rabiya yukarıdaki syılarla ilerle çok orda
yok canim yine olmadi haftasi ve günü yazmiyor son sat yazmama ragmen
turko sen git dinlen canim durumun böyle devam ederse esini cagir acile gidin hemen
yok okadar kalmadı kızımda yatırmıyor ki onla ugraşıyorum birde özelden attıgım msjı oku sen üstekine son adet tahihi yazmışsındır o tahmini dogum tarihi olacak alttakine son adet tarihini yazacaksın
Turkocum usgler mükemmell dans etmesi çok acayip ya tülinin videodada gördüm çok etkilendiimmm..
Buarada çin takvimine bende baktım doğru bakıyosam erkek diyoo hayırlısı bakalımm
MERHABA ARKADAŞLAR BU FORUMDA YORUMYAPABİLDİĞİME İNANAMIYORUM!!!!ben tüp bebek yöntemiyle hamilekaldım ve inanın o kadar çok üzüldümve strese girdimki burda bu cümleleribile yazmaya korkuyorum sanki her an bişey olacakmış gibi.benim hamileleiğim çok yeni daha transferin 17.günündeyim ve kan tahlillerim sonucu yaklaşık 3,4 haftalık gebeyim ultrasona da bu hafta sonu gitcez çok telaşlıyım acaba keseyi görebilecekmiyim diye .sizizn bulantılarınız başladımı arkadaşlar ben de pek yok ama daha çok erken .ben çok sık acıkıyorum ve yedikten sonra da kötü oluyorum sanırım tansiyomnla ilgili.bir de çok sinirliyim herşeye kafamı takar oldum geceleri krabasan görüyorum sürekli tüp bebek sürecinde çok strese girdim sanırım onun etkisi.bir de ben antidepresan içiyordum onları bıraktım
arkadaşlar nolur kusura bakmayın çok fazla yazdım ama çok heyecanlıyım ve hala inamıyorum nolur bu rüya bitmesin bebeklerimiz bizi bırakmasın
Vertigocum hoşgeldiim tüp bebekte stresten kesinlikle uzak durmalısıınnn güzel şeyleri düşünnki güzel olsuunn umarım 9 ay beraber oluruz<z senledee :))
Turkocum bende olsam okadar yüzemem geçen hafta denize gittim okadar denizi sevmeme rağmen çok giremedim bugünde hava güzeldi gitmediimm hem son zamanlar denizi yasakladılarr :))Buarada asıl sonda epiduraldenmidir nedir nekadar rahat doğurdu yaa Allah bizide öyle 2 nefeste kurtarsınn...
Özlemcim bende senin gibiydim belim boynum ağırdı yatıp uzanmaktan hehehehe :)))
rabiacım benim son sat 28 temmuzdu canım....
ya o dogumu bende anlamadım sezeryanda belden igne yapıyorlar bu normal dogum oldu bagırmadı bile kafam karıştı benim rahim açılmadı kızımda sezeryan oldum belden aşagı uyuşturuldu yine amaliyat olacak benimki
Sanırım epidural normal doğumdu ağrıyı az hissediyosun o iğne sayesindee..Memnunmusun sezeryan olduğuna ???