2011 Nisan Anneleri

Kızlar sizden özenip elma,armut,kayısı pişirdim içine cennet elması (trabzon hurması) ve 2 tane yulaflı bisküvi karıştırdım gece 10 da yedirdim kıza.Sonrasında ne mi oldu enerji patlaması resmen :))))))))))))) Gece 11 de açtı gözleri 2 de zorla uyuttum...Sözde akşam öğününde şekerli bişiler vermek beyin gelişimi için iyidir felsefesini uyguladım ama bir daha böylesine ağır tatlı vermeeeemmm akıllandım ha haaa :))))))

minik kuzum alerji oldu yüzü kızardı vücudun da da az az var önce yumurta sandım bir haftadır kestim ama kızarıklık iyice arttı yarın dr götürecem dünden beri de belki kaşık yapmıstır diye metal kaşık kullanmıyorum mama kaşıklarımızı kaybedince alıştı artık diye yeni almamıstım 3 haftadır metal kaşık kullanıyoruz inşallah cabuk geçer

minik kuzum alerji oldu yüzü kızardı vücudun da da az az var önce yumurta sandım bir haftadır kestim ama kızarıklık iyice arttı yarın dr götürecem dünden beri de belki kaşık yapmıstır diye metal kaşık kullanmıyorum mama kaşıklarımızı kaybedince alıştı artık diye yeni almamıstım 3 haftadır metal kaşık kullanıyoruz inşallah cabuk geçer

coookkk gecmıs olsun canım ınsllah tez zamanda gecer.

kızlarrrr bebıslerınızı kac satte bır uyutuyosunuz? yanı uyandıktan sonra nezman uyuak ıcın huysuzluk yapıyolar 2 saat ara normalmı kızlar..?

kızlarrrr bebıslerınızı kac satte bır uyutuyosunuz? yanı uyandıktan sonra nezman uyuak ıcın huysuzluk yapıyolar 2 saat ara normalmı kızlar..?

valla ben 15 gün öncesine kadar 2 saatte bir uyuturdum en fazla yarım saat uyurdu ama sonuçta 2 saat dedimi uykusu gelirdi. şimdi ise kabus sabah 45 dk falan uyıyo sonra 3 gbi yarım saat sonra 8 deki gece uykusuna kadar imkansızzzz..emerken arada kestiriyo ama o da sayılmaz bence. ne yapacağımı şaşırdım hele ki okulda olduğum günlerde emmediği için babannemiz hiç uyutamıyo ben gelene kadar:KK43:

kızlar bir de ben hiç bebe bisküvisi kullanmadım konuştuğum herkes aman bebe bisküvisi kullanma diyorlar hep katkı maddelerinden bahsediyorlar öbür türlü ekmek içi veriyorum ama çok kabız oldu
yaptığım yemeklerin suyundan filan da vermiştim ne bu kadar kabız yaptı anlamadım
acaba bebe bisküvisi kullanmalı mıyım?
Cnm ben doktoruma sordum bebe bisküvisi mi yoksa ekmek içi mi diye???ekmek için erken dedi kabız olur çocuk dedi bebe bisküvisini abartmadığın sürece zararı yok dedi.Ben de kahvaltılarda veriyorum zaten 3-4 tane...

Cnm benim çok geçmiş olsun inş. önemli bişey değildir

2-3 saatte bir ama bazen coşuyor 5 saat bile gözünü kırpmadan durduğu oluyor sıpanın...Aman zaten benim kız uykuyu pek sevmiyor

valla ben 15 gün öncesine kadar 2 saatte bir uyuturdum en fazla yarım saat uyurdu ama sonuçta 2 saat dedimi uykusu gelirdi. şimdi ise kabus sabah 45 dk falan uyıyo sonra 3 gbi yarım saat sonra 8 deki gece uykusuna kadar imkansızzzz..emerken arada kestiriyo ama o da sayılmaz bence. ne yapacağımı şaşırdım hele ki okulda olduğum günlerde emmediği için babannemiz hiç uyutamıyo ben gelene kadar:KK43:
Cnm emerken kesirmesi bile uykuda sayılıyormuş ben uykudan zamanında çok çektiğim için doktorum demişti emerken 5 dk kestirmesi bile ona yeter nerden biliyorsun belki de çok dalgın uyuyor o 5 dk demişti...

