- 12 Aralık 2010
- 378
- 0
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.801
tarıf verırmısın canım
canım hangı sebzelerı kullanacaksan koy ve ırmık koy 1 tatlı kasıgı v zeytın yagı..hepsını kaynat...basıt yanı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tarıf verırmısın canım
kofte ıçın erken değilmıcevap veren herkese çok teşekkürler
yalnız olmadığımı bilmek güzel çünkü çocuğun bana aşırı ''bağımlı'' olmasını istemem
yarın köfte yapacağım minik kuzuma bakalım nasıl olacak ve sevecekmi
canım hangı sebzelerı kullanacaksan koy ve ırmık koy 1 tatlı kasıgı v zeytın yagı..hepsını kaynat...basıt yanı:)
kızlar benım bebısımın gozlerının altı hafıf pembelesıo yanı moraıyo gıbı kansızlıktanmı acaba? en son hasta olugun antıbıyotık kullanıo dıye doktor kan ılacını kullanma demıstı. kullanmıyoruz uzun zamandır..cvap lutfen
bebek arabası nasıl bir şey canımuykudan uyanınca önce bi emeriz...sonra oyun vakti yerde beraber oynarız..ya oturturum karşıma destekli yada yuvarlanır..sonra yorulunca kahvaltı çorba yoğurt ne öğünüyse onu yeriz..sonra keyfi yerindeyse arabasına koyarım benimle ya yemek yapar ya süpürge yapar ya çamaşır asar fındığım..bebek arabasını şiddetle evde tavsiye ediyorum..ben puseti zor taşıyorum valla..arabasına koyuyorum wc duş kapıda beni beklio..değilse ben mama sandalyesi veya yerde de olsa yalnız bırakmaya korkuyorum nolur nolmaz..yerde yuvarlanıp duruyo zaten..arabaya bağlıyorum..
işim olduunda anneme bırakıyorum..ama fazla değil ..alıştı galiba kızım annene babaneye..ama keyfi yerindeyken bırakmak lazım.uykusundan uyanır emziririm bırakırım..onlar oynarlar bişeyler yediriler tekrar uyurlar..uyanıncaya kadar bi 2 3 saat oluyo toplamda o da bana yetiyo..ama şu an daha pek aklı ermiyo..sadece evde odadan çıkarken bazen arkamdan ağlıyo o da yalnızsa..ama anneannesinin kucağındaysa arkamdan ağlamıyo..2 gün sonra anlar ve başlar ağlamaya..
offfff.....bi ara bi anda adet olunca ve dikkat edince 5 kilo birden verdim..ama bu ara gene çikolata abur cubur pasta ne varsa yiyorum..eski kotlarıma falan giriyorum allahtan ama daha 4 kilo fazlam var..ama evlendime göre 10 kilo fazlam var..10 kilo versem süper olacak..
