- 24 Haziran 2011
- 325
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.781
şu anda 56 kiloyum,hamilelik öncesi 52idim,kaln 4 kilo da bir şekilde gider herhalde:)kızlaaarrrrrr nasılsıınıızzzz...... buaradaaaa kılolar nasıl olduuuuuuu:)))verebıldınızmıııı??
1)ben her öğününden sonra yarım saat bekleyip 50-60cc kadar veriyordum,toplamda 200-250 cc içiyordu,şimdi ishal sonrası suya daha da çok düştü bazen öğün aralarında 100-150 cc kadar içiyor 2)benim kuzuşta yok 3)halen aylık götürüyorum,heleki bu son 15 gündür hastalığından sürekli doktordaydıkkızlar 3 sorum var size
1) kızıma su veremiyorum içmiyor sizinkiler günde ne kadar içiyor?
2) kızımda şimdiden 3 tane ben var sizin bebekleriniz de var mı?
3) bebeklerinizi ne kadar da bir doktora götürüyorsunuz?
canım benimki de 5 gün sonra 7 aylık oluyor,normalde senin ki gibi yerdi ama ishal,faranjit derken kaç gündür çok paniktim,13 günün sonunda ilk kez bugün yine istekle yedi,iştahı geri gelmeyecek diye korkmuştum ama çok şükür iyiye gidiyoruzne kadar yiyor diye sormuş bi arkadaş.
1.5 kepçe çorba yiyor.
125 cc +7 8 bebe bisküvisi yoğurt =150 cc ediyor.
200 cc muhallebi yiyor.
sabah kahvaltıdada 130 cc lik karışım yiyor.
bizim ishalimiz 3. günde geçti çok şükür.
reflor kullanmıştım
hoşgeldın evt aynı durumu ben yaşıyorum wc ye gtmek ıçın bıle duşunuyorum.öncelikle merhaba sizi sürekli takip ediyorum oğlum 7.5 aylık ve inanılmaz bana düşkün oldu bu aralar yan oday bile gecemiyorum sürekli yanımda olmak istiyor carsıda işim vardı annemle kaldı patlamış ağlamaktan napıcam bilemedim sizin bebekleriniz nasıl bunu yasayan varmı
merhaba benim oğlum da 02.04.2011 doğumlu, yeni katıldım aranıza, oğlumun 4 tane dişi var ve demir ilacından dolayı biraz siyahlaşma oldu, var mı böyle bir durumla karşılaşan?
benımde sana 3 cevabm var)
1) ben kızıma yedıklerının ardından su verıyorum cunku mıdelerı bukadar yogun tatlara alısık deıl.bıberonla almıyor benım kızımda ama bardakla saldırıyo suya..bardakla dene canım..
2) kızımda henuz bı bene rastlamadım canım ama normal deılmı oolması daha dogrusu bı bılgım yok..
3) ılk aylarda her ay goturuyordum ama baktım kı bı sorunu olmadıgı zaman goturuyorum ve sadece boy kılo bakıo muayene edıo bunu saglık ocagıda yapıo her ay zaten.rahatsızlıgı oldugu zamanlarda goturuyorum..
