-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.861
foto koyan arkadaşlar bebişleriniz maşallah hepsi çok tatlı Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize
hasta olanlara geçmişler diliorum
anneye çok bağlı bebişleri olanlarada önerim imkan varsa anneanne babaanne bırakın alışsınlar bende çok çektim 4-5 aylıkken hiçkimseye gtmiodu sürekli kucamda çok bunalıodum çok şükür şuan alıştı anneme bırakıp eşimle market pazar işlerimi görebiilorum
kızlar size birde sorum var; bebeğinizin anne saçını kestirdinizmi yani sıfıra vuruluyo ya hatta tarttırıp altın gramıyla ne kadar geliosa fakire onun sadakasını vermek gerekiomuş bunu biçok kişiden duydum ben aranızda kestiren varmı?
ben bi yandan kestirmek istiorum çünkü yarısı uzun dökülen yerker çıktı oraalr kısa hepsi düzgünce çıksın ve biraz daha gür olur belki die düşünüorum ama annemde baharda kesilirmiş daha çabuk uzarmış dio bnde yaza kestrmek istemiorum yaşına girecek tam gezeceğimiz zaman kel gbi olsun istemiorum çok kararsız kaldım size danışmak istedim..
bende kraft idol aldım çokkkkkk memnunumtavsiye ederim inanın çok araştırmıştım girmediğim site kalmamıştı nette.iyiki almışım
Oğluşumua yorum yapanlara teşekkür ediyorum:)
kızlar mama sandalyesi alan varmı kaça aldınız hangi marka?
kraft ın mama tepsisi ayarlanabiliyormu genişklik oalarak yazmıuyorda internette,
maşaallah kuzuya,benim ki de bir battaniye ya da örtü olursa onu kapatıp açıyor,bir tavşan varmış... diye başlayan oyunu da öğrendi sol elini açıyor sağ elinin parmaklarıyla tek tek sayıyor gibi yapıyor:)kuzucuklar büyüyor
ben biyoloji öğretmeniydim,2 numaralı çocuğum oğlum reflü hastası olunca zor günler geçirdik yanında olmam gerekiyordu ve ev hanımlığına terfi ettim o dönemlerde,evde vakit geçirmesi de zordu benim için,hep çocuğumu da yanımda bulundurabileceğim ne iş yapabilirim diye düşündüm ve estetisyenlik kursları sınavları derken oğluşum 3,5 yaşındayken ustalık da dahil belgelerimi tamamladım,o dönem ankaradaydık,sonra eşimin maraş ın bir ilçesine tayini çıktı,gitmeden salon ayarladık v.s derken taşındığım hafta salon açılışımı yaptım,çalışmak bana çok iyi geliyor ve kendi işim olduğu için sorun yaşamadım,ilk başlarda odanın birini çocuklarıma göre ayarladım,gelip yanımda kalabiliyorlardı,,oğlum da okula başlayınca bir bakıcı bulduk ve güzellik salonuna artık gelmemeye başladılar,büyüdüler,derken geçen yıl hamile kaldığımda işler iyice büyümüştü,verilen hizmetin yanı sıra son 3 yıldır halk eğitime bağlı estetisyenlik kursu açtım ve salonum bıcır bıcır genç kızlarla doluydu,çooook zevkli günlerdi,çalışanlarımdan 2 tanesi daha deneyimliydi ve belgelerini de almışlardı,eşimin yine tayin işi çıkınca ben de salonu o kızlarımıza doğumumdan 1 hafta önce devrettim,hoşdoğumyaptığım gün bile oradaydım ve oradan doğuma gittim,orada kalacağımız 2 aylık süreyi de evde bebeğimle ve toparlanarak geçirdik ve 5 aydır da hataydayız...ama ben bebeğim yaşına