gece için ağır olmuş canım ya hakkaten kuzu napsın:)) ben 3-4 gübi veriyorum iyi oluyor.
öyle yapmalı yaaa hem terledi hem uyuyamadı kızım şekeri yükseldi sanırım :))
canım geçmiş olsun bakalım ondanmıymış götür dr a. çabucak geçer inşallah :KK43:

valla dışardaysak,oturmadaysak,misafir varsa 5 saate kadar uyumaz huysuzluğu bonusu olur.Evde genelde 2 saatte bir uyur hala 1 saat en fazla sürer uykusuda o da sallarsam ayağımda :KK43:

biz yeni yeni 3 saatte bire kayıyoruz ama 2 saatten sonra huysuzlanmaya başlıyor,uykuya dalmakta zorlanıyor...son günlerde gündüz 3 defa uyuyor,sabah 20 dk,öğlen 45-50 dk,akşam üstü yine 20 dk bu da bize yetiyor şimdilik,yanına yatarsam öğlen uykusu 2 saate kadar çıkıyor,bu seferde gece çok geç uyuyor,bir öyle bir böyle gidiyoruz şimdilik

kızlar bir de ben hiç bebe bisküvisi kullanmadım konuştuğum herkes aman bebe bisküvisi kullanma diyorlar hep katkı maddelerinden bahsediyorlar öbür türlü ekmek içi veriyorum ama çok kabız oldu
yaptığım yemeklerin suyundan filan da vermiştim ne bu kadar kabız yaptı anlamadım
acaba bebe bisküvisi kullanmalı mıyım?
ben kahvaltısında bazen de yoğurdunda kullanıyorum,abartmama derken kaç taneyi geçmemek gerekiyormuş?bilgi verirsen sevinirim canım.bu arada bizimle kahvaltıya oturursa ekmek de veriyorum ama çok azıcık,3-4 lokmalık ,çiğnemeye alışsın diye...
kızlar tarhana bulamıyorum ya nerede bulunur ki
biz normalde un tarhanayı kullanıyoruz ama balıkesirli bir arkadaşım o yörede yapılan bir tarhana getirtti,farkı içinde pirinç tarzı kırıntıları var,ben daha çok onu kullanıyorum,bulabilirsen mutlaka tavsiye ederim...bu arada kızlar bebişleriniz bir öğünde ortalama ne miktarda besin tüketiyor?100 cc'lik çorbaya da 1 çay bardağı çorba diye örnek verebilir misiniz? ya da kahvaltı karışımları ne kadarlık oluyor,ben bazen az mı yiyor diye düşünüyorum da...
çok geçmiş olsun arkadaşım...

bizim uykularımız kalktıktan snra 3 saatte bir gelir.
belli olmaz ne kadar uyuyacağı en az 45 dk en fazla 3.5 saat uyuduğu bile uyuyor.
ortalama 1.5 saat ama.

Kızlar sizden özenip elma,armut,kayısı pişirdim içine cennet elması (trabzon hurması) ve 2 tane yulaflı bisküvi karıştırdım gece 10 da yedirdim kıza.Sonrasında ne mi oldu enerji patlaması resmen :))))))))))))) Gece 11 de açtı gözleri 2 de zorla uyuttum...Sözde akşam öğününde şekerli bişiler vermek beyin gelişimi için iyidir felsefesini uyguladım ama bir daha böylesine ağır tatlı vermeeeemmm akıllandım ha haaa :))))))

agır geldı demek çocuga :))

