2011 Nisan Anneleri

kızlar benım bebısımın gozlerının altı hafıf pembelesıo yanı moraıyo gıbı kansızlıktanmı acaba? en son hasta olugun antıbıyotık kullanıo dıye doktor kan ılacını kullanma demıstı. kullanmıyoruz uzun zamandır..cvap lutfen

kofte ıçın erken değilmı

canım hangı sebzelerı kullanacaksan koy ve ırmık koy 1 tatlı kasıgı v zeytın yagı..hepsını kaynat...basıt yanı:)

sağol cnm

benımkınnde uykusu gelınce kızarıyor

bebek arabası nasıl bir şey canım
ben veriyorum ama küçük veriiyorum lokma büyük vermeye korkuyorum
kızlar oğlum tam 3 tane hamsi yedi:)
maşallah seninki önden gidiyor zaten benimki de geçen hafta 1 tane küçük istavrit yemişti

kızlar kızım sanki boğazında bir şey kalmış gibi öhü öhü yapıyor üşüttü mü acaba ilgi çekmek mi istiyor anlamadım valla

kızlarrrr
irmik ve bal kabagını nelerde kullanıyorusunuz tarıf veırırmısınız
irmiği daha çok tarhana çorbasında ve muhallebisinde kullanıyorum,balkabağını da 2 kez verdim:2 dilim pişmiş kabakla yarım muzu püre haline getirdim,çorbasının yanına tatlı niyetine...
kızlar oğlum tam 3 tane hamsi yedi:)
afiyet olsun yarasın,bizim için erken ama hafta sonları balık günümüzdür ve somondan birkaç sefer verdim,balığı sevecek gibi:)
kızlar kızım sanki boğazında bir şey kalmış gibi öhü öhü yapıyor üşüttü mü acaba ilgi çekmek mi istiyor anlamadım valla

öksürüğünün arkasından sen ay-ay-aman-aman gibi tepkiler veriyorsan ve o gülüp arka arkaya yapmaya çalışıyorsa muhtemelen oyundur annesi...

kızlar ben de kıymayı lahmacun şeklinde verdim,içini kendim hazırladım:yarım çay bardağı kıyma,bir çorba kaşığı incecik doğranmış kuru soğan,2 çorba kaşığı domates rendesi,1 tatlı kaşığı peynir,bunu fırına götürüp lahmacun yaptırmak komik oldu ama 1 tabak büyüklüklüğünde bol içli yaptırdım,ekmeği ince ve domatesle yumuşayınca kolay yedi,kıymayı yedirmenin alternatiflerini birbirimize yazalım lütfen(bu arada bunun 1/4 ünü yedi minnoşum)

Son düzenleme:

bızım kız bunu 4 aylıkken bsladı kesınlıkle ılgı cekmk ıcndır.ben bole yapmaya basladıgına ALLAAAHHH HASTAMI OLCAN SEN DIODUM GULUODUUU BUNA DEVAM EDIO.. GERCI HAPSURDUGUNDADA GULUO BIZIM KIZ:))

bızım kız bunu 4 aylıkken bsladı kesınlıkle ılgı cekmk ıcndır.ben bole yapmaya basladıgına ALLAAAHHH HASTAMI OLCAN SEN DIODUM GULUODUUU BUNA DEVAM EDIO.. GERCI HAPSURDUGUNDADA GULUO BIZIM KIZ:))

evet eşimde numara yapıyor diyor sabah eşim öksürüyor peşinden oda öksürüyor oyun yapıyor bize bıdık

kofte ıçın erken değilmı

sağol cnm

benımkınnde uykusu gelınce kızarıyor

bugün köfte yapacağım demiştim ya ev için kabak dolması yapacaktım bizim kızada yaptım dr yap demişti
ama sevmedi 5-6 kaşık yedi suratını şekilden şekle sokarak
bide şu alıntı yapma işini ben niye beceremiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…