2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yok canim yine olmadi haftasi ve günü yazmiyor son sat yazmama ragmen

turko sen git dinlen canim durumun böyle devam ederse esini cagir acile gidin hemen

yok okadar kalmadı kızımda yatırmıyor ki onla ugraşıyorum birde özelden attıgım msjı oku sen üstekine son adet tahihi yazmışsındır o tahmini dogum tarihi olacak alttakine son adet tarihini yazacaksın

yok okadar kalmadı kızımda yatırmıyor ki onla ugraşıyorum birde özelden attıgım msjı oku sen üstekine son adet tahihi yazmışsındır o tahmini dogum tarihi olacak alttakine son adet tarihini yazacaksın

aynen öyle yapiyormusum canim ondan olmuyormus simdi oldu yardimin icin cok tskler a.s.

kızlar saçma inanmam ama çin takvimine baktım erkek çıkıyor :))) hadi bakalım inşallah hayırlısıyla bir kızım var birde saglıkbir oglum olursa güzel olur ama hayırlısı olsun

Turkocum usgler mükemmell dans etmesi çok acayip ya tülinin videodada gördüm çok etkilendiimmm..
Buarada çin takvimine bende baktım doğru bakıyosam erkek diyoo hayırlısı bakalımm

MERHABA ARKADAŞLAR BU FORUMDA YORUMYAPABİLDİĞİME İNANAMIYORUM!!!!ben tüp bebek yöntemiyle hamilekaldım ve inanın o kadar çok üzüldümve strese girdimki burda bu cümleleribile yazmaya korkuyorum sanki her an bişey olacakmış gibi.benim hamileleiğim çok yeni daha transferin 17.günündeyim ve kan tahlillerim sonucu yaklaşık 3,4 haftalık gebeyim ultrasona da bu hafta sonu gitcez çok telaşlıyım acaba keseyi görebilecekmiyim diye .sizizn bulantılarınız başladımı arkadaşlar ben de pek yok ama daha çok erken .ben çok sık acıkıyorum ve yedikten sonra da kötü oluyorum sanırım tansiyomnla ilgili.bir de çok sinirliyim herşeye kafamı takar oldum geceleri krabasan görüyorum sürekli tüp bebek sürecinde çok strese girdim sanırım onun etkisi.bir de ben antidepresan içiyordum onları bıraktım
arkadaşlar nolur kusura bakmayın çok fazla yazdım ama çok heyecanlıyım ve hala inamıyorum nolur bu rüya bitmesin bebeklerimiz bizi bırakmasın

Turkocum usgler mükemmell dans etmesi çok acayip ya tülinin videodada gördüm çok etkilendiimmm..
Buarada çin takvimine bende baktım doğru bakıyosam erkek diyoo hayırlısı bakalımm

aramızda 1 gün var bakalım cinsiyetleri ne olacak ben 4 hafta sonra gidecem 3 bitmş olur inşallah cinsiyetide belli olur bu arada tülinin videosunda yüzmesi çok güzeldi ama ben olsam yapamam aman bebege bişeymi olur falan diye ama çokta hoşuma gitti

bitmez inşallah canım gözün aydın inşallah keseyide kalbinin atışınıda dogdugunuda göreceksin ne mutlu sana tutmuş darısıda tüm isteyenlere inşallah

evet turkocum 7-8 öğün tüketin diyorlar ama tabi buna uyamıyoruz tam olarak ... ama sen yine de az az yemeye çalış canım.....

ya bende bugün çok halsizim tatil rehaveti mi var ne yattım daha yeni kalktlm birşeyler yedim ama hala gözüm yatmakta :)

turko benimki tüp bebiş olduğu için o takvimin bir değeri yok gibi
ama ben rus takvimini duymuştum payı bayağı yüksek diye de onu da yapamıyorum :)

vertigo canım hayırlı olsun allah tammaına erdirsin :) tüp bebişlerde belirtiler pek yoğun olmuyormuş canım sonuçta her türlü hormon dışarıdan alınıyor ya o nedenle illa şu olacak diye bekleme canım...

Vertigocum hoşgeldiim tüp bebekte stresten kesinlikle uzak durmalısıınnn güzel şeyleri düşünnki güzel olsuunn umarım 9 ay beraber oluruz<z senledee :))

Turkocum bende olsam okadar yüzemem geçen hafta denize gittim okadar denizi sevmeme rağmen çok giremedim bugünde hava güzeldi gitmediimm hem son zamanlar denizi yasakladılarr :))Buarada asıl sonda epiduraldenmidir nedir nekadar rahat doğurdu yaa Allah bizide öyle 2 nefeste kurtarsınn...

Özlemcim bende senin gibiydim belim boynum ağırdı yatıp uzanmaktan hehehehe :)))

ya o dogumu bende anlamadım sezeryanda belden igne yapıyorlar bu normal dogum oldu bagırmadı bile kafam karıştı benim rahim açılmadı kızımda sezeryan oldum belden aşagı uyuşturuldu yine amaliyat olacak benimki

Sanırım epidural normal doğumdu ağrıyı az hissediyosun o iğne sayesindee..Memnunmusun sezeryan olduğuna ???

Sanırım epidural normal doğumdu ağrıyı az hissediyosun o iğne sayesindee..Memnunmusun sezeryan olduğuna ???

benim istegim dışında gerçekleşti çok sancı çektimm ayy ama şükür amaliyatla bir sıkıntık yok çok şükür rahatım ohh budefa o sancıyı çekmicem ona seviniyorum gün alıp gidecem inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…