valla ben hata yapıyorum herhalde içmiyor diye su vermiyorumhiç sorma yarama tuz bastın
1) benım kızım bardagı gordugu an çıglık atıyor sık sık verıyorum
2)bız de ben yok
3)her ay goturuyorum aşıları bıttı ama aylık devam edıcem
seninki de baya içiyormuş ben verince şöyle 20 cc vereyim diyorum sanki midesi bulanıyormuş gibi oluyor bende vermiyorumşu anda 56 kiloyum,hamilelik öncesi 52idim,kaln 4 kilo da bir şekilde gider herhalde:)
1)ben her öğününden sonra yarım saat bekleyip 50-60cc kadar veriyordum,toplamda 200-250 cc içiyordu,şimdi ishal sonrası suya daha da çok düştü bazen öğün aralarında 100-150 cc kadar içiyor 2)benim kuzuşta yok 3)halen aylık götürüyorum,heleki bu son 15 gündür hastalığından sürekli doktordaydık
canım benimki de 5 gün sonra 7 aylık oluyor,normalde senin ki gibi yerdi ama ishal,faranjit derken kaç gündür çok paniktim,13 günün sonunda ilk kez bugün yine istekle yedi,iştahı geri gelmeyecek diye korkmuştum ama çok şükür iyiye gidiyoruz
denemek lazım kolay bir tarif. maşallah senin 3 tane mi var allah kolaylık versin valla biz bir taneyle zorlanıyoruzkızlar bir sorum var.kahvaltıda peyniri ve yumurtayı dönüşümlü verin diyor ya doktorlar,her gidişimde sormayı unutuyorum,bunun sebebini bilen var mı?çünkü ben her ikisini de kahvaltısına koyuyorum,yanlış birşey yapmamayım da...bir de size her 3 bebeğimde de yaptığım 2 dakikalık, kolay, günlük peynir tarifi:1çay bardağı sütü cezvede kaynama aşamasına gelene kadar tutuyoruz,kaynamak üzere iken 3-4 damla limon sıkıp altını kapatıyoruz ve süzgeçten süzüyoruz,1 tatlı kaşığı kadar çıkıyor,tuzsuz ve taze peyniriniz hazır,afiyet olsun
maşallah benimki bunun yarısını bile yemezne kadar yiyor diye sormuş bi arkadaş.
1.5 kepçe çorba yiyor.
125 cc +7 8 bebe bisküvisi yoğurt =150 cc ediyor.
200 cc muhallebi yiyor.
sabah kahvaltıdada 130 cc lik karışım yiyor.
öncelikle merhaba sizi sürekli takip ediyorum oğlum 7.5 aylık ve inanılmaz bana düşkün oldu bu aralar yan oday bile gecemiyorum sürekli yanımda olmak istiyor carsıda işim vardı annemle kaldı patlamış ağlamaktan napıcam bilemedim sizin bebekleriniz nasıl bunu yasayan varmı
hoş geldiniz aramıza benim ki çok şükür duruyor başkalarında çok yabancılık çekmiyor ama ben çok bırakmıyorum mesela geçen gün pazara gittim çok güvendiğim komşuma bıraktım maşallah iyi durmuşmerhaba benim oğlum da 02.04.2011 doğumlu, yeni katıldım aranıza, oğlumun 4 tane dişi var ve demir ilacından dolayı biraz siyahlaşma oldu, var mı böyle bir durumla karşılaşan?
afiyet olsun miniğe annesi bizde kabağı seviyoruz ama dediğin gibi bağırsaklar canavar oluyor sonrasındakızlar bugün balkabağı tatlısı yapmıştım,oğluma da tattırayım dedim ama hem ishali yeni atlattı hem de şekerliyi sevmiyor diye yarım muzla 2 dilim kabağı püre haline getirdim tek kelimeyle bayıldı,tavsiye ederim
