maşaallah kuzuya,benim ki de bir battaniye ya da örtü olursa onu kapatıp açıyor,bir tavşan varmış... diye başlayan oyunu da öğrendi sol elini açıyor sağ elinin parmaklarıyla tek tek sayıyor gibi yapıyor:)kuzucuklar büyüyor
ben biyoloji öğretmeniydim,2 numaralı çocuğum oğlum reflü hastası olunca zor günler geçirdik yanında olmam gerekiyordu ve ev hanımlığına terfi ettim o dönemlerde,evde vakit geçirmesi de zordu benim için,hep çocuğumu da yanımda bulundurabileceğim ne iş yapabilirim diye düşündüm ve estetisyenlik kursları sınavları derken oğluşum 3,5 yaşındayken ustalık da dahil belgelerimi tamamladım,o dönem ankaradaydık,sonra eşimin maraş ın bir ilçesine tayini çıktı,gitmeden salon ayarladık v.s derken taşındığım hafta salon açılışımı yaptım,çalışmak bana çok iyi geliyor ve kendi işim olduğu için sorun yaşamadım,ilk başlarda odanın birini çocuklarıma göre ayarladım,gelip yanımda kalabiliyorlardı,,oğlum da okula başlayınca bir bakıcı bulduk ve güzellik salonuna artık gelmemeye başladılar,büyüdüler,derken geçen yıl hamile kaldığımda işler iyice büyümüştü,verilen hizmetin yanı sıra son 3 yıldır halk eğitime bağlı estetisyenlik kursu açtım ve salonum bıcır bıcır genç kızlarla doluydu,çooook zevkli günlerdi,çalışanlarımdan 2 tanesi daha deneyimliydi ve belgelerini de almışlardı,eşimin yine tayin işi çıkınca ben de salonu o kızlarımıza doğumumdan 1 hafta önce devrettim,hoşdoğumyaptığım gün bile oradaydım ve oradan doğuma gittim,orada kalacağımız 2 aylık süreyi de evde bebeğimle ve toparlanarak geçirdik ve 5 aydır da hataydayız...ama ben bebeğim yaşına girene kadar evde kendim bakmak istedim,kısmet olursa yaşını tamamlasın bahara burada da düşünüyorum,yine aynı sistem ,bir odayı ayırıp bakıcısıyla yanımda gözümün önünde olsunlar,arkadaşım fazlasıyla uzattım ama çalışmak çok güzel tabi imkanlar dahilinde...bak ben asıl mesleğimden bile vazgeçtim,ama içimde halen yarası var onuniçin yine rahat durmuyorum bir taraftan da ales 'e hazırlanıyorum,mayıs gibi yüksek lisans için başvuracağım,yüreğinin sesini dinle ve imkanları son damlansına kadar kullan derim
çok geçmiş olsun
size de geçmiş olsun
ben 180cc su ile 3 tatlı kaşığı pirinç ununu pişiriyorum ılıyınca 6 ölçek devam maması katıyorum
maşaallah oğluşuna
maşaallah kuzucuğuna