girene kadar evde kendim bakmak istedim,kısmet olursa yaşını tamamlasın bahara burada da düşünüyorum,yine aynı sistem ,bir odayı ayırıp bakıcısıyla yanımda gözümün önünde olsunlar,arkadaşım fazlasıyla uzattım ama çalışmak çok güzel tabi imkanlar dahilinde...bak ben asıl mesleğimden bile vazgeçtim,ama içimde halen yarası var onuniçin yine rahat durmuyorum bir taraftan da ales 'e hazırlanıyorum,mayıs gibi yüksek lisans için başvuracağım,yüreğinin sesini dinle ve imkanları son damlansına kadar kullan derim
çok geçmiş olsun
size de geçmiş olsun
ben 180cc su ile 3 tatlı kaşığı pirinç ununu pişiriyorum ılıyınca 6 ölçek devam maması katıyorum
maşaallah oğluşuna
maşaallah kuzucuğuna
kraft ın mama tepsisi ayarlanabiliyormu genişklik oalarak yazmıuyorda internette,
kızlaaaar bize ne oluyor yaaaa?geçen hafta cumartesi,pazar,pazartesi oğluşum 3 iğne yedi,tam düzeldik öksürük bitti derken dün gece bir ateş bir öksürük sabahı zor ettik,benim de dişim ağrıyordu,sabaha yanağım şişmiş...
ikinizede çok geçmiş olsun
oğluna ne teşhis koydular da 3 tane iğne vurdular ufacık poposuna
diş problemi tüm sistemleri etkiler acaba senin vücut direncinin düşmesi onuda mı etkiledi
evet 1-2-3 kademeleri var öne doğru çekebiliyosun
netten araştırırsan 154 tl ye kapıda ödeme yada 145 tl ye 10 taksit seçenekleri var kraftın mağazalarda 200-230 arası satıyorlar
canım çok teşekkürler:bizim ki yılan hikayesine döndü,oğlum bayramın 2.günü ishal oldu tam 13 gün sürdü,bol su ,ishal diyeti,reflor hiçbirşey fayda etmedi,bu arada farklı yerlerde kaka tahlili ve kültürü bakıldı,hepsi temiz,parazit ,yumurta,kist,virus yok,derken ishalinin son günlerinde burun tıkanıklığı ve öksürük:faranjit ,tabii buna bağlı ateş,bu arada burun tıkanıklığı,iştahsızlık,kusma derken beni hiçbir şekilde emmemeye başladı,son çare antibiyotik başlandı,malesef ilacı da sürekli kustuğu için iğne de karar kılındı ve geçen hafta iğnelerimizi olduk ve yine .....(((
biazmde 4gündür ishalimiz var,maflor toz verdi ,sen ne yediridn bu süre içinde,ben patetes püresi,yoğurt çorbası,nişastalı yoğurt,havuçlu bir mama var irmikli pirinç unlu onu yapıyorum daha ne yedirebilirim bilmiyorum,bayramada 10gün boyunca kusmamız olmuştu bir sürü kilo kaybettik,tam toparlanmaya çaışırken bu çıktı,normal ev yemekelrinden herşeyi yiyordu bi<mki
mrb kızlar nasılsınız
annemdeyım nete gıremıyorum cmt kontrolmz vardı bu a y 500gr almışız.balık kofte dolma yıyebılcez artık yanı sofra yemklerıne gectık.
fırsat buldukca yazrm yıne optuk sızı
maşallah kuzucuğa,ben de bugün doktordaydım,bu ay malum ishal ve faranjitle geçti,kio aldı kaybetti derken,7. ayda 700 gr almış opluşum
çok geçmiş olsun bebişine.ishal olanlar rota aşısı yaptırmış mıydınız?merak etttim
canım çok teşekkürler,bizim tahlil sonuçlarında ne rota ne de adenovirus çıkmadı,yani geçirmiş olduğumuz ishalin sebebi bulunamadı,aşıya elince;o konuda kararsızlık yaşadık işin doğrusu...o yüzden biz yaptırmadık