güzelmiş bende keçi sütünden yapıyorum kızıma lor ukızlar bir sorum var.kahvaltıda peyniri ve yumurtayı dönüşümlü verin diyor ya doktorlar,her gidişimde sormayı unutuyorum,bunun sebebini bilen var mı?çünkü ben her ikisini de kahvaltısına koyuyorum,yanlış birşey yapmamayım da...bir de size her 3 bebeğimde de yaptığım 2 dakikalık, kolay, günlük peynir tarifi:1çay bardağı sütü cezvede kaynama aşamasına gelene kadar tutuyoruz,kaynamak üzere iken 3-4 damla limon sıkıp altını kapatıyoruz ve süzgeçten süzüyoruz,1 tatlı kaşığı kadar çıkıyor,tuzsuz ve taze peyniriniz hazır,afiyet olsun
bizi anlatmışsın doğdu doğalı böyleyiz biz bir gözü bende sürekliöncelikle merhaba sizi sürekli takip ediyorum oğlum 7.5 aylık ve inanılmaz bana düşkün oldu bu aralar yan oday bile gecemiyorum sürekli yanımda olmak istiyor carsıda işim vardı annemle kaldı patlamış ağlamaktan napıcam bilemedim sizin bebekleriniz nasıl bunu yasayan varmı
merhaba arkadaşlar
aranızda yeniyim uzaktan okumakla yetiniyordum önceleri
kızım 12 nisan dğumlu
sizlere sormak istediğim bebişlerinizle bir günü nasıl geçiriyorsunuz bütün gün onunla mı oynuyorsunuz yoksa arada oynayıp arada kendi işlerinizle mii meşgulsünüz.ben o akşam uyumadan hiç birşey yapamıyorum ne mama sandalyesinde ne yerde oyuncakları ile nede ana kucağında vakit geçiriyor.yerdeki oyun alanımızda birlikte uyuyoruz yanından kalkıp odanın kapısına yönelince basıyor çığlığı tuvalete bile birlikte gidiyoruz siz neler yapıyorsunuz
merhaba arkadaşlar
kızım 12 nisan dğumlu
sizlere sormak istediğim bebişlerinizle bir günü nasıl geçiriyorsunuz bütün gün onunla mı oynuyorsunuz yoksa arada oynayıp arada kendi işlerinizle mii meşgulsünüz.ben o akşam uyumadan hiç birşey yapamıyorum ne mama sandalyesinde ne yerde oyuncakları ile nede ana kucağında vakit geçiriyor.yerdeki oyun alanımızda birlikte uyuyoruz yanından kalkıp odanın kapısına yönelince basıyor çığlığı tuvalete bile birlikte gidiyoruz siz neler yapıyorsunuz
uykudan uyanınca önce bi emeriz...sonra oyun vakti yerde beraber oynarız..ya oturturum karşıma destekli yada yuvarlanır..sonra yorulunca kahvaltı çorba yoğurt ne öğünüyse onu yeriz..sonra keyfi yerindeyse arabasına koyarım benimle ya yemek yapar ya süpürge yapar ya çamaşır asar fındığım..bebek arabasını şiddetle evde tavsiye ediyorum..ben puseti zor taşıyorum valla..arabasına koyuyorum wc duş kapıda beni beklio..değilse ben mama sandalyesi veya yerde de olsa yalnız bırakmaya korkuyorum nolur nolmaz..yerde yuvarlanıp duruyo zaten..arabaya bağlıyorum..merhaba arkadaşlar
kızım 12 nisan dğumlu
işim olduunda anneme bırakıyorum..ama fazla değil ..alıştı galiba kızım annene babaneye..ama keyfi yerindeyken bırakmak lazım.uykusundan uyanır emziririm bırakırım..onlar oynarlar bişeyler yediriler tekrar uyurlar..uyanıncaya kadar bi 2 3 saat oluyo toplamda o da bana yetiyo..ama şu an daha pek aklı ermiyo..sadece evde odadan çıkarken bazen arkamdan ağlıyo o da yalnızsa..ama anneannesinin kucağındaysa arkamdan ağlamıyo..2 gün sonra anlar ve başlar ağlamaya..öncelikle merhaba sizi sürekli takip ediyorum oğlum 7.5 aylık ve inanılmaz bana düşkün oldu bu aralar yan oday bile gecemiyorum sürekli yanımda olmak istiyor carsıda işim vardı annemle kaldı patlamış ağlamaktan napıcam bilemedim sizin bebekleriniz nasıl bunu yasayan varmı
kızlaaarrrrrr nasılsıınıızzzz...... buaradaaaa kılolar nasıl olduuuuuuu:)))verebıldınızmıııı??