ben veriyorum ama küçük veriiyorum lokma büyük vermeye korkuyorumcanım ben bu şehire geleli 4 ay oldu,komşularla bile merhabalaşmanın ve hoşgeldin ziyaretinin dışına çıkmadık,bırakabileceğim kimsem yok ve her an birlikteyiz,onun için bıraksam ne olur inan ben de bilmiyorum
hoşgeldin aramıza,bizim dişlerimiz henüz yok,kaşığa hafif takılmasını hisediyorum,toplu iğne başı gibi de kızarıklığı var,diş geliyor mu kızlar acaba:))))))
canım bana sorarsan asla ellerini bağlama,onlar da birşekilde keşfetme yolundalar,dökerek-kirleterek öğrenecekler,bırak istediği gibi hareket etsin,yemek yedirirken hareketini de kısıtlarsan iyice yemek fobisi oluşur,sen bir de bizi görsen,önlüğü de sevmiyor,her yemekten sonra üst değiştiriyoruz,bir de tavsiyem arkadaşlar,hep blenderdan geçmiş sıvı-pütürsüz gıdaları verince bebek çok geç çiğnemeye alışıtor,şimdi aman yeter ki yesin diyoruz ama 3-5 ay sonra o sıvı mamalar yetersiz kalacak,enerji ihtiyaçlarını karşılamayacak,3-4 lokmalık da olsa mamalarından önce çiğnemeyi öğrenebilecekleribesinler verin,bazen öğürüyorlar ama en azından aç karna verdiğimiz için kusacakları birşey olmayacaktır,bunlar kendi görüşüm,paylaşmak istedim
aramıza hoşgeldin...biz de aynı durumda sayılırız sadece benim kızım(12 yaş) ve oğlum(9 yaş)akşam üstü 16:00 gibi okuldan gelince ben 1 saatliğine de olsa rahatlıyorum,onlar da dinlenme sürelerini kardeşleriyle geçiriyorlar,ben de bu arada yemek yapabiliyorum,oynadığımız oyunlara gelince top yuvarlama(tabii her ikitarafın topunu da ben yuvarlıyorum:)),ayna karşısında konuşma ve mimik hareketlerime katılarak gülüyor,ceee eee oyunu,ve de oyuncakları ile bir de kağıt ve poşetle oynamayı çok seviyor,milupanın meyve suyu şarkısı -tik tak bebek sesi şarkısında coşuyor dans ediyoruz,anlayacağın sabahtan akşama onun etrafında dünya dönüyor,üzülme yalnız değilsin arkadaşım:)
maşallah seninki önden gidiyor zaten benimki de geçen hafta 1 tane küçük istavrit yemiştikızlar oğlum tam 3 tane hamsi yedi:)
irmiği daha çok tarhana çorbasında ve muhallebisinde kullanıyorum,balkabağını da 2 kez verdim:2 dilim pişmiş kabakla yarım muzu püre haline getirdim,çorbasının yanına tatlı niyetine...kızlarrrr
irmik ve bal kabagını nelerde kullanıyorusunuz tarıf veırırmısınız
afiyet olsun yarasın,bizim için erken ama hafta sonları balık günümüzdür ve somondan birkaç sefer verdim,balığı sevecek gibi:)kızlar oğlum tam 3 tane hamsi yedi:)
kızlar kızım sanki boğazında bir şey kalmış gibi öhü öhü yapıyor üşüttü mü acaba ilgi çekmek mi istiyor anlamadım valla
kofte ıçın erken değilmı
valla doktorumuz başlayın dedi
banada erken gibi gelmişti çorbaların içine kıyma tamamda lokma lokma köfte vermek nasıl olacak bilemiyorum yarın deneyeceğim sonuçları bildiririm
hafta sonu da balık yedireceğim onu sever biz yerken çok fena bakıyodu 1,2 kere ağzına çok küçük vermiştim ağzını şapırdatmıştı
kızlar kızım sanki boğazında bir şey kalmış gibi öhü öhü yapıyor üşüttü mü acaba ilgi çekmek mi istiyor anlamadım valla
kızlar oğlum tam 3 tane hamsi yedi:)
bızım kız bunu 4 aylıkken bsladı kesınlıkle ılgı cekmk ıcndır.ben bole yapmaya basladıgına ALLAAAHHH HASTAMI OLCAN SEN DIODUM GULUODUUU BUNA DEVAM EDIO.. GERCI HAPSURDUGUNDADA GULUO BIZIM KIZ:))
Kızlar brbıslerınız kıme benzıo sıze mı babasınamı? Ayrıca bebıslerınızı cok merak edıyorum ben yaaaaaaaaaa:44::44:
Kızlar brbıslerınız kıme benzıo sıze mı babasınamı? Ayrıca bebıslerınızı cok merak edıyorum ben yaaaaaaaaaa:44::44:
isterseniz bebişlerimiziin resimlerini koyalım kızlar
kofte ıçın erken değilmı
sağol cnm
benımkınnde uykusu gelınce kızarıyor
kofte ıçın erken değilmı
sağol cnm
benımkınnde uykusu gelınce kızarıyor