2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin aramıza, senin adına çok sevindim inşallah Allah kucağına almayıda nasip eder, burda hep beraber doğururuz

arkadaşlar hafta sonu nete giremedim.cuma günü doktora gittik.bebişlerimin kalp atışlarını dinledik.herşey yolunda çok şükür.

dilekcim ben yatmaktan hafta sonu heryerimi ağrıttım...
yarın okul başlıyor dinlendin dinlendim deyip yattım:)

ececim ne güzel nazar boncuklarının sesini duydun demek, hadi bakalım darısı başımıza inşallah.....

kızlar saçma inanmam ama çin takvimine baktım erkek çıkıyor :))) hadi bakalım inşallah hayırlısıyla bir kızım var birde saglıkbir oglum olursa güzel olur ama hayırlısı olsun

Turko. cin takvimine gore benimde kizim olucakmis:)))) ayyy aslinda farketmiyor cinsiyeti inanin, ama kiz oldumuda tam super olur he:)))zemuszemuszemuszemus

Tebrik ederim arkadasim senide, hayirli saglikli bir gebelik dilerim. Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah.

arkadaşlar hafta sonu nete giremedim.cuma günü doktora gittik.bebişlerimin kalp atışlarını dinledik.herşey yolunda çok şükür.

Ececimm, cok sevindim adina canim, bebislerin saglikla buyur saglikla dunyaya gelirler insallah canim. Darisi basimiza:))

dilekcim ben yatmaktan hafta sonu heryerimi ağrıttım...
yarın okul başlıyor dinlendin dinlendim deyip yattım:)

Iyi yaptin canim oohh sefan olsun, hafta arasi yoruluyorsun yeterince zaten, hafta sonlarinida biraz dinlenerek gecirmen cok iyi olur. Buna ihtiyacimiz var bu ilk zamanlarda, sonrasinda bu halsizlikler azaliyormusya artik canlaniriz insallah birguzel))

evet zonnetje bu yıl yine her zamanki gibi 1. sınıf okutacağım, ya 7 yıllık öğretmenim 5 kez okuttum, bu yıl allah nasip ederse 8. yılıma başlıyorum ve yine 1 yani 6. kez okutacağım ((
offf offf en zevkli ama en zor sınıf ya....

ay bende bakayım bari şu takvime ya gerçi benim tüp bebiş ama dur bakalım ne çıkacak
ilkinde hep kız diyordum bu kez sanki erkek gibi doğuyor içime ama hayırlısı bakalım
dur bakayım takvime :)

hanaaa ben 30 yaşındayım baktımda 2 ay hariç hepsi erkek:)
yani erkek olma şansı çok ama çok yüksek
düşünsenize 12 ayın 10u erkek :)))

selam hatunlar.
bugün belimde ve bacaklarımda ağrı var.devamlı dinlenmek istiyorum ama olmadı bir türlü. benimde çin takviminde kız çıkıyor. ben 3 kişininkilere baktım doğru bakalım bizde ne kadar doğruluk payı var :))

Benim de kız olacak rus çin takvimi öyle diyor birde makası sectim ondan kız yani

bir yastığın altına bıçak diğer yastığın altına makas koyuyor biri sende gidip birine oturyorsun bıçak çıkarsa erkek makas çıkarsa kız oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…