamadım canım
benimkiler 3/3 baba bir tanesi bana benzer dedim ama son numaranın kirpikleri ve çenesi bana benziyor:)Kızlar brbıslerınız kıme benzıo sıze mı babasınamı? Ayrıca bebıslerınızı cok merak edıyorum ben yaaaaaaaaaa:44::44:
allah bağışlasın canım çok tatlı maşaallah
hoşgeldin aramızaselam arkadaşlar..
ben de nisan annesiyim,uzun yıllardır sitenin takipçisiyim.yazdıklarınızı genel olarak okuyorum,takip ediyorum..aslında hamilelik öncesi ve hamileyken başka grupta yazışıyorduk.neyse ara ara fırsat buldukça yazarım.
bu arada bir fikir alayım.bebeğiniz için kıymayı kavurup mu dondurucuda saklıyorsunuz yoksa çiğ mi saklıyorsunuz.
herkese selamlar..
paylaşımın için teşekkürler ,ilk fırsatta deneyeceğimselam kızlar nasılsınız?? 2 gündür bizim lolike çorba yapıyorum çok seviyor beki siz de yapıyorsunuzdur aynısını ama ben tarif vereyim dedim fikir olur belki:
yoğurt çorbası
tavuklu şehriye
babasına benzıyor ama benı andırdıgını soyleyende var.ama bence babaKızlar brbıslerınız kıme benzıo sıze mı babasınamı? Ayrıca bebıslerınızı cok merak edıyorum ben yaaaaaaaaaa:44::44:
evet eşimde numara yapıyor diyor sabah eşim öksürüyor peşinden oda öksürüyor oyun yapıyor bize bıdık
selam arkadaşlar..
herkese selamlar..
yoğurt çorbası
tavuklu şehriye
slm kızlar
aranızda işw dönen yada bırakan oldumu?
ben önümüzdeki hafta istifa edeceğim sanırım
bakıcı bulamadık adam gibi kayınvalidem saolsun hiç yardımcı olmadı
zaten onun tek başına bakamacağını biliyodum ama yanına bakıcı tutayım sen göz kulak ol seçeneğine bile sıcak bakmadı
halbuki aramızda problemde yok anlıyorum ki insanlardan birşey istediğinizde arazi oluyorlar
işimide seviyordum evime yakındı ve anlayışlı insanlarla çalışıyodum hem üzgünüm hemde bebişimle kalacağım için mutlu
çok karışığım çoook
tekrar hoşgeldin cnm başka arkadaşar da vardı ogruptan ama onlar şimdi girmiyorlar siteye ben nisan 8 de doğum yaptım senin kaçında oldu?slm ALS,karşılaşmak ne güzel.ben de bu grubun yazılarını okurken sen hiç yabancı gelmemiştin bana.demekki daha önce tanışmışız,ne hoş.demekki senle aynı zamanda hamile kalıp,aynı zamnda doğum yapmışız.tekrar karşılaştığıma sevindim.kendine ve bebişine iyi bak,görüşmek üzere..
ben hamileyken bıraktım işi canımslm kızlar
aranızda işw dönen yada bırakan oldumu?
ben önümüzdeki hafta istifa edeceğim sanırım
bakıcı bulamadık adam gibi kayınvalidem saolsun hiç yardımcı olmadı
zaten onun tek başına bakamacağını biliyodum ama yanına bakıcı tutayım sen göz kulak ol seçeneğine bile sıcak bakmadı
halbuki aramızda problemde yok anlıyorum ki insanlardan birşey istediğinizde arazi oluyorlar
işimide seviyordum evime yakındı ve anlayışlı insanlarla çalışıyodum hem üzgünüm hemde bebişimle kalacağım için mutlu
çok karışığım çoook
çok geçmiş olsun böyle böyle büyüyeceklerkızım koltuktan duştu sanıye surmedı arkamı donmemle duşmesı .neysekı şimdılık bıeşeyı yok çokta aglamadı