çok gecmış olsun canım

benım kızım gunduz toplasan 1 saat anca uyuyor goren şaşırıyor çocuk dedgın 2 3 saatte bır uyur ama benım kı enerjı dolu ne gece var ne gunduz:KK37:

ben hamileyken medicana hastanesinde çocuk bakımı ile ilgili eğitime gitmiştim muhallebinin bile akşam değil sabah veya öğlen verilmesi gerekiyor ve ondan sonra su verilmesi gerekiyor demişlerdi ama aptamilin gece mamaları var onu doktora gidince unutmazsam sorucam sonuçta o da şekerli
benim kızım genel de 3 veya 4 saatte 1 uyuyor uyuduğu zaman da 1-2 saat arası uyuyor
çok geçmiş olsun
ben kahvaltısında bazen de yoğurdunda kullanıyorum,abartmama derken kaç taneyi geçmemek gerekiyormuş?bilgi verirsen sevinirim canım.bu arada bizimle kahvaltıya oturursa ekmek de veriyorum ama çok azıcık,3-4 lokmalık ,çiğnemeye alışsın diye...

biz normalde un tarhanayı kullanıyoruz ama balıkesirli bir arkadaşım o yörede yapılan bir tarhana getirtti,farkı içinde pirinç tarzı kırıntıları var,ben daha çok onu kullanıyorum,bulabilirsen mutlaka tavsiye ederim...bu arada kızlar bebişleriniz bir öğünde ortalama ne miktarda besin tüketiyor?100 cc'lik çorbaya da 1 çay bardağı çorba diye örnek verebilir misiniz? ya da kahvaltı karışımları ne kadarlık oluyor,ben bazen az mı yiyor diye düşünüyorum da...

çok geçmiş olsun arkadaşım...
ben kullanmıyorum bisküvi ama kullanan arkadaşlar 3-4 tane diyorlar
benim kızım az yiyor meyveyi iyi yiyor ama sebze çorbasını yarım çay bardağı gibi meyve püresini 1 çay bardağı gibi kahvaltıyı da yarım çay bardağı gibi bana da az gibi geliyor
kızlaaarrrrrr nasılsıınıızzzz...... buaradaaaa kılolar nasıl olduuuuuuu:)))verebıldınızmıııı??
valla lohusalıkta ne güzel hamile kalmadan önceki kiloma gelmiştim kendimle övünüyordum hep şimdi yine 4-5 kilo aldım

Son düzenleme:
kızlar 3 sorum var size
1) kızıma su veremiyorum içmiyor sizinkiler günde ne kadar içiyor?
2) kızımda şimdiden 3 tane ben var sizin bebekleriniz de var mı?
3) bebeklerinizi ne kadar da bir doktora götürüyorsunuz?

kızlar 3 sorum var size

benımde sana 3 cevabm var :KK66:)

1) ben kızıma yedıklerının ardından su verıyorum cunku mıdelerı bukadar yogun tatlara alısık deıl.bıberonla almıyor benım kızımda ama bardakla saldırıyo suya..bardakla dene canım..

2) kızımda henuz bı bene rastlamadım canım ama normal deılmı oolması daha dogrusu bı bılgım yok..

3) ılk aylarda her ay goturuyordum ama baktım kı bı sorunu olmadıgı zaman goturuyorum ve sadece boy kılo bakıo muayene edıo bunu saglık ocagıda yapıo her ay zaten.rahatsızlıgı oldugu zamanlarda goturuyorum..

kızlaaarrrrrr nasılsıınıızzzz...... buaradaaaa kılolar nasıl olduuuuuuu:)))verebıldınızmıııı??

hiç sorma yarama tuz bastın:KK36:
kızlar 3 sorum var size

1) benım kızım bardagı gordugu an çıglık atıyor sık sık verıyorum
2)bız de ben yok
3)her ay goturuyorum aşıları bıttı ama aylık devam edıcem

ne kadar yiyor diye sormuş bi arkadaş.
1.5 kepçe çorba yiyor.
125 cc +7 8 bebe bisküvisi yoğurt =150 cc ediyor.
200 cc muhallebi yiyor.
sabah kahvaltıdada 130 cc lik karışım yiyor.

X