canım ben bu şehire geleli 4 ay oldu,komşularla bile merhabalaşmanın ve hoşgeldin ziyaretinin dışına çıkmadık,bırakabileceğim kimsem yok ve her an birlikteyiz,onun için bıraksam ne olur inan ben de bilmiyorumöncelikle merhaba sizi sürekli takip ediyorum oğlum 7.5 aylık ve inanılmaz bana düşkün oldu bu aralar yan oday bile gecemiyorum sürekli yanımda olmak istiyor carsıda işim vardı annemle kaldı patlamış ağlamaktan napıcam bilemedim sizin bebekleriniz nasıl bunu yasayan varmı
hoşgeldin aramıza,bizim dişlerimiz henüz yok,kaşığa hafif takılmasını hisediyorum,toplu iğne başı gibi de kızarıklığı var,diş geliyor mu kızlar acaba:))))))merhaba benim oğlum da 02.04.2011 doğumlu, yeni katıldım aranıza, oğlumun 4 tane dişi var ve demir ilacından dolayı biraz siyahlaşma oldu, var mı böyle bir durumla karşılaşan?
canım bana sorarsan asla ellerini bağlama,onlar da birşekilde keşfetme yolundalar,dökerek-kirleterek öğrenecekler,bırak istediği gibi hareket etsin,yemek yedirirken hareketini de kısıtlarsan iyice yemek fobisi oluşur,sen bir de bizi görsen,önlüğü de sevmiyor,her yemekten sonra üst değiştiriyoruz,bir de tavsiyem arkadaşlar,hep blenderdan geçmiş sıvı-pütürsüz gıdaları verince bebek çok geç çiğnemeye alışıtor,şimdi aman yeter ki yesin diyoruz ama 3-5 ay sonra o sıvı mamalar yetersiz kalacak,enerji ihtiyaçlarını karşılamayacak,3-4 lokmalık da olsa mamalarından önce çiğnemeyi öğrenebilecekleribesinler verin,bazen öğürüyorlar ama en azından aç karna verdiğimiz için kusacakları birşey olmayacaktır,bunlar kendi görüşüm,paylaşmak istedimkızlar bugün kahvaltı yaparken ortalığı kirlettik bir yandan mama veriyorum bir yandan elini ağzından çekmiyor sonra eliyle her yere dokunuyor komşum ben kundak yapıyordum yemek vermeye başlayınca dedi denesem mi acaba bir de kahvaltı veya püreleri verirken ağlıyor bende istemiyor mu acaba düşünmeye başlamıştım sonradan da önce emmek istediğini veya devam sütü istediğini sonra ek gıdaları yediğini keşfettim şimdi öyle yapıyorum önce süt sonra gıdalar
aramıza hoşgeldin...biz de aynı durumda sayılırız sadece benim kızım(12 yaş) ve oğlum(9 yaş)akşam üstü 16:00 gibi okuldan gelince ben 1 saatliğine de olsa rahatlıyorum,onlar da dinlenme sürelerini kardeşleriyle geçiriyorlar,ben de bu arada yemek yapabiliyorum,oynadığımız oyunlara gelince top yuvarlama(tabii her ikitarafın topunu da ben yuvarlıyorum:)),ayna karşısında konuşma ve mimik hareketlerime katılarak gülüyor,ceee eee oyunu,ve de oyuncakları ile bir de kağıt ve poşetle oynamayı çok seviyor,milupanın meyve suyu şarkısı -tik tak bebek sesi şarkısında coşuyor dans ediyoruz,anlayacağın sabahtan akşama onun etrafında dünya dönüyor,üzülme yalnız değilsin arkadaşım:)merhaba arkadaşlar
kızım 12 nisan dğumlu
kızlarrrr
irmik ve bal kabagını nelerde kullanıyorusunuz tarıf veırırmısınız
ben ırmıgı sebze corbasında kulanıyorum canım.