2011 Nisan Anneleri

foto koyan arkadaşlar bebişleriniz maşallah hepsi çok tatlı Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize
hasta olanlara geçmişler diliorum
anneye çok bağlı bebişleri olanlarada önerim imkan varsa anneanne babaanne bırakın alışsınlar bende çok çektim 4-5 aylıkken hiçkimseye gtmiodu sürekli kucamda çok bunalıodum çok şükür şuan alıştı anneme bırakıp eşimle market pazar işlerimi görebiilorum

kızlar size birde sorum var; bebeğinizin anne saçını kestirdinizmi yani sıfıra vuruluyo ya hatta tarttırıp altın gramıyla ne kadar geliosa fakire onun sadakasını vermek gerekiomuş bunu biçok kişiden duydum ben aranızda kestiren varmı?
ben bi yandan kestirmek istiorum çünkü yarısı uzun dökülen yerker çıktı oraalr kısa hepsi düzgünce çıksın ve biraz daha gür olur belki die düşünüorum ama annemde baharda kesilirmiş daha çabuk uzarmış dio bnde yaza kestrmek istemiorum yaşına girecek tam gezeceğimiz zaman kel gbi olsun istemiorum çok kararsız kaldım size danışmak istedim..

canım yanlışım yoksa bildiğim kadarıyla saçı kesip ağırlığınca altın vermek sünnet ancak bunu 7 günlükken yapmak sünnet,akika kurbanı ve saç sünnet olduğu için bir mecburiyeti yok

8 aylık ve üstü bebeği olan arkadaşlar:bebeğinizin aylık kilo ve boy uzaması 6. aydan sonra ne kadar oldu? 8.ayda çok mu azalıyor?

seninki gerçekten başar hikayesi olmuş
hem çocuklar hem şehir değişiklikleri
hem yeni meslek ve sorumluluklar gerçekten tebrik ediyorum
hayatı zorlamak ve korkmamak lazım sanırım birazda

kızlaaaar bize ne oluyor yaaaa?geçen hafta cumartesi,pazar,pazartesi oğluşum 3 iğne yedi,tam düzeldik öksürük bitti derken dün gece bir ateş bir öksürük sabahı zor ettik,benim de dişim ağrıyordu,sabaha yanağım şişmiş...

ikinizede çok geçmiş olsun
oğluna ne teşhis koydular da 3 tane iğne vurdular ufacık poposuna
diş problemi tüm sistemleri etkiler acaba senin vücut direncinin düşmesi onuda mı etkiledi

ikinizede çok geçmiş olsun
oğluna ne teşhis koydular da 3 tane iğne vurdular ufacık poposuna
diş problemi tüm sistemleri etkiler acaba senin vücut direncinin düşmesi onuda mı etkiledi

canım çok teşekkürler:bizim ki yılan hikayesine döndü,oğlum bayramın 2.günü ishal oldu tam 13 gün sürdü,bol su ,ishal diyeti,reflor hiçbirşey fayda etmedi,bu arada farklı yerlerde kaka tahlili ve kültürü bakıldı,hepsi temiz,parazit ,yumurta,kist,virus yok,derken ishalinin son günlerinde burun tıkanıklığı ve öksürük:faranjit ,tabii buna bağlı ateş,bu arada burun tıkanıklığı,iştahsızlık,kusma derken beni hiçbir şekilde emmemeye başladı,son çare antibiyotik başlandı,malesef ilacı da sürekli kustuğu için iğne de karar kılındı ve geçen hafta iğnelerimizi olduk ve yine .....(((

biazmde 4gündür ishalimiz var,maflor toz verdi ,sen ne yediridn bu süre içinde,ben patetes püresi,yoğurt çorbası,nişastalı yoğurt,havuçlu bir mama var irmikli pirinç unlu onu yapıyorum daha ne yedirebilirim bilmiyorum,bayramada 10gün boyunca kusmamız olmuştu bir sürü kilo kaybettik,tam toparlanmaya çaışırken bu çıktı,normal ev yemekelrinden herşeyi yiyordu bi<mki

ay ishal çok zor
neyseki bnmki 3 günde atlattı.
ben havuç pirinç ve patates püresi yapıyordum.
elma ve havuç suyu veriyordum.

3 günde bile süzüldü oğlum.
sizleri düşünemiyorum.

çoook geçmiş olsun bebişlere
inş. hemencecik iyileşirler.

Son düzenleme:
mrb kızlar nasılsınız
annemdeyım nete gıremıyorum cmt kontrolmz vardı bu a y 500gr almışız.balık kofte dolma yıyebılcez artık yanı sofra yemklerıne gectık.
fırsat buldukca yazrm yıne optuk sızı

size de çok geçmiş olsun,iyi bilirim ishalin geçmemesini...canım herşeyden önce bir kaka tahlili yaptır,parazit,yumurta,virus var mı ona baksınlar,yoksa zaten sabretmekten başka çaremiz yok,özellikle,bol su,anne sütü ya da devam maması,yoğurt,muz,pirinç unu ve nişastalı mama,patates,hafif tuzlu ayran,sabah akşam 1 er saşe reflor-mamalarına katabilirsin...bunlar bizim doktorumuzun verdikleriydi zaten sen de veriyorsun ama en önemlisi asla yağ yok,bebe büsküvisi yok,yemeklerinde kullanıyorsan bir süre ara ver,gerçi ben bunları harfiyen uyguladığım halde 13 gün sürdü,kilo kaybetmesine ben de çok takmıştım,500 gr vermişti ama hastalığı atlattığının 3.günü yine aynı kiloya çıktı,gerçekten çabuk toparlıyorlar merak etme,bizim huysuzluk hat safhada bugün yine doktora gittik,hiç uyku yok ve sürekli ağlıyor,bu sefer de idrar yolu mu acaba dedim ya da iğneler mi yeterli gelmedi diye düşündüm ama çok şükür yine hepsi temiz,anlayamıyorum nerde hata ya da eksiğim var toplamda 22 gündür bebişimin başı rahat değil,allah şifa versin herkese

Son düzenleme:

maşallah kuzucuğa,ben de bugün doktordaydım,bu ay malum ishal ve faranjitle geçti,kio aldı kaybetti derken,7. ayda 700 gr almış opluşum

çok geçmiş olsun bebişine.ishal olanlar rota aşısı yaptırmış mıydınız?merak etttim

canım çok teşekkürler,bizim tahlil sonuçlarında ne rota ne de adenovirus çıkmadı,yani geçirmiş olduğumuz ishalin sebebi bulunamadı,aşıya gelince;o konuda kararsızlık yaşadık işin doğrusu...o yüzden biz yaptırmadık

canım ya çok geçmiş olsun inşallah toparlar bi an önce insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten.
ben de 3 gündür fenalardayım yemeğini sakin sakin yerken tabağın sonlarında kusuyor bütün sinirlerim bozuluyor. 3 gündür niye böyle yapıyor anlamadım canım sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…